Zvrhlý král

Zvrhlý král https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495899/bmid_zvrhly-kral-HCf-495899.jpg 4 682 163

Royal Elite série

1. díl >

Mám jednoduchý plán. Dokončit školu Royal Elite a dostat se na vysněnou univerzitu. Stačí ale jediný pohled od krále školy a celý můj plán shoří na popel. Jediný pohled a zadusí mě. Jediný pohled a vynese můj rozsudek smrti. Jeho první slova promění můj život v nenapravitelný chaos. „Zničím tě.“ Všechno na Aidenu Kingovi je černé. Černá mysl. Černé srdce. Černá duše. Měla jsem držet jazyk za zuby a přetrpět čas, který mi ještě zbýval. Nemlčela jsem. Udělala jsem neodvolatelnou chybu, provokovala jsem krále na jeho trůně. Ďábla v jeho pekle. A nyní za to zaplatím. Je nebezpečné, když vás Aiden King nenávidí. Ale když po vás touží, je to smrtelné. Zvrhlý král je romance o středoškolském tyranovi pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. V Aidenovi žádného hrdinu NENAJDETE. Pokud však toužíte po padouchovi, tak s chutí do toho a vítejte ve světě zvrhlého krále. Tato kniha je součástí trilogie, nejedná se o samostatný román.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Deviant King , 2019


více info...

Přidat komentář

posterka
předevčírem 2 z 5

Knihu jsem si přečetla na základě doporučení v komentářích pod knihou Slzotvůrce. Koupila jsem si raději všechny tři doporučené díly Royal Elite najednou, protože jsem pochopila, že celkový příběh nelze hodnotit už podle prvního dílu, kde je na konci utnut přesně tak, jak to bývá u napínavých seriálů v TV. Styl psaní a celkové propracování však člověk vnímá už po prvních stránkách, to je jasné...

1) Všechny tři knihy jsem přečetla za necelé tři dny. Nejedná se o složitou četbu, nýbrž svižnou a odpočinkovou.
2) Ačkoli se místy zdá kniha jako náctiletá verze 50-ti odstínů šedi mixlých se stmíváním a 10 důvody, proč tě nenávidím, nebylo to úplně zlé. ALE!
3) U intimních scén chyběla přirozenost. Autorka tlačila příliž na pilu a velmi často se opakovala ve své slovní zásobě, což mě vyložene štvalo. Někdy sexuální scény cpala do chvílí, kdy jsem si skoro jistá, že by vše v realitě probíhalo jinak - v takové chvíli je potřeba se psychologii postav pověnovat a ne je odbít "zvlhlou kundičkou, ve který se smočí pták" a zase bude všechno dobré... Samozřejmě, že jsem z těch scén pochopila, co se tím autorka snaží naznačit, ale přesvědčovat mě každých pět minut o tom, že je Aiden psychicky nemocný, mě nikdo nemusel. Je strašně jednoduché to o člověku jen dokola psát a psát a psát místo toho, aby se autor ponořil hlouběji... Nicméně se mi líbilo, jak autorka přes sex ukazuje, jak se Aiden s Elsou mění a jak může být vztah vyloženě toxický.
3) Někdo tu psal, že se mu příběh nelíbil, protože nabádá dívky, aby si myslely, že podobný vztah je v pořádku. Já s tím nemohu souhlasit. Ve druhém dílě Ocelové princezny je vyloženě znát, jak Elsa bojuje o svoji hrdost a že není v pořádku, když si s vámi někdo hraje a dělá, co chce, i když vás to jistým způsobem může přitahovat... Byly chvíle, kdy jsem při čtení posmutněla a pak zas měla radost, když jsem spatřila naději, že Aiden dokáže víc, než si někoho podmaňovat silou vůle.
4) Knihy bych určitě smrskla a ubrala na intimních scénách. V těch co by zůstaly bych si více pohrála se slovní zásobou a fantazií... Fakt mi tu chyběla kvalita :-( Všeho moc škodí a člověk měl prostě potřebu občas začít stránky přeskakovat, jak moc ho zajímalo co za tím vším je! proto byl pro mě nejepší asi třetí díl... První je za mě nejslabší, ale navnadit dokáže. To jo! Myslím, že 2 díly by bohatě stačily na to, aby ta četba byla kvalitnější...

Knihotyna
22.04.2024 5 z 5

Jste fanoušci Amo Jones? A chcete trošku light verzi? :D tak koukněte na tuhle sérii!
Aiden má hromadu tajemství i temných míst, Else chybí vzpomínky. Aiden se rozhodne Else ze života udělat peklo, aspoň do té doby, než ji někdo začne chtít.
---CO SE MI LÍBILO---
- velmi čtivé! A to opravdu hodně! Nemůžu se dočkat dalších dílů!
- Aiden to hraje vážně dobře :D, ale mě se jeho hra líbí
- čtyři jezdci jsou pecka - líbí se mi, jak je každý jiný, především Ronan má skvělé hlášky!

