Manželská zkouška

Manželská zkouška https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/205966/mid_manzelstvi-s-miliardarem-manzelska--Z5G-205966.png 4 668 107

Carina a Venezia Conteovy už svoje štěstí v náruči vysněných mužů našly. Julietta, třetí sestra, nese na svých bedrech odpovědnost za rodinné pekařské impérium La Dolce Famiglia a ani ji nenapadne, že by na světě mohlo být něco víc vzrušujícího než její práce…, dokud nepotká Sawyera Wellse. Nejen že neodolatelný je on sám, navíc rozčeří klidné vody Juliettina rodinného přístavu i neodolatelnou nabídkou: co kdyby se La Dolce Famiglia stala exkluzivním dodavatelem a partnerem jeho nového mezinárodního hotelového řetězce? Julietta se však už v životě jednou spálila a moc dobře ví, že důvěřovat člověku, jehož jediný pohled ji přinutí myslet na „všechno možné“, jen ne na práci, je krajně nerozumné… Julietta je vystavena nejtěžší zkoušce svého života: má zahodit jedinečnou šanci, jak pozvednout rodinný podnik, anebo riskovat na první pohled nemožnou kombinaci chladného byznysu a spalující vášně?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Marriage Merger , 2013


více info...

Přidat komentář

Kristy.Seb
21.10.2023 4 z 5

Víra v dobro, je to jediné co člověka dělá člověkem.

V životě nejde jen o přežití. Jde o to správně si vybrat.

Každý dobrý čin se vrátí do kosmu a každý špatný vyvolá odvetu.

Příběh Sawyer a Juliett mě asi bavil nejvíc.

Verika
23.09.2023 2 z 5

Tento poslední díl knižní série mě ze začátku vůbec nebavil. Sawyer mě byl děsně nesympatický. I přes tento málo slibný začátek jsem knihu dočetla a závěr nebyl zase tak špatný. Nicméně jsem ráda, že už žádný další díl není.


-markéta-
15.01.2023 5 z 5

Poslední díl a já musím uznat, že celá séria byla moc příjemná, i když takovýto žánr nevyhledávám.
Opět jsem během čtení měla několik infarktů, že příběh nedopadne dobře. Že se zkrátka ukáže, že ne každému v rodině Conteových štěstí přeje. Byla jsem ráda, když jsem se na konci příběhu mohla usmát a s dobrým pocitem tuto sérii odložit.
Celá série byla na jedno brdo, ale mně to nevadilo. Prokládala jsem knihy jinými knihami, takže mi vlastně nepřišlo, že čtu pořád to samé. Kdybych četla celou sérii bez prokladu, tak by mi to asi vadilo a série by mě nudila a neměla bych z ní tak dobrý pocit.
Rozhodně zkusím i dašlí sérii od autorky.
Někdy je takováto oddechovka prostě třeba :-).

kacenka6144
26.10.2022 4 z 5

Důstojné zakončení celé série. Je jasné, že je to jenom vymyšlený příběh, který má za úkol nás rozesmát, roztesknit a nakonec zase trošku pobavit. A mě tohle všechno splnil. Všechny díly.

Maxeen
01.09.2021 3 z 5

(SPOILER) Konečně poslední díl. Víc takových bych nezvládla. Inspirace 50 odstíny šedi byla “určitě” zcela náhodná…, vždyť hlavní postava je bohatá, bez rodičů a típali si o něj cigarety, po kterých má jizvy na zádech. A to, že je sexuálně dominantní už je jen třešničkou na dortu ve vykrádačství…, ještě že už je konec.

Lofda
31.12.2020 3 z 5

No, upřímně, asi do poloviny jsem se divila sama sobě, proč to vlastně čtu, je to jen další nereálná pohádka.. Ale já jsem záměrně vybrala příběh pro odpočinek a musím uznat, že přesně to jsem od knížky dostala. Na závěr roku to nebylo až tak špatné čtení a už se těším, co si přečtu v tom novém :-)

Nika151
25.09.2020 5 z 5

Mám rada tuto autorku. Knížka je poslední v sérii a svou životní lásku najde poslední ze sourozenců Julietta. Líbily se mi moc milostné scény, s trochou dominance Sawyera. Sice mi jeho příběh o minulosti přišel takový těžko uvěřitelný, ovšem je možné vše, tak proč ne?

