Bohovia viny
kniha od: Michael Connelly
KoupitKoupit eknihu
V románe Bohovia viny advokát Mickey Haller opäť rozohrá smrteľne nebezpečnú partiu – poškuľuje po poste okresného prokurátora. Kariérny rozlet mu však skomplikuje jeho nový prípad. Haller obhajuje klienta, ktorý je obvinený z vraždy, a zároveň vyšetruje smrť prostitútky Glorie Daytonovej, svojej bývalej chránenkyne, ktorej pomáhal začať nový život. Postupne však zistí trpkú pravdu: niektorí zločinci sú chránení lepšie ako ktorýkoľvek z jeho klientov. Pre Mickeyho nadobúda pojem „bohovia viny“ celkom nový rozmer. Nie sú to iba porotcovia na súde, ale aj tí, ktorým v živote pomohol, no i tí, ktorým ublížil....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193590/bohovia-viny-6F3-193590.jpeg 4.3128Série | Mickey Haller / Prípady Mickeyho Hallera 5. |
Žánr | Literatura světová, Detektivky, krimi |
Vydáno | 2014, Slovart (SK) |
Orig. název | The Gods of Guilt, 2013 |
více informací... |
Komentáře (41)
Kniha Bohovia viny

Autorův standardní výkon: pomalý začátek, místy rozvleklý děj a nečekaný konec. Vyzná se ve svém řemesle a -nikoliv
spěšné ale poklidné rozmotávání děje je patrně jeho koníčkem! Komu se to líbí, ten bude mít jeho knihy rád!

Docela to šlo :) bavilo mě to více než Harry Bosch. Konec byl super,začátek jsem prekousavala.

Kniha už hneď na začiatku "vhúpne do rozbehnutého deja" prebiehajúceho súdneho procesu. Objavuje sa nám opäť už známy advokát zo zadného sedadla svojho Lincolnu. V deji nevystúpi brat advokáta detektív Bosch. Ale to neznamená, že sa budete celú knihu nudiť alebo že čitateľ o niečo príde. Advokát musí riešiť vraždu prostitútky, ktorú už nespočetne veľakrát obhajoval a ťahal z bahna. Vražda ukazuje na jej pasáka, ale všetko ale úplne všetko bude inak. Na povrch vychádzajú prekvapivé skutočnosti a zápletka naberá rýchly spád. je to tak ako sme u M, Connellyho zvyknutý a aj záver tejto detektívky bude nečakaný. Napätia až do konca. Knihu vrelo odporúčam.

Knihy Connellyho čtu ráda. Mickey Haller i Harry Bosch mě prostě baví... ????????????
Štítky
soudní procesy soudnictví soudy
Autor a jeho další knihy
- Výstraha 2020
- Černá ozvěna 1999