Následky lásky a sexu

Následky lásky a sexu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517032/bmid_nasledky-lasky-a-sexu-i33-517032.png 4 51 13

Coco Pinchardová série

< 3. díl

Coco Pinchardová se po hrozných útrapách a mimořádně klikaté cestě konečně znovu vdala za fešného Adama, vrátila se do svého starého domu, dopsala svou další knihu a srovnala si vztahy s rodinou i s přáteli. Vypadá to, že ji čeká fantastický rok. To by ale nebyla Coco, aby všechno nezamotala a všechno se jí nezačalo hroutit jako domeček z karet! Literární agentka Angie začala zastupovat její úhlavní nepřítelkyni, Rosencrantz začal pít, a aby toho nebylo málo, ani po svatbě s Adamem se Coco nepodařilo zbavit se ex-tchyně Ethel. A k tomu všemu ještě zjistí, že je ve svých 44 letech zase těhotná. Co teď s tím? Má si tím vším procházet znovu? Panebože, tohle přece nemůže zvládnout ani nezdolná Coco Pinchardová!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

The Consequences of Love and Sex , 2014


více info...

Přidat komentář

chrudas
02.12.2023 5 z 5

I třetí díl s Coco a spol. se povedl. Vtipné, odechové čtení. Četlo se dobře.

Sonne
27.11.2023 5 z 5

Třetí díl Coco jsem přečetla ani ne za jeden den. Nešlo přestat. Až mě hodně mrzí, že už se s ní musím rozloučit!!!
I když mi lezla většinu knížky strašlivě na nervy svými naladami, prostě ji miluju! Je to opravdu styl à la Bridget Jones. A za mě tento poslední byl nejlepší! Třeba se k ní R. Bryndza po letech vrátí.


NikyTaky
27.10.2023 odpad!

Knihu jsem bohužel ani nedočetla do konce, jak mi to přišlo trapné div mi neslezly nehty na nohou samy dolu. Mluvit se mnou ve 44 někdo tímto stylem (zvlášť moje ex tchýně) tak ji asi vypíchnu obě oči. Svou cílovku si to určitě najde.

bigben
18.10.2023 3 z 5

Knížka ve stylu Bridget Jones a taky všechno dobře dopadlo, veselé čtení pro dámy:-)

Dandulka
11.10.2023 5 z 5

Strašně moc se mi líbil konec. Vůbec celá kniha působila velmi optimisticky a svěže.

Kamčučák
10.09.2023 4 z 5

Boží! Prostě pan Bryndza umí jak detektivky, tak i romány pro ženy. Člověk u toho nemusí vůbec přemýšlet. Zasměje se a příjemně odreaguje. Vřele doporučuji.

Anahk1
01.09.2023 4 z 5

Coco, je prostě Coco :-) .. ona a všichni ostatní mne opět pobavili.. lehké, téměř bezstarostné letní čtení..

lucky_ideas
28.08.2023 4 z 5

A mám za sebou třetí díl Coco Pinchardové, tedy pro mě to je druhá kniha, kterou jsem ze série přečetla, chybí mi první díl, který si určitě hodlám pořídit.

Stejně jako v předešlém díle, tak i v tomto nechyběly skvělé postavy, hlavně ex-tchýně Ethel, kterou prostě zbožňuju.

Reálnost postav se mi moc líbí - dělají chyby, ale i přesto vás pobaví. Nejednou jsem se od srdce zasmála.

Samotný příběh mi sedl, ukazuje, že život není vždycky růžový, ale vždy se najde nějaké řešení.
Zatím se mi tento díl líbil nejvíce.

Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu je výborně napsána, humorem nabytá a čtivá kniha, která je skvělým čtením, jež mohu doporučit.

Áňa 998
13.08.2023 5 z 5

Jestli něco zbožňuju, tak je to Anglie, ten smysl pro humor a trapasy. Knížky plné srandy a trapasů, které mě donutí stydět se i za hlavní hrdinku. Proto jsem si zamilovala sérii knih o spisovatelce Coco Pinchard.
.
Coco Pinchard je taková jinačí Bridget Jones, kterou prostě zbožňuju. Coco je taky potížistka, chodící trapas. A její život připomíná divokou horskou dráhu, kdy se střídá problém za problémem a Coco musí hledat cesty, kudy z problémů ven. A že to stojí za to!
.
V tomhle díle se řeší její nové manželství, problémy s bydlením, vrtochy jejího syna a spisovatelská kariéra... Největším tématem je ale bezesporu následek svatby, nový člen rodiny. Coco nečekala ve svém věku že by ještě mohla být těhotná, a že má obavy, to je slabé slovo.
.
Robert Bryndza umí psát perfektní detektivky, o tom není sporu. Ale je skvělý i co se týká romantických komedií. Kniha je psaná lehce, ve formě deníku. Čtení tedy rychle utíká a za chvilku je kniha za vámi, ani nevíte jak.
.
Jsem strašně ráda, že se tu objevila i Estel, šílená matka bývalého manžela Coco. To je taková správná baba, a pokaždé když se objeví, tak je jasné, že bude kopa srandy.
.
Třetí díl Coco byl opět perfektní. Zasmála jsem se, soucítila s Coco a celou knihu dala za jediný den, protože prostě nešlo přestat. Pokud milujete Bridget Jones, jste krevní skupina i Coco Pinchard.

LenkaMacak
03.08.2023 3 z 5

Nemůžu si pomoct, ale tento díl mi vyloženě nesedl. Ze všech tří mi příjde nejslabší (i když má zatím nejlepší hodnocení). Coco mi vyloženě lezla na nervy, tím jak se neustále lituje a na vše si stěžuje. Dočítala jsem to se sebezapřením 3/5*

Ticiana
25.06.2023 4 z 5

Ctive a zábavné. Potěšilo me, ze řešili i závažnější veci, protoze život není jen sranda. Doufám, ze bude další dil :-)

gutman
10.06.2023 3 z 5

Pro čtenáře letní odpočinek.

PetraN17
01.06.2023 4 z 5

Ani ve třetím díle si Coco moc neodpočine, je celkem zábavné sledovat, co všechno se může semlít :)))

Autorovy další knížky

Robert Bryndza
britská, 1979
2016  85%Dívka v ledu
2017  86%Noční lov
2019  85%Kanibal z Nine Elms
2018  90%Do posledního dechu
2017  90%Temné hlubiny

Kniha Následky lásky a sexu je v

Přečtených69x
Čtenářské výzvě11x
Doporučených2x
Knihotéce85x
Chystám se číst57x
Chci si koupit19x
dalších seznamech4x