Těším se, až odhalím, co Aidena a Elsu pojí! :) Protože tam určitě nějaká společná minulost je :D!


Terezzie
21.04.2024 5 z 5

Ke všem třem dílům.
Abych byla upřímná , dlouho jsem zvažovala zda si knihy přečtu . Byla jsem hrozne skeptická k tomu, že hlavní postavy jsou náctiletí teenageři ,ALE?! Nakonec mě přesvědčila jedna úžasná žena, které nesmírně děkuji abych si knihy opravdu přečetla a sama uvidím . Proboha jsem naštvaná , že jsem tak dlouho otálela!!
Tak to byl jedním slovem MAZEC!
Za prvé je to neskutečně čtivé, nutí vás to číst dál a dál a to, že hlavní postavy teprve končí střední školu úplně vytěsníte protože jejich chování a vystupování odpovídá vyzrálým osobám , kteří vědí, co od života chtějí . A proč ? Protože si prožili oba už v dětství obrovská traumata a zivot se s nimi nemazlil tudíž byli nuceni předčasně dospět . Styl psaní mi neskutečné sedl , příběh skrývá mnoho tajemného a v každé knize musíte rozluštit postupně všechny díly skládačky vám to potom dokonale zapadlo , tudíž vás to nutí číst dál a dál až do samotného konce i kdyby někomu z vás přišli jisté situace nereálné nebo přes čáru. Ta chemie mezi nimi byla neskutečná, sama jsem z toho byla rozpálená jak kamna a nenechalo mě to chvíli klidnou . Bála jsem se, že to bude směsice všeho možného a totální chaos ale postupně vám to bude davat smyls a potom to finále je neskutečná jízda a ja smekám před autorkou , jak to dokázala všechno luxusně popsat. Erotická linka nemá chybu tam jsem opravdu byla ráda, že knihu čtu sama v soukromí protože jsem se usmívala a culila jak puberťák. Navíc některé postavy tam mají otevřené konce a mě hrozne moc zajímá jak to bude s nimi dal a těším se na jejich příběhy . Děkuji děkuji děkuji za to, že existují takové knihy a příběhy !! Doporučuji všema 20ti.
P.S.
Tyto knihy nejsou pro citlivé povahy . Byl to nářez!!

Nermal
09.04.2024 5 z 5

Vždycky píšu, abyste odhodili veškerou (ne)logiku v rámci tohoto žánru, ale tentokrát se u toho chci zastavit. Když jsem knížku rozečetl, všechno se ve mně bouřilo. Příběh o ní a o něm postavený na tak zvrácených základech jsem ještě nečetl a že tady bylo už kde co. Věkovým zasazením, ani vyzrálostí to neodpovídalo realitě. Takový přístup by dost těžko mohl normální dívku okouzlit.
Jedině to, že se to dobře četlo a že se dalo tušit, že ti dva se vlastně milují, způsobilo, že jsem pokračoval ve čtení. Nakonec přibyla ještě i zvědavost, co bude dál.
A je fakt, že nic takového tady ještě nebylo, aspoň z toho, co jsem četl já. Beru to tak, že je dnes jiná doba, ale rozhodně to musím doporučit ke čtení jako novou zkušenost v rámci žánru. Docela trefně to zde bylo vyjádřeno - "zvrhle skvělý".

Tesset
08.04.2024 2 z 5

(SPOILER) Dvě hvězdičky za to, že se to dobře četlo. Je tam napětí z toho, co se stalo v minulosti, i když první díl nenabízí nic překvapivého - to že Elsa bude mít s Aidenem nějakou společnou minulost je jasné hned od začátku. Tahle linka je ale naprosto v pořádku oproti té romantické/erotické/zvrhlé. Jasně, všude je varování, o jak temný příběh půjde, ale je zvrhlost a zvrhlost. Chování Aidena se nikomu prostě líbit nemůže, za mě naprosto nereálné, jak se k němu Elsa staví, to jeho ponižování a znásilňování by lásku k němu asi těžko podnítilo. Za mě je to prostě snaha šokovat a já takové prvoplánové "zvrhlosti" nemám ráda, dalo by se to udělat daleko lépe. Mimochodem chování všech se vůbec nehodí pro středoškoláky, ani elitní namyšlené boháče ne (i postavy na obálce stěží vypadají jako puberťáci). Všechny tyhle negativa převážila a knížku hodnotím spíš negativně. Vyzkouším druhý díl, ale není to nic co bych četla jedním dechem a hned musela vědět, jak to dopadne.

