Zrození

Zrození https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357698/bmid_zrozeni-XLF-357698.jpg 4 57 9

Mezi řádky série

< 5. díl >

Tom míří do New Yorku, kde se koná velká dražba otcovy pozůstalosti, a jediná věc ještě nebezpečnější než davy přihazujících, je sám aukční úředník. A to ještě bude muset Tom Taylor překonávat velké překážky, aby zjistil, jak jeho otec ovlivnil zlatý komiksový věk...a jak to může ovlivnit jeho.

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

The Unwritten, Vol. 5: On to Genesis


více info...

Přidat komentář

Atlantis
18.03.2024 4 z 5

Čtvrtý díl mne tak unavil, že jsem si od dalšího zanoření do světa Tommyho Taylora dal pořádnou pauzu. A možná mi to prospělo, protože Zrození bylo super. Hnuli jsme se v příběhu, začínáme chápat, o co asi jde záporákům i Tomovu otci a hlavně - nikde se neflákáme. Jen ať to vydrží.

Norri
02.10.2022 5 z 5

Tohle je hodně dobrý díl. U předchozích knih jsem si říkal, jak chce Mike Carey pokračovat a jestli se nebude opakovat. Zapomněl jsem, že vždycky se dá jít i do minulosti. Zde to Carey udělal velmi chytře. V téměř detektivním pátrání se vypravil do minulosti, která toho hodně prozrazuje o okolnostech Tomova zrození a také se dotýká alternativní historie vzniku komiksových superhrdinů. Hodně mě baví, jak si Carey se všemi těmi příběhy pohrává. Základní zákonitosti celé série jsou už více méně jasné a teď jen stačí sledovat příběh, postupně s hrdiny odhalovat záhady a tajemství minulosti, a s napětím sledovat, jak to celé dopadne.


Ronnie68
18.09.2022 3 z 5

Pokračovaní série.... Bohužel tento díl mě moc nezaujal ... Tak uvidíme u dalšího pokračování...

Knišíl
09.01.2022 4 z 5

Na Mezi řádcích se mi líbí, že se postupně odkrývají střípky informací a příběh a fikční svět je tak stálým tajemstvím, které krůček po krůčku čtenář poznává. Těším se na pokračování, protože tahle série mě opravdu zaujala. Její možná pomalejší tempo nepovažuji za nedostatek, ba spíše právě za opak.

Disease
03.08.2020 5 z 5

Tahle série má strašně nevyrovnanou kvalitu. Tohle je ovšem paráda. Dost věcí se objasní a dost věcí k následovnému objasnění zase přibyde :-)

Renyem88
13.07.2019 4 z 5

Tak jsme se dozvěděli více o Tomově otci a bylo to fakt poutavé čtení. Příběh už dostává větší smysl a bavil mě více než v předchozích dílech. Tak 4,5 :)

Hadati
22.03.2019 4 z 5

Zejména první půlka je skvělá. Je akční a dobře to odsýpá, a aukce mi hodně připomněla Sandmana a „cereal convention“. Také je skvělé, že Tom už zase prožívá svá dobrodružství se svými přáteli. Druhá půlka je pak hlavně o Tomově otci a jeho minulosti. Přestože se tu tempo vyprávění zcela změnilo, není nezajímavé.

Lenka.Vílka
20.05.2018 5 z 5

Hustej díl! Díky informacím dost věcí dostane dávat smysl a další to zase správně zamotají, jak jsme už u série zvyklý. A konec? Celou dobu to směřovalo s tomu, že příští díl bude vážně ještě víc peckoidní. A jo, bude.

martinstefko
12.12.2017 5 z 5

Kniha "Mezi řádky 5: Zrození" prezentuje skvělou část série, od které je pravděpodobné, že to bude jedna pořádná jízda, a to až do jedenáctého dílu.

Štítky knihy

komiksy Vertigo Comics

Autoři knihy

Peter Gross
americká, 1958
Mike Carey
britská, 1959

Kniha Zrození je v

Přečtených70x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce30x
Chystám se číst5x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x