Nesnáze s láskou

Nesnáze s láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460601/bmid_nesnaze-s-laskou-G7j-460601.jpg 4 55 11

Milá lady Věrnolásková série

< 2. díl >

Milá lady Věrnolásková, jsem dívka z urozené rodiny, ale jsem zoufale plachá, zvlášť při setkání s osobami opačného pohlaví… Když má Clara Deverillová vystupovat jménem lady Věrnoláskové, znamená to pro ni udílet rady ohledně problémů, které se jí samotné nikdy nepodařilo překonat. Nezbývá než odebrat se do čajovny a doufat, že se inspirace dostaví mezi vdolečky. Nedostaví – dokud Clara nezaslechne prostopášníka, který obšírně vykládá o umění dát „počestně“ košem. Ten lotr sice vypadá jako Adonis, ale lady Věrnolásková mu dá co proto. Rex Galbraith je dědic, který nemá v plánu zplodit následníka. Flirtuje s minimálním množstvím přijatelných slečen, aby vyhověl své tetě-dohazovačce, ale Clara je první, která ho opravdu zaujme. Když pochopí, že Clara – v roli lady Věrnoláskové – využila jeho rady jako materiál pro noviny, zuří. Když je ale nucen uzavřít s ní tajné spojenectví, pochopí, že má mnohem větší problém – protože Clara obrací vzhůru nohama všechno, co se Rex domníval vědět o ženách – a taky o sobě…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Trouble With True Love , 2018


více info...

Přidat komentář

Ála1968
28.01.2023 3 z 5

Já nevím,ale mě to přišlo jak přes kopírák.První díl byl v pohodě,ale tenhle je mu tak moc podobný,až to bije do očí.Číst se dal,ale už se k němu nevrátím.

vcielka
04.02.2022 4 z 5

Hm hm hm, asi o kúsoček horšie ako jednotka, pretože veľa vecí sa tam po nej opičilo, ako i tie kecy počas sexu a tak. Inak pekná premena sestry Clary z jednotky. Hlavný hrdina tiež na jednotku, len škoda, že sa viac neťahal príbeh aj okolo neho a jeho rodičov, prípadne tých ľudí, ktorým poradil.


Hatshepsut
04.12.2021 4 z 5

Krásné romantické historické čtení. Super pohodová oddechovka. Autorka tyto romány umí psát. V příběhu nejsou dramatické emoční scény. Hlavní postavy jsou sympatické, jejich seznamování je zábavné a hlavně u knihy příjemně zrelaxujete.

helenkan
23.06.2021 4 z 5

Pěkné romantické počteníčko. Clara i Rex jsou správná dvojka, docela jsem se s nima bavila.:-)

mikika
07.06.2021 4 z 5

napravení hříšníci z 19.století jsou moje guilty pleasure, o tom žádná... a tohle bylo vyloženě roztomilé.

Arsi
10.05.2021 4 z 5

Zase pěkná romantika. Příběh se mi líbil a Clara byla fajn.

Kiwicatko
04.05.2021 2 z 5

Precetla jsem to pred tydnem a ted, kdyz mam psat komentar, tak ani nevim o cem to bylo. A to mam tuhle autorku fakt rada, ale tohle na me dojem neudelalo.

havrmoni
04.05.2021 3 z 5

Bohužel musím dát za pravdu Zomy. Mě navíc byla Clara nesympatická. První díl byl fajn a jestliže ten byl u mě za 5*, tak tento v tom srovnání je tak někde mezi 2-3*.

Zomy
30.04.2021 4 z 5

Ačkoliv mám autorku moc ráda, tak musím upřímně přiznat, že začátek knížky je dost zdlouhavý, humor se tady příliš nevyskytuje a děj se mi po přečtení v podstatě hned vykouřil z hlavy.

Přesto je to fajn četba k odpočinku, tak na 3,5 hvězdy.

rampapa
12.04.2021 5 z 5

Na druhý díl ze série o Lady Věrnoláskové jsem se hodně těšila. Příběh se mi moc líbil než předchozí díl. Claru jsem si oblíbila už v minulém díle a jsem ráda jak to sní dopadlo. Raxe si nebylo možné zamilovat. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl který se chystá. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.❤️

Dellphi
12.04.2021 4 z 5

Moc hezký příběh. Tento díl mě bavil o něco víc než ten předchozí, přesto nedosahoval takové úrovně jako knihy ze série Girl-bachelor. Bylo to takové milé, nenáročné čtení. Ale musím uznat, že se mi strašně líbí autorčin styl psaní a její vyjadřování. Je úžasná a rozhodně si přečtu další její knížky.