Muž v černém

Muž v černém https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415539/bmid_muz-v-cernem-8HL-415539.jpg 4 265 72

Nový román autora bestsellerové trilogie Gabrielovo inferno Acacia si buduje kariéru jako osobní asistentka v prestižním hotelu Victoire, kde pečuje o vlivné hosty. Když se jejím klientem stane Nicholas, je jí jasné, že přesvědčit ho o svých schopnostech nebude jednoduché. Přestože jí zadává jeden nesplnitelný úkol za druhým, Acacia se nenechá odradit a brzy si získá jeho důvěru. A když jí kvůli nedorozumění hrozí výpověď, přijme Nicholasovu pracovní nabídku a vstoupí do světa umění i nebezpečných tajemství…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

The Man in the Black Suit , 2017


více info...

Přidat komentář

cukrovka
30.03.2024 5 z 5

Velmi čtivý příběh. Autor dokázal skvěle nakombinovat dobrodružství, tajemství, nedůvěru, intriky i romantiku. A samozřejmě nechybí ani erotika. I když je zde mnoho věcí nereálných až nesmyslných, příběh jsem si užila. Beru to jako pohádku pro dospělé.

mischa5364
29.01.2024 3 z 5

Muž v černém je pro mě napínavý romantický trochu kriminální román. Naleznete tu plno intrik, vraždu, nedůvěru, ale také zloděje umění, akci a samozřejmě i lásku.

Trochu jsem měla problém s hlavníma postavama. Vůbec nevím, ale chemii mezi nimi jsem občas vůbec necítila. Některé situace mi přišli až absurdní a trochu jsem se i nudila.

Ale když vezmu knihu jako celek. Byla fajn, ale nemyslím si, že bych se kdy k ni znovu vrátila.


Jenny46
18.08.2023 3 z 5

Ani si nevzpomínám, že bych četla od chlapa romantiku...
Na styl psaní jsem si musela zvyknout začátek pomalejší něco nereálné beru jako oddechové čtení tak proč ne

Jita160
26.06.2023 5 z 5

Jeden z těch lepších příběhu.
Erotický thriller okořeněný uměleckým dějem a překvapivě ho napsal muž.
Měl vše co v knížkách vyhledávám od napětí počínaje zápletkou a sexuální bouří.
Doporučuji vám Může v černém je originální nebezpečný a žije jen pro pomstu a rozhodně se nudit nebudete.

Janulkaxxx
09.04.2023 1 z 5

Do knihy jsem se nemohla vubec zacist. Parkrat jsem i premyslela, ze ji odlozim. Kniha me nicim nenadchla.

MAU256
24.02.2023 4 z 5

Oba měli tajemství, které je pohánělo životem. Po události, která nastala v hotelu, jí chtěl chránit. No a láska se nenechala dlouho přemlouvat a vplula jim do životů. Jenže nic není jednoduché. Pomsta nebo spravedlnost? Přijde bolest a smrt... Moc pěkně se knížka četla. Určitě si od tohoto autorka nějakou knížku ráda přečtu.

happy19
25.01.2023 5 z 5

Tato akční knížka s pěknou dávkou romantiky mě mile překvapila:-)
Mé první setkání s autorem a líbil se mi celý koncept,který se točil kolem umění.
Mělo to vše co potřebujete i tu jisku navíc,-)

„Pravá láska začíná tehdy, když nečekáme nic nazpět.“

Ulrika
05.09.2022 5 z 5

Skvělá kniha plná vzrušení a skvěle vykreslené sexuální napětí mezi hrdiny. Úplně mě autor do děje vtáhnul.

Gabriela143
08.08.2022 3 z 5

Prvá kniha od tohto autora. Aj keď to nebolo zlé, nejako ma to nenadchlo a hlavná hrdinka ma docela iritovala.

petr_
22.06.2022 2 z 5

Nemohu souhlasit s níže uvedenými čtenáři, protože jsem si půjčil knihu, která měla být dobrodružná, ale postupně se děj zvrhl na červenou knihovnu, takže dívkám se to asi líbí, ale není to kniha pro chlapy. Té romantiky je tam příliš moc ( asi 75%). Proti romantice samozřejmě nic nemám, ale tato mě přišla příliš primitivní a jednoduchá. V podstatě jsou to popisy apartmánů, drahých nápojů a jídel, časté konverzace ve vířivce nebo v bazénu a ostatní je mucky-mucky.

Luciska13
15.06.2022 4 z 5

Příjemné čtení s dobrou zápletkou, ve kterém o napětí a romantiku nebylo nouze. Ze začátku jsem se od knihy nemohla odtrhnout, ovšem s blížícím se koncem moje koncentrace opadala. Začalo to být čím dál tím víc překombinované a ve chvíli, kdy se hlavní hrdinka začala motat do něčeho, čemu vůbec nerozuměla, a akorát všem přidělávala práci, mi to přišlo už opravdu příliš. Ale díky prvním dvěma třetinám dávám 4 *. Určitě si od autora ráda ještě něco přečtu.

dooky
17.03.2022 3 z 5

Bylo to čtivé a napínavé. Trochu romantiky, trochu erotiky. Opravdu něco na způsob nějaké bondovky. Byla však místa, kdy jsem měla menší krizi. To, jak ke konci zraněná všechny nutila, aby jí někam pořád vozili za ním, bylo už trochu moc nereálné.

