Nebezpečné hry

Nebezpečné hry https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234113/bmid_nebezpecne-hry-LeS-234113.jpg 4 209 21

V melbournském podsvětí existuje noční klub, kde se dají ukojit všechny touhy a naplnit všechny fantazie. Pro Riley Jensonovou se však jeden takový klub stal posedlostí. Riley, vzácný hybrid upíra a vlkodlaka, se sem ale nežene za vášněmi, nýbrž sleduje neznámého zabijáka, pro kterého se žhavý noční podnik stal loveckým revírem. Riley si má naklonit jedinou „vstupenku“ do přísně střeženého klubu: Jina, barmana s neodolatelným tělem, který by jí mohl poskytnout klíč k odhalení vraha, jakého Direktorium nepamatuje. Riley, která se musí vypořádat s bývalým zvlčilým kolegou, a také s pozorností bývalého milence, následuje Jina do říše rozkoší, o jakých se jí ani nesnilo. V zápalu vášně a ve stínu nebezpečí se rozkrývá šokující tajemství, a sama Riley se stane předmětem touhy číslo jedna.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Dangerous Games , 2007


více info...

Přidat komentář

Senza Jenka
29.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Bylo to akční a napínavé. Místy brutální. Pracovní erotika tentokrát přebila tu osobní a byla spíš děsivá, než erotická. Přesto mi příběh o přivolání "démonů" do tohoto světa přišel neucelený, nedomyšlený a příliš rychle vyřešený. A na to, jak R a R tají svoje příbuzenské pouto, používá Rhoan až příliš často slovo sestra.
Quinn - ač jako potenciální partner je spíše adeptem na pomalou a bolestivou smrt - jako osobnost je rozhodně velmi zajímavý. Jeho složitá povaha, tajnůstkářství, vůle i neobvyklé schopnosti a dlouhý ne/život jej činí (minimálně pro mě) velmi atraktivní knižní postavou.
Líbí se mi, možná ani ne to, jak se Riely mění, ale hlavně jak to prožívá a jak se s tím vyrovnává.

Kimo-chan
12.05.2022

(SPOILER) Čím dál tím lepší. Tenhle díl mě ze začátku moc nebral, ale pak se to krásně rozjelo. Jsem zvědavá jak to bude Riley a Kellerem. Nicméně jsem ráda, že Quin teď bude mimo hru. Ten upír mě tam hodně štval


Duchoslp
20.12.2021 4 z 5

V tomto díle se objevují noví záporáci a to démoni. I s nimi se Riley vypořádá a okolnosti jí donutí i k zásadnímu rozhodnutí týkající se jejího partnera.

Luigi1
14.07.2021 5 z 5

Moc se mi líbí osudy hrdinů.Uvidíme jak se ukáže zabiják.

denniys
30.05.2021 2 z 5

Tento díl se mi četl o chlup líp než díly předchozí, ale pořád je to stejná bída. Jen můj zvyk dočíst každou sérii mě nutí pokračovat dál, ale vůbec se mi do toho nechce...

Zuzka_Zuu
12.01.2021 5 z 5

Skvělá kniha, doporučuji :)

havrmoni
22.10.2019 5 z 5

Tady se nedá moc co napsat. Je to fantazie autorky a já to tak beru a líbí se mi to. Baví mě to čím dál víc.

Evickar
14.05.2019 4 z 5

Docela pěkně nadupaný díl. Hrdinka byla snesitelnější než obvykle, i když nechápu její rady, které dává svému bratrovi, aby se usadil a zůstal s jedním vlkodlakem, zatímco ona nemůže být s Quinnem, protože si chce užívat s jinými :-D Erotických pasáží tam nebylo tolik jako v předchozím díle, což bylo jen dobře. Pro mě už jsou tyhle scény ohrané a nudné a dávám přednost napětí mezi ní a Quinnem. V příštím díle budu sex asi rovnou přeskakovat... Miluju Rhoana, takže jsem byla maximálně spokojená, že se zde objevoval často a konečně jsme měli možnost dozvědět se něco o Quinnovi.

Siu83
24.06.2018 5 z 5

Další příběh plný napětí a akce...těším se na další díl.

Evule114
14.12.2017 5 z 5

Souhlasím s Callou, konečně Gautier padl.. jen se přiznám, že tady jsem musela sva odstavce přeskočit, jak mučili ty ženy na konci, v násilí si opravdu neholduju.. jsem jen zvědavá, jestli se tam ještě objeví Kaden :-) ale mám neblahé tušení, že Quinn bude opět ve hře :-/

AnuQa
15.02.2017 5 z 5

doporučuji !!!

