Myšlením k bohatství pro 21. století

Myšlením k bohatství pro 21. století https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456229/myslenim-k-bohatstvi-pro-21-stoleti-teC-456229.jpg 4 25 9

Tato kniha je prezentací amerických životních hodnot par exelence. Vychází z tezí A. Carnegieho o tom, jak dosáhnout pomocí sebeovládání úspěchu. Správné zvládnutí různých situací a svých emocí je základem, který vede k dosažení jakýchkoliv cílů. Autor s příznačným křestním jménem předává své zkušenosti s permanentním pozitivním myšlením i čtenářům, z nichž chce udělat sebevědomé osobnosti. Kniha je aktualizovaná a doplněná příklady pro 21. Století a je tak pro dnešního čtenáře ještě přístupnější než kdy dříve.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Omega
Originální název:

Think and Grow Rich: The 21st-Century Edition: Revised and Updated


více info...

Přidat komentář

Mety15
13.01.2024 5 z 5

Neskutečná kniha!! Moje očekávání byla naprosto překonána. Mohu doporučit úplně všem. Filosofie Napoleona Hilla je perfektní a otevřela mi v mnoha ohledech oči, v některých ohledech mě také ujistila, že to co dělám, dělám dobře. V knize jsem se opravdu našel a více jsem poznal svoji osobnost a na čem ještě můžu pracovat.

Štěpán88
03.11.2023 4 z 5

Škola je zabiják kreativity, tahle kniha ji přímo vyvolává! Knihu nemůžete číst za účelem, chci se dozvědět jak zbohatnout. Pak byste ji mohli zhodnotit jako jen další useless seberozvojovku. Což bych řekl, že není možné, poněvadž value v podobě 20 letého zkoumání těch nejlepších, je přítomna. Nad touhle knihou jsem přemýšlel následovně. Čtení této most selling seberozvojovky přinese kreativitu, která možná přinese myšlenky a plány k dosažení bohatství a pak se tato kniha stává velmi výjimečnou. Napoleon Hill motivační řečník a spisovatel. Jeho jmění se skládalo především z prodeje knih. Už tady mi naskočila v hlavě myšlenka, že by Andrew Tate tehdejší doby? Nemám v oblibě, když mi někdo říká jak mám uspět když on sám neuspěl a jen o tom mluví. Hill však v mnohém v životě uspěl i když tedy kolegy supermagnáty, ty které zkoumal, nenapodobil. O našem myšlení se tady toho dozvíme opravdu hodně a každý si tu najde něco, co mu o něco více otevře oči. Sečteno podtrženo, je to sice jen další kniha osobního rozvoje, jejíž pročítání však může probudit neomezenou kreativitu. I když jsem se zuby nehty bránil další takovéto knize, nepovažuji čas strávený s nejlépe prodávající se seberozvojovkou za promrhaný. "Jediné co můžeme v životě ovládat je naše mysl." 40/52


Pavel666
30.06.2023 5 z 5

Další výborná kniha o osobním rozvoji a jak získat v životě to po čem sníte. Neměla by chybět v knihovně žádného člověka co chce od života víc, protože je v ní spousta cenných informací, které vám pomůžou. Některé pasáže byli i více na zamyšlení z hlediska psychologie a musel jsem si je víckrát přečíst, abych si byl jistý že je správně chápu. Plus různé dodatky , které v původním vydání nejsou, jsou také užitečné. Tuto knihu velmi doporučuji ať už je váš cíl v životě bohatství v jakémkoli slova smyslu.

pegasusss
01.01.2021 5 z 5

Lepší ako ten bez komentára, pretoze človek môže ľahko zle interpretovat spomenuté veci, kniha je veľmi praktická a nesmie chýbať v žiadnej knižnici podnikatelov

Prince_of_book
22.03.2020 4 z 5

Dobrá kniha ve které si určitě každý najde něco, co si z ní odnese, nebo v čem se chtěl zlepšit. Líbili se mi Hillovi příklady známých osobností a jejich postoje a příběhy. Naopak mě sem tam štval onen dodatek od editorů, Většinou to sice bylo fajn, protože jsem se něco dozvěděl, ale bylo jich tam zkrátka moc.

Za mě 9/10 a myslím, že kniha by měla být jedním ze základních stavebních kamenů knihovny všech lidí co touží po osobním rozvoji.

stastnyctenar
15.08.2019 5 z 5

Je to vylepšená verze klasiky "Myšlením k bohatství". Vylepšená v tom smyslu, že je v ní vysvětleno co chtěl autor sdělit do dnešní mluvy. Nebyla by chybět v knihovně nikomu, kdo se chce vzdělávat a mít se lépe a zlepšit život jak sobě, tak i ostatnim lidem.

antonin0999
05.06.2018 4 z 5

Chcete se zdokonalit? Pak určitě sáhněte po této knize. Neříkám, že je dobré brát si něco ze všech kapitol, ačkoliv to autor doporučuje, ale myslím, že si díky této knize dokáže čtenář vybrat některé části a může se pokusit zlepšit své chování tak, že dosáhne větší šance, že zbohatne. Na duši i v dolarech.
Líbilo se mi přiblížení známých úspěšných osobností v krátkých medailoncích - konkrétní příklady jsou důležité a tento způsob se stal se pro mnoho dalších self-help/management publikací známou inspirací.

steewik
13.07.2017 4 z 5

Dozvedel som sa mnozstvo novych informacii. Komentare fajn doplnuju dane temy. Autor nabada titul a samotne kapitoly citat viackrat. Zaujimave i po psychologickej stranke, najviac posledna cast o mozgu, siestom zmysle a strachu.

mariva
22.11.2016 3 z 5

Známá kniha Napoleona Hilla doplněna komentáři zahrnujícími nové poznatky s cílem přiblížit knihu současné době. I když některé ty komentáře jsou zajímavé, poselství původní knihy to nijak nezvýšilo a původní myšlenky autora nepřekonají.