Křečkovy zázraky

Křečkovy zázraky https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401467/mid_kreckovy-zazraky-u8e-401467.jpg 4 6 2

Třetí díl skvělé série pro všechny, kteří někdy zatoužili po tom, aby jejich zvířecí kamarád uměl mluvit! Lotka miluje čas strávený povídáním se zvířátky ve strýčkově kouzelném zverimexu. Její magické schopnosti se zase o něco zlepšily, ale ne natolik, aby se mohla postavit novému sousedovi, který začíná dělat potíže a je mocnější než ona. Naštěstí je tady křeček Giles. Je sice trošku panovačný, ale také odvážný, statečný a připravený kdykoli pomoci. A dokáže dělat doslova zázraky!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Hamstermagic , 2010


více info...

Přidat komentář

cibulka 8
05.06.2019 3 z 5

Zajímalo mě jaký příběh to dceru tak chytl za srdce. Evidentně nejsem ta správná věková kategorie, protože i když téma mluvících zvířátek je slibné, příběh mě nijak nenadchl a určitě se to dalo zpracovat i lépe. Nicméně po dceřině nadšení jsem doobjednala i zbývající tři díly.

Aileena
07.05.2019 3 z 5

V jednom bodě lepší, než předchozí dvě. Konečně trocha akce a napětí. Hlavní výtky k nevyužitému potenciálu humoru a neustálé opakování slov stejné jako u prvních dvou dílů. Dcera je však stále nadšená, takže ani čtvrtý díl nás nemine... ;-)


Štítky knihy

magie křečci

Kniha Křečkovy zázraky je v

Přečtených12x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst4x
Chci si koupit6x