Školní festival začíná!

Školní festival začíná! https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520995/bmid_skolni-festival-zacina-2rF-520995.jpg 5 11 2

Moje hrdinská akademie série

< 20. díl >

Školní festival představuje pro studenty Júei vysoce očekávané rozptýlení, při kterém se areál školy na jeden den promění v magické místo zasvěcené zábavě a atrakcím. Letos však jeho konání obestírají mračna obav. Povede se studentům z „Áčka“ jejich festivalovým vystoupením tato mračna rozehnat a vykouzlit všem zúčastněným úsměv na tváři?... celý text

Přidat komentář

Bettybook
17.03.2024 5 z 5

Série zase začíná nabírat na obrátkách a já to miluju! Festival byl takové příjemné zpestření plus jsme k tomu dostali dva příjemné fighty. Co cením nejvíc je to, že jsme se konečně mohli podívat do zákulisí rodiny Todoroki. Netajím se tím, že Shoto je pro mě superhrdina č.1, a jeho vztah s otcem je víc než zajímavý.

fvalek
27.10.2023 5 z 5

Očekával jsem, že festivalová část bude výrazně nudnější než dosavadní akčnější dějové linky, ale ono to překvapivě funguje. Navíc po dlouhé superhrdinské praxi a zásadním případu s Overhaulem je potřeba vrátit se zase do školky a dát si chvilku pauzu.

A takový hlavní záporák tohohle čísla, Gentle Criminal, sice není žádná hvězda zločinu, ale byl zajímavý, a dokonce bych řekl že sympatický. Jeho vztah s La Bravou byl roztomilý a hezký, takže to udělalo trošku jiný než záporácký dojem, ale příjemný. Samotný festival sice dějově chudší a o ničem, pořádně se neukázalo ani číslo 1-A natož jiných tříd, ale ono asi nebylo zrovna moc co ukazovat.

Co je ale nejdůležitější je finále tohoto dílu, a to velký návrat nómu, na což se těším hlavně v dalším díle, protože to vypadá na pořádnou řežbu. Endeavor je taková nejistá jednička, Hawk zase vypadá spíš arogantně a sebevědomě než mocně... Takže velké překvapení a hezký úvod do dalších kapitol.