Psí kouzla

Psí kouzla https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378035/bmid_psie-cary-vaU-378035.jpeg 4 6 2

Život ve strýčkově obchodě s kouzelnými zvířátky se Lotce začíná líbit. Nejvíc ze všeho ji baví lekce kouzlení s čarodějkou Ariadnou a jezevčicí Sofií. Jenže prázdniny končí a Lotku čeká nástup do nové školy. Počáteční obavy se rozplynou i díky tomu, že si hned najde novou kamarádku Ruby. Ale může jí Lotka důvěřovat? Co by asi řekla, kdyby zjistila, že má Lotka magické schopnosti?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Dogmagic , 2008


více info...

Přidat komentář

harena
27.11.2019 5 z 5

Knížku jsem koupila Tobiáškovi jako první čtení, protože děti milují příběhy psané Holly Webb. Samozřejmě jsem si ji také četla a to jako pohádky před usnutím. Mně se líbila, opravdu to funguje, zdály se mi pěkné sny.

Aileena
19.04.2019 3 z 5

Jako dětská kniha asi dobré, devítileté dceři se líbila. Mě iritovaly stylistické nedostatky, zejména časté a zcela zbytečné opakování vlastních jmen. Jinak stejné výtky jako k prvnímu dílu. Potenciál to má, ale chtělo by to přitlačit na nějaké dějové zvraty či napětí, samozřejmě s přihlédnutím k věkové kategorii. Určitě se nabízely i více či méně nevyužité vtipné situace. Autorka zdaleka není začátečnice, ale přesto na mě působí určitou "nevypsaností" nedokáži to lépe vyjádřit.


Kniha Psí kouzla je v

Přečtených11x
Doporučených2x
Knihotéce2x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x