Rebel

Rebel https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537186/bmid_rebel-662afc805867c.jpg 4 16 4

Prep série

< 2. díl

Už je to dlouho, co měla Casey pocit, že drží svůj život pevně v rukách. Po autonehodě, při níž málem ztratila to nejcennější, se alespoň může opřít o svého kamaráda Fenna… nebo si to aspoň myslí. Za Fennovou pěknou tvářičkou se skrývá nebezpečná pravda o noci, kdy skoro zemřela, a on se musí spojit s nevlastním bratrem RJem a ostatními delikventy z Akademie Sandover, aby odhalili celou pravdu o její nehodě. Co když ale Casey už nechce být tou dívkou, do níž se zamiloval?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Rogue , 2023


více info...

Přidat komentář

miloslava3256
včera 4 z 5

(SPOILER) Reakce na konec? rozchechtala jsem se! Jak jinak ukončit knihu než velkým otazníkem? Souhlasím co tu padlo přede mnou, na autorku slabší dílo, ale plné hlubších myšlenek. Fakt mně štve, že zas budu dlouho čekat na pokračování. Vyprávění děje z několika stran, opravdu zajímavý. Už z jedničky ve mně utkvěl Lawson a ten by mně zajímal, na povrch se tváří jako hrdina, ale vnitřně až umírá. Opravdu nad knížkou chvilku strávíte přemýšlením co se odehrálo.
za mně 3,5*

monika0181
včera 4 z 5

Hodně souzním s komentářem Hatshepsut.
Příběh dobrý, energie, dialogy, myšlenky také. Ale fakt to není na 100% EK. Je to i tím, že téma je opravdu náročné, nečekejme odpolední oddechovku.
Jistě stojí za přečtení, jen od knihy nečekejte plytkou zábavu, to byste byli zklamáni.
V knize je spousta myšlenek, které stojí za to, nechat jim i volný průchod ve vlastní mysli. Chování a vnímání ostatních, životní vzorce.
Jo, kniha je fakt dobrá. Jen to není bezduchá komedie.


Hatshepsut
28.04.2024 4 z 5

Tak nevím. Hlavní linka příběhu s Casey a Fennem se mi líbila. Vyprávění z více pohledů mi také nevadilo. Nicméně tato série je opravdu něco úplně jiného než jsme od této autorky zvyklí. Má to podstatně temnější stránku a chvílemi mi vyprávění připomíná thriller. Když tak čtete myšlenky některých postav a vývoj jejich charakteru, jste stále v napětí, že se stane něco špatného, co se vám nebude líbit. Těžko říct, jak se vše bude vyvíjet dál. Především mi chybí humorné repliky Elle Kennedy. Hodnotím 3,5*.

Barča 008
21.04.2024 4 z 5

Nikdy bych nevěřila, že dám knize od Elle Kennedy jen čtyři hvězdičky, ale teď na to bohužel došlo. Upřímně mi nevyhovovalo, kolik postav se střídalo v roli vypravěče. A úplně strašně mě rozčilovalo chování postav, které jsem v předchozím dílu měla ráda, to mě mrzelo. Bohužel, celkový pocit z knihy zkrátka nebyl takový, v jaký jsem u Elle doufala. Asi od ní mám radši knihy typu série Off-Campus a Briar U.

Autorovy další knížky

Elle Kennedy
kanadská, 1982
2018  85%Hodnej kluk
2016  86%Omyl
2019  85%Lov
2019  89%On
2017  90%Skóre