Pouto stínů

Pouto stínů https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485316/bmid_pouto-stinu-uG9-485316.png 4 68 7

Zčásti upír, zčásti vlkodlak. Riley Jensonová ví, co se může stát, když upíři začnou zlobit. Něco takového však ještě nikdy neviděla: sérii brutálních vražd, soustředěných kolem podniku vyhledávaného upíry a lidskými závisláky. Oběti nejsou jen zabity; jsou připraveny o hlavu. Nyní se Riley vrhá do akce, pohrává si se svůdným – a hodně podezřelým – majitelem klubu a ocitá se uprostřed další záhady: někdo zabíjí ženy, ale dělá to beze stopy násilí. Těch několik případů je na Riley už tak akorát, jenže k tomu má ještě dva žárlivé milence: Kye Murphyho, vlkodlaka, na jehož volání slyší vlčí část Rileyiny duše, a Quinna, chladného, elegantního upíra, který má za sebou víc než tisíc let zkušeností s tím, jak splnit přání každé ženy. Zatímco Riley těká mezi dvěma sexy samci, její práce strážkyně nabírá nebezpečné obrátky. Dopadení vraha se stává otázkou života a smrti. Zvlášť když je blíž, než Riley tuší…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

Bound to Shadows , 2009


více info...

Přidat komentář

freezi
17.04.2024 4 z 5

Na začiatku prvej knihy som bola zhrozená brutalitou (oproti iným knihám) ale postavy som si obľúbila. A chcela pre ne šťastný koniec.
Po prečítaní série sa mi zdalo že je koniec moc otvorený. A áno je: v sérii je až 9 dielov, ale pre CZ/Sk nie je preložený.

tu je názov:
Moon Sworn - Book 9: Riley Jenson Guardian Series
a tu som si ho stiahla v angličtine (a po preložila googlom)
https://epdf.tips/moon-sworn607961be47e4f8e0168e8de2dcf3757524974.html

celá séria: Riley Jenson Guardian
Full Moon Rising
Kissing Sin
Tempting Evil
Dangerous Games
Embraced by Darkness
The Darkest Kiss
Deadly Desire
Bound to Shadows
Moon Sworn

Evule114
14.11.2023 5 z 5

Já osobně si přála Kye vybarvit jinak, ale na rozhodnutí autorky nenamítám nic, pouze jsem zvědavá, co bude příště... Jinak za mě toho osobního tam klidně mohlo být ještě víc


Nikidree
02.03.2022 5 z 5

Tento díl patřil mezi slabší co se týče detektivní zápletky. Na druhou stranu osobní život Riley dostal hodně prostoru a došlo k překvapivým zvratům. Upřímně jsem z toho trochu zaskočená, protože jsem nečekala, že to dopadne zrovna takto. Čekala jsem, že se z jistého arogantního jedince vyklube něco víc. A je úplně jedno o jaké "něco" by šlo.

Co se týče knihy jako takových, autorka má prostě slabší a silnější díly. Za mě byl tento dost dobrý, ačkoliv detektivní případ byl značně odfláknutý. Osobně mi to nevadí, protože série o Riley mi sedla od prvního dílu.
Ačkoliv její osobní (milostný) život je mnohdy jak na horské dráze, přijde mi, že to k ní sedí. Nebo jinak, prostě mi to nevadí a baví mě to číst. Škoda jen, že jsou knihy tak krátké a že se musí dlouho čekat na další díly.

Duchoslp
04.01.2022 4 z 5

Tento díl se více zabývá osobním životem Riley než vyšetřováním případu. Její rozpolcenost se ukáže jako smrtící. Ale děj má spád a těším se na další díl

pollyn
28.12.2021 4 z 5

Konečně to zas nabralo spád! Tentokrát to není jen detektivka, ale zápletka se dost točí v osobní rovině. Dokonce tolik, že vyšetřování má víc děr než cedník :))) Ale přiznejme si, že kvůli krimi příběhu to nečteme, že? :)
Dia mi zase připravila menší infarkt svojí věštbou, ale je fajn, že i její minulé předpovědi byly pravdivé a tak od té schůzky s ní jsem byla celá nedočkavá :))
R a L jsou zlatíčka, Quinn asi utrpěl
transplantaci osobnosti a čtenář ho musí milovat :) no a ta naše můra dhampýrská má snad tělo a sexuální apetit jak robokop :)

Turante
20.12.2021 4 z 5

Příběh ze světa Riley Jonsonové jsou vždy super! Tento byl opravdu napínavý a konec jsem trochu obrečela, ale dopadlo to tak, jak jsem si přála. Teď už jen vydržet do dalšího dílu :)

havrmoni
19.12.2021 5 z 5

Tak a teď čekat na další díl.