Jessica Jonesová

Jessica Jonesová https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393328/bmid_jessica-jonesova-pbc-393328.jpeg 4 36 6

Jessica Jonesová vtrhla na stránky marvelovských komiksů v roce 2001 a ztropila pořádný poprask... a od té doby je na vrcholu! Stala se předzvěstí zcela nové éry okostýmovaných mstitelů. Takhle vypadá skutečná hrdinka. Nejdříve nahlédneme do zákulisí nejznámějších novin v marvelovském vesmíru. Jessica se zapojí do dění v redakci deníku Daily Bugle mluvčí se superschopnostmi. Budeme svědky pádu jednoho z nejzvrácenějších komiksových zločinců i Jessiny svatby s legendárním hrdinou Lukem Cagem! Obsahuje: Puls: Na hraně Žili šťastně až do smrti... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Jessica Jones , 2016


více info...

Přidat komentář

Luigi1
13.07.2023 5 z 5

Myslím si,že Jessica se povedla pěkné čtení

dr.horrible
28.04.2022 4 z 5

Postavy super (pre seriálovú Jessicu Krysten Ritter mám slabosť), ale súčasný komiksový Marvel je pre mňa trochu šok. Hlavne jak je to zamerané na rozprávanie ilustráciami a vážnosťou (a že to pôsobí ako DC). A inak trochu odrb dať na titulku Jessicu ako Jewel a nezaradiť s ňou jedinú scénu. Svadba cool. 70%


Lenka.Vílka
11.01.2019 4 z 5

("I'm a loaded gun, An only son, But I'm nobody's hero, I've come undone, I'm on the run, Yeah, I'm nobody's hero, Nobody's hero." ... Nobody's Hero - Black Veil Brides)

Pokud se na komiks nebudete koukat jako na něco, co vám má říct, kdo je Jessica Jones (nebo si nejdřív nepřečtete info o postavě vzadu v knize), bude se vám komiks líbit. Berte to jenom jako jednorázovou záležitost a užijete si. Akci, kresbu (sice bolestně mainstreamové, ale hezké, jiné slovo se ke kresbě nehodí, hezké) a dějem v rámci možností. A že poslední sešit většině čtenářů nebude dávat smysl? A co? Alespoň víte, že jsou i hrdinové marvelu, jejichž láska nekončí v ohnivé kouli katastrofické epické lásky. Takže smile time, nahoďte dobré hodnocení a když nebudete přemýšlet, bude se vám to líbit víc.

Hwaelos
17.11.2018 3 z 5

Jessica Jones rozhodně není tragédie a patří k tomu lepšímu, co se do NHM dostalo. Má to nicméně několik "ale". Oproti jejímu příběhu s Max řadě je tohle fakt čaj a z podstaty JJ je vykoštěno to, co na ní bylo zajímavé a jiné. Kromě toho není The Pulse vlastně příběhem Jessicy (minimálně v začátku řady, který je tady přetištěný, má vlastně jen minimální roli). A k tomuhle všemu ještě kresba Marka Bagleyho... Jeho divnej karikaturní styl se mi nelíbil už v Ultimate Spider-Manovi a sem nesedne už vůbec. Oproti Gaydosovi (JJ Max) je to hodně ledová sprcha.
Jinak je příběh s Osbornem vlastně fajn, ale člověk se nemůže zbavit dojmu, jak se všechno děje tak nějak samo, bez větší iniciativy všech protagonistů. Kdo je vrah se zjistí velmi rychle a další peripetie vlastně nejsou veškeré žádné.

Wojta777
11.11.2018 5 z 5

Páááni! Tak tohle byla delikátní jednohubka. Prakticky celý komiks jsem měl přečtený během hoďky a něco. Prvních pět sešitů ze série PULSE je vážně super. Hlavní děj se odehrává v Daily Bugle, kde se Jessica ujme role novinářky. Vyšetřuje se zde vražda, je zde totálně strašidelný a zvrácený záporák a k tomu výborná kresba se skvělým dějem. Druhý komiks je jeden sešit ze série New Avengers, kde se ukáže záporák Adaptoid a k tomu se zde koná svatba mezi Lukem Cagem a Jessicou Jones (dokonce i Jess porodí). Toto NHMko hodnotím 5 báječnými hvězdičkami. Vřele doporučuji.

hroubek
06.11.2018 3 z 5

Na Jessicu Jones jsem se těšil, protože jsem si jí celkem oblíbil v jejím seriálu a chtěl jsem si něco o ní přečíst. A tady se ukáže největší problém celého komiksu. Všichni, kdo se budou těšit, že si přečtou o Jessice Jones, tak dostanou příběh, kde moc Jessicy není. Tady prostě měl přijít nějaký příběh z její série Alias(je mi jasné, že to nemohlo projít kvůli přístupnosti) nebo z jiné její série. Nicméně tohle je trochu podpásovka. Něco podobného u v sérii NHM bylo, ale většinou tam byl kvalitní příběh, který to tahal hodně nahoru, nebo se stala ta horší varianta, že se i příběh nepovedl. V případě Jessicy jsme někde uprostřed. Což o to, tady ten kvalitní příběh je. A mě se líbil, jen jsem čekal a chtěl více. Jasně tohle je čistě jen můj problém, ale bohužel se to projeví i do hodnocení. Ve výsledku se mi komiks líbil, ten hlavní příběh mě bavil, i přestože nejde do hloubky, a více měně než na Jess se soustředí na pracovníky Daily Bugle. A závěrečný sešit je příběh z New Avengers. Je dobrý, ale zas bez znalostí předchozího děje místy nedává smysl. Jessica Jones je fajn komiks, který není špatný, jen já jsem prostě čekal něco více.