snilek.holka
08.04.2024 5 z 5

Tak tohle bylo.. zvrhle skvělý?! Aiden je magor, ale to je možná přesně ten důvod, proč vás to nutí číst dal a dal. Takže ja se jdu okamžitě chopit druhého dílu, protože se nemůžu dočkat, jak tohle bude pokračovat. Mám několik teorii tak uvidíme .

happy19
01.04.2024 5 z 5

„Čím hlubší je temnota, tím výrazněji ji každý paprsek pronikne.“

Michelle13
23.03.2024 4 z 5

Zvrhlý král je naprosto fascinující a dojemný román, který mě zcela pohltil od prvních stránek. Autorova schopnost vytvořit komplexní postavy a strhující dějové zvraty mi brzy zajistily, že jsem nemohla knihu odložit. Aiden, i přesto, že je v příběhu popsán jako temný a kontroverzní charakter, se stal jedním z nejzapamatovatelnějších literárních hrdinů, nebo spíše antihrdinů, které jsem kdy četla. Jeho temná aura a složitý vnitřní svět dodávají příběhu neuvěřitelnou hloubku. Příběh se točí kolem hlavní hrdinky, která má jednoduchý plán, ale její život se obrátí naruby poté, co se setká s Aidanem. Dynamika mezi nimi vytváří napínavé a emotivní okamžiky, které vás udrží až do samého konce. Autorčina schopnost vytvořit atmosféru napětí a touhy je mimořádná. I když kniha obsahuje kontroverzní situace, autorka je schopna s respektem a citlivostí představit tyto momenty bez toho, aby ublížila čtenáři a čtenářskému zážitku. Je to dojemný, vášnivý a do detailů propracovaný román, který vám vezme dech.

kacenka6144
20.03.2024 4 z 5

Jsem ráda, že jsem se čtením počkala, až budu mít pohromadě všechny 3 díly. Po dočtení první části jdu hned na druhou. Mám už svou vlastní teorii a jsem zvědavá, na kolik je správná. Už dlouho jsem nebyla u knížky takhle příjemně napnutá.

Nikyna8
20.02.2024 5 z 5

Přečteno tlačili mi to číst a číst, hltáte co bude dál, sama jsem zvědavá, hned se vrhám na druhý díl.Určitě stojí za přečtení

Vaiolet
13.02.2024 4 z 5

Zvrhlý král je přesně ten druh knihy, kterou buď nenávidíte nebo milujete. Postavy si buď zamilujete nebo je budete celou dobu nesnášet, protože jejich chování je vážně na hlavu. Aiden je typický tyran, všechno musí vlastnit a ne není odpověď a Elsa je taková ta holka, která vlastně nikdy neví co chce. Na jednu stranu se snaží vystupovat hrdě a nechce se nechat ovládat a na druhou stranu je úplně hotová z toho, když jí Aiden ovládá, ubližuje jí a sebere jí možnosti volby. Takže si vlastně stále protiřečí a je otázkou jestli to čtenář dokáže přejít a nebo jestli ho to bude štvát.
Já to přešla a dostala jsem fakt dobrý příběh ze školního prostředí, sem tam nějaký zvrat, ale hlavně pořádný toxic vztah.
Škoda jen, že tento díl autorka pojala spíš jako cestu do minulosti a celkovou zápletku naznačí až na samém konci a pak to utne. Takže doporučuji mít u sebe hned další díl (nemáte zač :-D) .

Lovana
12.02.2024 3 z 5

Tak já vám nevím, co si myslet a vlastně ani jak hodnotit. Na jednu stranu byla kniha velmi čtivá a nutilo mě číst dále, abych zjistila, co se stalo v minulosti, na druhou stranu jsem velmi často skřípala zuby, protože Aiden je naprostý psychopat, kretén, idiot atd., potřeboval by pořádně propleskávat minimálně třikrát denně. Já bych ho vedle sebe teda nesnesla, a to jsem ještě nezmínila začátek knihy, to byl teprve hnus, to jeho chování. A vzhledem k tomu nechápu ani chování Elsy. Na druhou stranu mě opravdu zajímá jejich historie a vše, co se stalo v minulosti, zároveň konec prvního dílu je hodně otevřený a nedá mi to, nečíst dále. To co se stalo na posledních stranách byl pro mě WTF moment, kdy mi spadla brada.

Hodnocení 3,25*/5*

maca5449
10.02.2024 4 z 5

Buďte k sobě milosrdní.

Pokud vás napadne si přečíst tuto knihu, rovnou si k ní pořiďte i druhý díl.
Tohle končí totálně “WTF?!
Opravdu nechcete skončit jako já.