Vendulik
23.09.2020 2 z 5

Toto byl nejslabší díl celé série. Kniha mě nebavila a do jejího čtení jsem se musela nutit.

0249
21.09.2020 5 z 5

super úžasná kniha

Maruš.D
17.08.2020 3 z 5

Tak já se docela bavila. Když pominu fakt, že mi moc nevyhovoval styl psaní, tak tohle byl za mne asi nejlepší díl. Pravděpodobně jen kvůli tomu, že mám tohle dominantní vs submisivní chování ráda, ale i tak to bylo milé. Sawyer si s sebou nesl těžké břímě a o to víc jsem si zamilovala, jak se staral o Wolfa. Jullietta pro mě byla ze všech sester nejvíce zajímavá. To, jak se bála a nedokázala se uvolnit mi k ní sedělo. Maminka to měla dobře vymyšlené a ikdyž se tomu dá jen těžko uvěřit, i tak jsem si to docela užila. Autorce by možná více vyhovovalo psát historické romány, kde domluvené a vynucené sňatky nebyly takové tabu.

Ryorka
10.08.2020 odpad!

jelikož mám přes prázdniny k práci i brigádu, tak potřebuju něco nenáročného, něco u čeho nemusím myslet, tak teda loupu jednu červenou knihovnu za druhou. Až mi skončí galeje a bude víc času i energie, vrátím se zase k něčemu náročnějšímu a smysluplnějšímu. Takže jsem sloupla celou tuhle sérii. Jednoduché, růžové, odpočinkové. Sice stupidní, ale mozek se resetoval. Teda až na tenhle díl. Tohle je sra.....(doplň si sám/a). Paní spisovatelka se nám snaží namluvit, že jako fakt, skutečně, se dva dospělí a vzdělaní lidé, co se téměř osobně neznají, co spolu uzavírají milionový obchodní kontrakt a jen tak uprostřed jednání se začnou bavit o tom, jestli ji udělá? a kolikrát? a vsadí se? FAKT ? Chápu, kdyby tento rozhovor vedli někde v klubu k tomuto určeném nebo aspoň v baru. Asi jsem už stará nebo uschlá větev, já fakt nevím, ale tohle mi hlava nebere. I pornofilmy mají kvalitnější scénář.

raty
26.06.2020 4 z 5

Prostě pohádka pro velké holky. Jako oddechovka poslouží perfektně.

MarkétaI.
20.06.2020 5 z 5

Po přečtení třetího dílu se mi do Manželské zkoušky moc nechtělo, ale byla jsem opravdu mile překvapena. Čtvrtý díl byl nejlepší. I když se opět jednalo o svatbu, kterou chtěla maminka, tak nějak mi tam pasovala.

petulkapeta
03.06.2020 5 z 5

pekne zakončení...maminka dohazovačka,ta byla super a vztah Juliett a Sawyera zral az to byla laska jako tram..krasna serie

Myška43
05.03.2020 4 z 5

Tenhle díl se mi líbil nejvíce.

IYv
02.09.2019 odpad!

přesto, že jsem si to půjčila jako oddechovku na dovolenou, hodnotím to jako jednu z největších slátanin, co jsem za poslední dobu četla. Ani erotika, ani příběh, mě to zkrátka nezaujalo.

margitka13
01.09.2019 5 z 5

Určite môžem povedať že táto kniha sa mi páčila najviac z celej série.
Obaja, Sawyer aj Julietta mi prišli dosť podobný a to väčšinou nemám rada ale pri nich mi to absolútne nevadilo. Určite odporúčam celý repertoár autorky, nie len túto knihu. :D

Izabell
19.08.2019 4 z 5

Poslední díl se mi zdál asi nejlepší a taky byl maličko odlišný od předchozích. Jinak pořád stejná oddechová pohádka pro dospělé.

petraj30
15.08.2019 1 z 5

Třetím dílem to klidně mohlo skončit. Julietta mi byla nesympatická od začátku až do konce a Sawyer to zachránit nedokázal. Spisovatelka zřejmě neměla nápady, tak prázdná místa zaplnila erotikou. Konec byl useknutý, takže jsem se v podstatě nic nového nedozvěděla a ani o nic nepřišla - podle mě zbytečná ztráta času, opravdu to pozitivní hodnocení nechápu:-(

Gabriela456
11.08.2019 5 z 5

Super série, všechny díly se četly jako jedna báseň.