Kuchařka z románu s vůní kávy a špetkou skořice

Kuchařka z románu s vůní kávy a špetkou skořice https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/227257/bmid_kucharka-z-romanu-s-vuni-kavy-a-spe-227257.jpg 4 14 3

Recepty inspirované románem Muž s vůní kávy, žena se špetkou skořice voní nejen po těchto dvou surovinách, ale i po koriandru, limetkách, rumu nebo kokosovém mléku. Zároveň tu má prostor i česká klasika, která s mírným vyšperkováním dokáže očarovat cizince i Čecha jako poleno. Co by chutnalo Fernandovi? Co by uvařil Oskar? A co by na to řekl Adam? Stejně jako je zmiňovaný román o vztazích Nely k těmto mužům, tak je kuchařka o tom, co by tyto postavy měly na talíři. Lenka Požárová dokáže recepty vymyslet, uvařit, nastylovat, nafotit i přidat k nim poutavý text. Její mimořádný cit pro detail, nadání, mlsnost a fantazie se spojily a výsledkem je dech beroucí kuchařka.... celý text

Přidat komentář

bee88maja
19.12.2022 5 z 5

Podle této kuchařky pečeme banánový chlebíček a lepší jsme zatím neochutnali. A brambory s tvarohem jsou u nás taky stálicí. Další recepty průběžně zkoušíme a ani jeden recept nebylo sáhnutí vedle. Za nás tedy skvělé oživení kuchyně, pokud máte chuť trochu experimentovat :)

emma_belle
13.09.2017 5 z 5

Do této knížky jsem se zamilovala na první začtení. Lenčin první román má spoustu do sebe, ať už jde o exotický vztah nebo exmanžela.
Velmi čtivé a čtenářka se v tom snadno může najít.
A že je to i o požitcích a o jídle je pěkný bonus.
Těším se na další.


Antoaneta
31.03.2015 4 z 5

Román se mi líbil a byla jsem velmi zvědavá na kuchařku která se románem inspirovala a musím říct že rozhodně stojí za to.Úžasné recepty které přímo lákají k vyzkoušení a vše je i skvěle nafocené.Tahle kuchařka rozhodně brzo přibude do mé domácí knihovny.Už teď se těším až vyzkouším některý z receptů.