Skandální vášeň

Skandální vášeň
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460565/bmid_skandalni-vasen-IGK-460565.jpg 4 63 63

Maiden Lane série

< 3. díl >

Ovdovělou Silence Hollingbrookovou, pečující o sirotčinec, nezapomenutelně zasáhla jedna noc, kterou strávila u nelítostného říčního piráta Fešáka Mickeyho O´Connora ve snaze pomoci svému manželovi. Teď se s ním setkává znovu v pozici, kdy pomoc potřebuje naopak Fešák Mickey. Pomůže malá holčička Mary, kterou si Silence zamilovala a o kterou se stará, vyřešit jejich složité vztahy?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Scandalous Desires , 2011


více info...

Přidat komentář

bezzink
25.02.2024 5 z 5

Fantazie! Zatim nejlepsi dil! Romanticka pohadka se spoustou klise a cukru, ale jaksi to je tak ctive, ze to vazne vubec nevadi.

Bergerac16
01.05.2023 4 z 5

(SPOILER) Dobré, ale přeci jen přeslazenější co se týká přeměny piráta ve spořádaného partnera. Jako pohádka fajn, ale dva předchozí i dva následující díly jsou vyzrálejší, nebo prostě méně pohádkové.
Rozehraná situace se Silence v 1.díle, která přišla k Mickeymu prosit za osud svého manžela, je ale vynikající - opravdu jí nevěřil naprosto nikdo, že svého manžela nepodvedla, pravdu znají jenom oni dva.


Hatshepsut
17.04.2022 5 z 5

Silence a Fešák Mickey určitě zatím top. Mělo to prostě náboj. On jí tolik ublížil a přesto jí nakonec ukázal, jaké je to být opravdu milován. Nehledě na to, že život a hlavně jeho vlastní rodina k němu nebyli zrovna laskaví. Pravda asi spoustu romantických klišé, ale když se to tak dobře čte. :-) Přečteno jak se říká jedním dechem. Teď mě čeká příběh o záhadném Duchu St. Giles. :-)

Sidonka3
27.11.2021

Další z romancí pro ženy, kde se hrdinka může chovat jakkoli, může být jaká chce a bude bezpodmínečně milována a přijímána. Na chvilku jsem se ocitla v ráji, kde nemusím předvést nic, a dostanu všechno. Logika postav je tedy trochu nepochopitelná, každá hrdinka v sociální nouzi a skoro za zenitem se brání vztahu s bohatým, pohledným, mladým, chytrým, opečovávajícím mužem, nicméně milovníci mají naštěstí výdrž a svatou trpělivost. No, je to prostě jako v ráji. Nepřemýšlet. Relax, přece! Dostane vás do nebe. První díl se mi líbil víc.


„Co po mě chcete? Vůbec jste mě nemusel vpustit do svého života. Proč to děláte?“
„Chráním Vás i děcko, nic jiného. A jediné, co musíte dělat vy, je zůstat v mém přepychovém sídle, aby jste byla před útočníky v bezpečí, a být spokojená. Chci vás mít blíž u sebe.“
„Vypadám snad jako panenka?“
„Ne. Jste půvabná žena a já bych vás nikdy nebral jako něco na hraní. Společenská večeře se mnou a mými hosty je v 7h. Věřím, že nás poctíte svou půvabnou přítomností.“
Takhle hladce by ji neměl vyvést z míry. Objevil se v ní vzdor, ztuhla. Hrdě zvedla hlavu: „Nemám v úmyslu s vámi večeřet, pane.“
Z tváře mu zmizel úsměv: „Tak potom si hladovte ve svém pokoji, dokud nezměníte názor.“ A s tím se od ní otočil a vyšel z pokoje.
:)

LilianaFalcon
07.08.2021 5 z 5

Zatím nejlepší díl série. Dojemné i napínavé. Spousta záhad se konečně rozlouskla a už se vážně těším na další díl :-)

rampapa
01.07.2021 5 z 5

Na tenhle příběh jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Silence jsem si už od začátku oblíbila a bílá jsem zvědavá na její příběh. Michaela jsem si hnedka zamilovala. Příběh se mi moc líbil. Doufám v další díl. Knížku doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Zomy
22.06.2021 5 z 5

Báječná záležitost. Na Silence a Mickeyho jsem se těšila od prvního dílu. A byla jsem velice zvědavá, jak to autorka pojme.

Nedokázala jsem si představit, jak ti dva - vzhledem k tomu, jak se poznali - vybudují vztah.
Taky jsem se bála, jestli si mě Mickey získá, protože jeho excentrická povaha mi zpočátku zrovna blízká nebyla. No, získal si mě zcela :-)

Ta přímočará láska, to jak Mickey věděl, že ji chce a že ji musí mít, to bylo pohlazení pro romantickou duši.

A další pohádka na začátku každé kapitoly, která je pro Elizabeth Hoyt typická, je už jen třešnička na dortu.

havrmoni
18.06.2021 5 z 5

Tohle se mi zatím líbilo nejvíc.

Domkar9116
02.06.2021 5 z 5

Opět perfektní. Kniha se četla sama stejně jako předchozí dva díly. Tato autorka se řadí mezi mé Top autorky historických románů a myslím, že další kniha bude opět pecka a já se nemůžu dočkat...pět hvězd jak vyšitých

Arsi
02.06.2021 5 z 5

Ani poslední kniha ze série nezklamala. Hoyt prostě umí napsat pěknou romantiku.

Dellphi
28.05.2021 5 z 5

Už od prvního dílu jsem se těšila na knihu věnovanou Silence a proslulému Mickeymu. S radostí přiznávám, že splnila veškerá má očekávání. Je to přesně ten typ příběhu, který mám ráda, napsaný s přesnou dávkou romantiky, vášně a napětí, a ještě navíc napsaná velice čtivě. Hlavní hrdinka je úžasná a umí se bít sama za sebe, i za ostatní, když na to přijde. Rozhodně doporučuji a těším se na další díl.

Kešu1981
20.05.2021 5 z 5

Moc jsem se na příběh Michaela a Silence těšila. A vyplatilo se, vážně se to povedlo. Skvěle se to čte, rychle to plyne. Příběh plný napětí a vášně z prostředí chudinské části Londýna. Moc se mi líbí, že v tom není za hrdinu žádnej "hrábě", "markýza", případně "víkompot" :o) A už teď se těším na další díl o Winterovi...

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Elizabeth Hoyt
americká, 1970
2008  83%Havraní princ
2020  80%Hříšné úmysly
2011  77%Hadí princ
2020  82%Vášnivé touhy
2021  84%Skandální vášeň