Školní festival

Školní festival https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518138/bmid_skolni-festival-4mn-518138.jpg 4 15 2

Moje hrdinská akademie série

< 19. díl >

Přišel podzim a studenti na Júei již netrpělivě vyhlížejí pravidelný školní festival. Tento rok jej však obestírají obavy z narůstající aktivity Ligy padouchů. Jak Midorijova třída zvládne připravy na festival? A proč se jeden z jejich spolužáků chová tak zvláštně?

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew
Originální název:

僕のヒーローアカデミア 19 (Boku No Hero Academia 19) , 2018


více info...

Přidat komentář

Bettybook
24.02.2024 4 z 5

Takový krásný milý díl. Očekávám, že festival bude něco!

fvalek
22.07.2023 4 z 5

Pokračování v poklidném duchu jsem po neskutečně dlouhém boji s Overhaulem ocenil. Izuku se vrací do školy, setkáváme se se spolužáky, nastává taková příjemná, pohodová, přátelská atmosféra. Po posledních pár dílech jsem se bál, že už to bude až příliš vážné, že se situace už neuklidní a bude to už jen vážnější, děsivější, drsnější. Ale tenhle díl dokázal, že to jsou všechno pořád jen školáci, a že i padouši někdy mají dovolenou. A někdy je takováhle pauzička taky potřeba. Celkově mi to navodilo pocit, že se vracíme ke skvělým a nenuceným kořenům My Hero Academia.

Nicméně i v tomhle díle se dějí důležité věci, jedna z nich je Eri, která se pomalu vzpamatovává ze všech těch mafiánských útrap. Druhá je nový padouch Gentle Criminal, který je asi víc vtipnější než záporácký, ale přesto dokáže docela zavařit. A ostatně proč ne, bez něj by tenhle díl byl trošku moc o ničem. No a další je Izukův trénink, který ho posouvá zase dál, ať už pojetím jeho schopností, tak i novou výbavou. Jinak ale jak říkám pohodička, pro někoho možná až příliš velká nuda, ale je to taky občas nutné. V příštím díle se těším na pokračování s Gentle Criminalem a na festival! :)