Fidibus
17.02.2022 5 z 5

(SPOILER) "A ujistěte se, že budete ignorovat jeho jizvu." Acacia něco skrývá. Do života jí v hotelu vstoupí tajemný cizinec, který ji testuje. Ve skutečnosti je někdo jiný, citlivý, jde za pomstou za svou sestru. Zamilují se do sebe, ale do děje zasáhne dost krutě její minulost. Zocelí ji to a postaví se po jeho boku - na dramatickém konci. Přitom mu dokáže, že žít jen pomstou nelze.
"Lidé, kteří jsou pro mě důležití, oceňují to, jaká skutečně jsem"

petulik330
31.12.2021 5 z 5

Kniha byla jedním slovem úžasná. Hlavní hrdinové sympatičtí a dobráci od kosti.
Na začátku mi byl Nicolas nesympatický.. možná proto jak se bavil s Acaciou. Když se pak ukázalo kdo opravdu je, jeho chování se změnilo byl mi mnohem milejší.

Není klasická kniha ha do červené knihovny. Obsahuje plno akce i napětí. Nesmí tam chybět láska i trochu sexu. Vše tam bylo tak akorát. Můžu jen doporučit.

archivářka115
12.12.2021 3 z 5

Od začátku jsem se do příběhu začetla a velmi se mi líbil. Po sblížení obou hlavních hrdinů mně začaly vadit nesmyslné rozchody hlavní hrdinky, která si je potom rozmyslela. Vrchol byl na konci. I když byla "polomrtvá ", tak několikrát všechny donutila, aby jí pustily k Nicholasovi. Byl to naprostý nesmysl, který mně hrozně vadil.
Myslela jsem, že si budu číst další Reynardovi knihy, ale nebudu. Jedna knížka mi stačila.

lihate
10.12.2021 5 z 5

V životě existuje láska a smrt. Je v něm víra i pochyby. Naděje a lítost.

Tahle kniha pro mě bylo jedno velké překvapení.
To pouto mezi těma dvěma je bezkonkurenční. Četla jsem spoustu příběhů a tady je to jendo z nejsilnějších. Líbilo se mi, že se svým způsobem nikdy nepohádali a neodešli od sebe "nadobro", jak je vcelku často v knihách zvykem. Vždycky si byli rovni a vždycky se navzájem milovali.
Taky mi přišlo super, že přesto, že je Nicholas velkým pánem a skoro působí jako mafián, není to typický vztah, kdy si mocný muž sežene ženu, která se mu líbí a nutí jí aby se do něho zamiloval, jako to má spousta jiných příběhů. Bylo kouzelné, jak jsou oba svým způsobem umínění zachránit toho druhého. Není erotický román, je romantika bez pravidel s velkou dávkou lásky.
Tahle kniha je zcela jiná. Odlišná. A tím je tolik krásná.
Fascinovala mě zápletka, která se týkala umění a kradených obrazů. Celá kniha se mi díky tomu moc líbila a ještě u mě stoupla na hodnotě.
Rozhodně si jí časem přečtu znovu a moc jí doporučuji všem, kteří jen přemýšlí o tom, že by si ji mohli přečíst.

"Zdálo se, že samota byla neustálou společnicí těch, kteří něco skrývají. To pomyšlení neudělalo skutečnost o nic jednodušší."

"Pravda věci změní.".

"Acacie, to ty tady dokážeš všechno.“
„Nedokážu. Neumím udělat soufflé a přemet. Ale nikdy bych to nevěděla, kdybych to nezkusila."
„Tohle by se mělo natisknout na trička.“

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Je pro mě hodně překvapivé, že muž dokáže napsat tak úžasný romantický příběh.Po Gabrielovu Infernu jsem neváhala a koupila si Může v černém a samozřejmě nezklamal.Nemohla jsem se odtrhnout.Líbí se mi jeho styl psaní,když jsem tu knihu četla připadala jsem si jako její součástí (jo možná jsem blázen ).Ze začátku jsem se bála co z toho bude,ale čím dál jsem byla,tím víc mě to ohromovalo. Líbilo se mi,že hlavní hrdinka Acacia byla odvážná a silná ženská a ne nějaká zakřiknutá holka jako ve většině knížkách a přitom k ní byl Nicholas laskavý, milý a ochranitelský.No a ta chemie mezi něma
Příběh je plný napětí,romantiky, tajemství a nebezpečí..samozřejmě se něco málo přiučíte o umění Doporučuji ️

adrianna0305
21.06.2021 odpad!

Tenhle autor je totálně mimo a já musela být taky, když jsem opět sáhla po jeho knize. Než se objevil tatík terorista, chtěla jsem tomu dát aspoň 1*, ale to fakt nešlo. Totální balast, mix všech možných kultur a náboženství, aby si každý přišel na své. Pitomé jakože napínavé zápletky a celkově všechny postavy hloupé se vším všudy.

suzanne1997
17.04.2021 5 z 5

Stejně jako další knihy od tohoto autora vtáhne i tato do děje. Příběhy se krásně doplňují a charaktery hlavních hrdinů si nejde jinak než nezamilovat. Acacia i Nikolas jsou natolik sympatičtí, že dokáží okouzlit už na prvních stránkách, stejně tak i situace, které vtáhnou a nepustí dokud se nedočtete do posledního řádku. Situace překvapují a děj se vyvíjí směry, které by čtenáře ani ve snu nenapadly. Navíc do sebe všechno skvěle zapadá, každý kousek knihy maximálně využívá svůj potenciál. Výjimkou by, alespoň podle mě, mohl být konec, který by stálo zato, alespoň o stránku, dvě rozvést. Jinak za mě tenhle příběh jednoznačně patří mezi nejlepší, které jsem kdy četla a směle může konkurovat ostatním dílům nejen tohoto autora.

veronika9761
06.03.2021 2 z 5

Začátek navnadil, ale prostredek a konec uz mu nestihal.