Tři nepříjemnosti v 35. ulici

Tři nepříjemnosti v 35. ulici https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98348/tri-neprijemnosti-v-35-ulici-98348.jpg 5 13 3

Nero Wolfe série

< 14. díl >

Ve třech příbězích řeší slavný detektiv, jedlík a požitkář Nero Wolf, záludné a vypočítavé vraždy. V prvním případě se na detektiva obrátí král místní mafie, tentokrát jako otec chránící svoji dceru. Ve druhém příběhu požádá známý vydavatel Nero Wolfa o pomoc a je krátce nato zavražděn. Rovněž ve třetím příběhu je zavražděn muž, který požádal detektiva o ochranu. Pátrání vypravěče majora Goodwina a závěry Nero Wolfa jsou plné zvratů a překvapení. Milovníky detektivek případy Nero Wolfa nezklamou. (www.mlp.cz) ... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Oddych
Originální název:

Trouble in Triplicate , 1949


více info...

Přidat komentář

pepa4081
27.03.2020 5 z 5

Dokud jsem živ, Najmu muže, Namísto důkazu. Další tři příběhy Nero Wolfa. Každý má své oblíbence a mým je, mezi jinými, Rex Stout. Nejen proto doporučuji a dávám plný počet.
Velmi uspokojivé.

matej7245
01.01.2020 5 z 5

Tri príbehy, v ktorých je tou nepríjemnosťou aj to, že sa strieľa ak nie priamo vo Wolfovej kancelárii, tak aspoň pred jeho domom. Traja ľudia prídu požiadať Wolfeho o pomoc, pretože sa ich chystá niekto zabiť. S takouto žiadosťou bolo za ním už viac ľudí a on to dvestodesaťkrát odmietol.
Nebude to žiadne prekvapenie, ak poviem, že títo traja ľudia budú neskôr predmetom policajného i Wolfovho vyšetrovania, a to konkrétne v postavení obetí.
Nech je obetí koľkolen je, Wolfeho predvádzanie dosahuje vrchol v každom jednom príbehu. Fuj!


woodward
29.07.2015 4 z 5

Je to Wolfovská klasika, i když se tu najdou jisté zvláštnosti. Gangster žádá Wolfa o pomoc proti vyděrači - něco takového může vymyslet (a logicky zdůvodnit) jenom Rex Stout. A historka o tom, jak si Nero Wolfe najal dvojníka jako návnadu pro vraha, který chce Wolfa zabít a nakonec... ale ne, přečtěte si to sami. Dávám čtyři hvězdy.

Část díla

Kniha Tři nepříjemnosti v 35. ulici je v

Přečtených17x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce24x
Chystám se číst3x
Chci si koupit6x