Shaki
22.05.2016 5 z 5

Opět další adrenalinem a sexem nadupaný díl, i když tentokrát byl ten sex přeci jen trošku víc perverznější. V tomto díle jsme se dozvěděli i něco víc o Quinnovi a jeho minulosti a schopnostech. Bohužel tu byla trošku nevýrazná postava Kellena. Zato sourozenecký vztah Riley a Rhoana tu byl vyzdvihnut do popředí.
Riley pořád objevuje další posuny ve svých schopnostech a pořád nemá úplně jasno ve svých citech a Quinn ji pořád vytáčí.
Quinna mám přesto pořád ráda. Baví mě to tajemno kolem něj a Riley má podle mne opravdu rád, i když to dává najevo po svém.
Nejde jinak, než dát pět hvězdiček, protože i po čtyřech dílech to má pořád šťávu.

snilek.holka
13.04.2016 3 z 5

Opět jsem se musela usmát nad tím jak Riley volila mezi Quinnem a Kelenem. Tahle kniha je originální hlavně díky hlavní hrdince, která především přemýšlí svými spodnímy partiemi. :)

U Autorky je z každdým dalším dílem viděn určitý posun a zlepšení kvality celé série. Trochu mě mrzí, že někde uvázlo vydávání dalších dílů, protože když už to mám rozečtené, chtěla bych číst dál. Na to si všem budu muset určitě počkat.

Mám ráda v knihách humor, takže každá kniha u které se občas zasměju, nebo pousměju má ode mně hned plusové body,ktéhle knize patří taky. Nakonec kniha nezklamala ani svou akcí a mě jen může mrzet, že nemáme k dispozivi další díly :)

natalli26
21.12.2015 4 z 5

Ještě, že před přečtením nikdy nečtu zdejší komentáře, protože někteří lidi jsou hloupí a prostě se nikdy nepoučí a vždycky se mezi nimi najde někdo kdo to všem musí zkazit tím, že sem napíše spoiler (případně spoilery) z děje. Já osobně knížku vřele doporučuji, ale pouze jako doplněk v sérii, nikoli jako samostatné dílo.

jitka7
20.12.2015 4 z 5

Bylo to super, ale já moc doufám, že bude další díl. Jelikož konec Riley s Quinnem se mi zase tak moc nezamlouval :)

Laf
10.09.2015 4 z 5

Další úžasné čtení v této sérii, jen mi tento díl přišel trochu slabší. Opět nechybělo napětí, nové překážky a úkoly. Je zajímavé sledovat, co se děje v jejích vztazích a otázkou je, jak se to bude dále vyvíjet. Chvíli mi bylo líto, jak se zhatila akce a ona nemohla nic dělat. Doufám, že brzy bude nějaké pokračování :)

SoniaShadow
25.08.2015 5 z 5

Já prostě miluju Riley! :D Konečně je ten hnusák Gautier mrtvej! Tenhle díl byl vážně zajímavej - to s těma drakama, Quinnovou sestrou, celkovým vyšetřováním atd. Zamrzelo mě, že tam nebylo více scén s Kellenem - toho chlápka zbožňuju a doufám, že se s ním dá Riley dohromady! :)

julliette
07.06.2015 5 z 5

No, je to moc zajímavé ukončení série, určitě doporučuji. :D

Elwain
01.06.2015

Docela by mě zajímalo, jestli bude překlad dalších dílů, musím se přiznat že mi to nedalo a i přes lehkou jazykovou bariéru jsem je přečetla a bylo to napínavé až do konce. Riley mě sice chvilkama rozčilovala, ale tím že se trochu naučila ovládat svou vlkodlačí náturu, tak jsem ji pak měla radši než v prvních dílech kdy dokázala skočit pomalu na vše co se hýbalo a bylo opačného pohlaví. Každopádně dalčí díly ukazují že má nejen duši, a pokdu se objeví v češtině, určitě si to celý přečtu znova :)

ciniminisek
04.04.2015 5 z 5

Nedoceněná sága temné fantasy se pohybuje v kruzích hojného počtu konkurentů. Pokud jste tedy stále na vážkách, zda sáhnout právě po této sérii, radím vám, že každý milovník urbanek by tuto neohroženou holku měl mít v knihovně. Nejen pro její vtip, sex appeal a temnou stránku, ale také pro příběhy, které se každým novým dílem zlepšují.

Autorovy další knížky

Keri Arthur
australská, 1967
2013  76%Volání úplňku
2013  81%Polibek hříchu
2015  86%Nebezpečné hry
2014  85%Smyslné zlo
2018  87%Nejtemnější polibek

Kniha Nebezpečné hry je v

Právě čtených2x
Přečtených363x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených15x
Knihotéce206x
Chystám se číst72x
Chci si koupit15x
dalších seznamech2x