(Po bezesné noci čumění do stropu a přemýšlení “co to sakra, ráno skočit do auta, vtrhnout jako šílenec do nejbližšího knihkupectví a dožadovat se pokračování. Ušetřete si to.)

keiko33
05.02.2024 5 z 5

Mám rada Royal Elite Dark knihy, kde "vlastník" školy, bohatý študent najprv trápi obyčajnú študentku, ktorá sa mu po čase zaryje do srdca. Kde hneď od začiatku ste na trhoch a doslova hltáte každú stranu. Celý čas rozmýšľate s čím ten psychopat príde. Áno Ayden je psychopat a manipulátor. Ale vďaka tomu má príbeh tú správnu šťavu. Celý čas rozmýšľate v čom je háčik. Kde sa ten ich vzťah zadrhne. A ono to príde. Teším sa na ďalšiu zbesulú jazdu.

Majka1979
16.01.2024 5 z 5

Kniha je napísaná úžasne. Príbeh Aidena a Elsy. Ona má tajomnú minulosť, ktorú v sebe zamkla.
On je Aiden King. Ozajstný kráľ a vybral si práve ju. Prečo? Lebo sa tak rozhodol. Aký je jeho úmysel? Nikto okrem neho netuší.
A čo ona? Poddá sa túžbe a prijme jeho podmienky? Bude jeho kráľovnou? Možno áno... možno nie.
Niečo na tom nehrá a koniec nám to zatiaľ bohužiaľ neodhalí...
V knihe je teda dosť sexu, ale dej to nenarúša.
Môžem povedať, ze toto bola WAU kniha ;)

Mojepočteníčko
10.01.2024 3 z 5

Kluk a holka, Aiden a Elsa. Oba z dobré rodiny, leč jejich životní úroveň se výrazně liší. On je navíc hvězdou školního fotbalového týmu a jejich partičku pověst drsňáků doslova předchází. Bezchybní, bohatí, vlivní. Jenže Elsa si z nějakého důvodu vyslouží víc Aidenovy pozornosti, než by sama chtěla

Takhle - čte se to samo. Aiden mi úplně jako zvrhlík nepřipadá, spíš má jen...poněkud ráznější a tvrdší praktiky, což Elsa ke svému vlastnímu překvapení vlastně vítá. Ona vůbec samu sebe hledá a v Aidenovi zkrátka vidí poničenou duši, kterou by mohla zachránit. A ne, nemyslím si, že je úplně blbá, protože chemie je chemie. A záleží jen na vás,jak z takový přitažlivosti nakonec vybruslíte. Konec mě sice na druhý díl navnadil - zajímá mě, jestli se postava Elsy bude nějak rozvíjet, ale pořád nejsem přesvědčená, že ho potřebuju. Čekala jsem příjemný mrazení, ale ve finále šlo pouze o opakované, silné a bolestivé kroucení bradavek Tak uvidíme

Na odlehčenou určitě doporučit můžu

Liuyio
06.01.2024

(SPOILER) Aiden viděl Elsu poprvé ve škole a už jí držel za krk a řekl jí že jí zničí ????
Pokud mé matematické výpočty jsou správně oboum bylo na té scéně 16-17 a kniha potom pokračovala o 2 roky později což znamená že Aidenovi bylo 18 a Else bylo 17. Nejsou na to pořád nevyspělí aby měli mezi sebou takové sexuální scény v knize kterých tam bylo celkem dost ? Else ještě ke všemu bylo 17. Oba charakteři by si radši měli zajít k doktorovi a dát se dohromady než být spolu, Aiden ji neustále manipuluje a dělá si co chce, Elsa si prošla dva roky peklem protože ji na škole kvůli němu šikanovali a ona s ním stejně skončí :D

Liuyio
06.01.2024

Knihu jsem rychle přečetla a tím končím moje pozitivní hodnocení na knihu...

Michelleee
02.01.2024 5 z 5

Poslední kniha roku 2023 a pokračování bude první knihou roku 2024. Kniha mě pohltila, dobře se četla a bavila mě. Občas mi přišla drsná a jsem zvědavá, jak vše bude a je doopravdy.

majavcelicka
01.01.2024 5 z 5

Super. Konečně zajímavá kniha po delší době.

Štítky knihy

sex šikana střední škola

Autorovy další knížky

Rina Kent
britská
2022  84%Zvrhlý král
2023  84%Ocelová princezna
2023  84%Zvrácené království
2023  88%Vláda kráľa
2023  90%Vzostup kráľovnej

Kniha Zvrhlý král je v

Právě čtených17x
Přečtených847x
Čtenářské výzvě90x
Doporučených40x
Knihotéce331x
Chystám se číst262x
Chci si koupit52x
dalších seznamech12x