Jediná šance

Jediná šance https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526593/bmid_jedina-sance-655878bde5239.jpg 4 163 27

Hot Jocks série

1. díl >

Má jedinou šanci jí dokázat, že je ten pravý! Na Elise, milou a nádhernou mladší sestru svého spoluhráče, bych neměl ani pomyslet, nemůžu si však pomoct. Po vítězství na hokejovém šampionátu jsme vzájemné flirtování přenesli do ložnice odkud hned ráno se studem utekla. Myslí si, že si naši společnou noc nepamatuju – každičkou vteřinu mám však vypálenou do mozku. Tři měsíce jsem se ji snažil vyhnat z hlavy, začínám se však smiřovat s tím, že už nikdy žádnou jinou chtít nebudu.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Playing For Keeps , 2019


více info...

Přidat komentář

Laf
18.04.2024 3 z 5

Asi díky tomu, že kniha je poměrně tenká, tak nezůstalo moc prostoru po rozepisování do detailů a tak příběh rychle sviští, což je škoda, protože si myslím, že některé části mohly být více rozepsané a ne tak strohé. Takže pokud hledáte nějakou jednohubku, u které vypnout, tohle je dobrá volba. Neurazí, dobře se to čte a na jeden večer máte o zábavu postaráno :)

Bergerac16
15.03.2024 1 z 5

Takhle mladí chlapi nemluví, některý dialogy jsou hrozný... Je to celé takové povrchní, nedopracované, začátečnické...


petusska01
12.03.2024 2 z 5

Dávam 2 hviezdy lebo sú tam hokejisti a túto tému mám rada :) bohužiaľ však, to je asi všetko. Možno kebyže začínam s čítaním o hokejistoch, s nejakými tými romanťárnami tak by to bolo fajn. Alebo kebyže som mladší ročník, tak by mi to stačilo. Ale takto... za mňa sklamanie. Išlo to veľmi po povrchu, nebolo to vtipné, nebolo to romantické, zápletka bola predvidateľná a aj tak akoby ani nebola...bolo to všetko také rýchle, nedostatočné...a musím sa priznať že sexi scény som preskakovala lebo toľko slov sa dalo použiť a bolo použité stále dokola len jedno...necítila som ani chémiu z hlavných postáv.... no, ako jednohubka, popri sledovaní telky je to okej. Ale pre náročnejších čitateľov určite nie. Škoda.

Schmetti
19.02.2024 3 z 5

Tato kniha je naprosto mimo můj oblíbený žánr. Nebo žánr, který bych alespoň občas četla. Ale erotickým knihám se jaksi vyhýbám, protože kdykoliv jsem eroticky zaměřenou knihu četla, nebavila mě. A ne, opravdu nejsem žádný puritán, ale v těchto knihách mi často chybí pořádný příběh. Jak to vnímám u Jediné šance?

Autorka knihy, americká spisovatelka Kendall Ryanair, patří mezi jednu z nejprodávanějších autorek, která napsala více než tucet knih. Ve svém psaní se zaměřuje na romány pro ženy s erotickou tematikou.

Jediná šance je první dil ze série Hot Jocks. Druhý díl, s názvem Až do konce, má vyjít za několik dnů, a to 29.2.

Já se k Jediné šanci dostala přes kamaráda, který erotické knihy naprosto miluje a řekl mi, ať si alespoň přečtu ukázku na palmknihach a dám knize šanci. Ukázka obsahovala asi 3 nebo 4 kapitoly a divila jsem se, že se mi příběh zatím zamlouval. Rozhodla jsem se tedy e-knihu koupit. No jo, ale nastalo zklamání.

Příběhem nás provází několik postav: hlavní hrdinka Elise, jejíž bratr Owen je profesionální hokejista, ale taktéž profesionální sukničkář. Hlavním hrdinou je Owenův nejlepší kamarád Justin, s kterým hraje v hokejovém týmu a je stejně profesionální v tolika ohledech, jako sám Owen. Jak Elise, tak Justin i Owen mají svou partu přátel, s nimiž se setkáváme po celou knihu.

Žádná z postav mi nikterak nevadila, všichni byli sympatičtí, ale příjemnější a zajímavější pro mě bylo, když příběh vyprávěl Justin. Líbil se mi ten klučičí pohled na věci a dění kolem sebe.

Bohužel jsem z knihy zklamaná, začátek byl fajn a bavil mě. Říkala jsem si, že bych třeba přišla na chuť tomuto žánru, jenže když jsem se blížila k půlce knihy, nudila jsem se. Sexuální scény zde byli celkem často, ale mnohdy jsem měla pocit, že čtu jednu a tu samou. Tyto žhavé scény byly napsány v podstatě stejně, ale nejvíc mě zarazil i skoro stejný dialog mezi postavami.

Příběh jako takový nebyl špatný. Místy se mi líbily části ze života Elise i Justina, jejich obyčejné dny doma nebo v práci, ale nevtáhlo mě to nijak do sebe. Nudila jsem se a erotické scény jsem chtěla rychle přečíst. Uvítala bych, kdyby životy hrdinů a jejich myšlenky by byly napsány detailněji.

Knížku bych asi doporučila hodně mladším dívkám, které třeba s tímto žánrem začínají a budou vedle z toho, že čtou erotiku a je jim v podstatě jedno, jak je kniha dobrá, hluboká. Zda jim něco dá.

S tímto žánrem skončit nechci, určitě zkusím ještě jiné knihy, ale budu si muset lépe vybrat.

Teď přichází otázka, budu si chtít přečíst druhý díl, který bude o dalším z hokejistů (asi ze stejného týmu?) a o kamarádce Elise, o Becce?

A co vy a erotické romány? Četli jste Jedinou Šanci? Doporučte mi, prosím, nejsou opravdu dobrou erotickou knihu, která má příběh a není jen o tom jednom.

Hodnocení: 3/ 5

(c) blumensprache.hikaru.cz / IG: @terischmetti / databazeknih.cz / Pinterest

Bettybook
16.02.2024 3 z 5

Za mě příběh plný sexuálního harašení pro slečny v pubertálním věku. Jelikož je toto období zdárně za mnou, tak mi toto nemohlo nabídnout nic víc než jen zábavu na jeden večer.

Ketfl
04.02.2024 2 z 5

Na tuhle knihu jsem se moc těšila, protože já ty romance ze sportovního prostředí opravdu můžu. Ale tohle mě bohužel zklamalo.

Sportu samotného v knize zase tolik není, spíš téměř žádný, ale to nevidím jako tak velký problém. Co bohužel problém byl, tak hlavní postavy. Řekněme, že horší postavy jsem dlouho nezažila. Elise totiž miluje Justina od dětství, ale je to mladší sestra jeho nejlepšího kamaráda. Justin taky Elise miluje, ale ví, že pro ni není ten pravý, takže si užívá kde to jde. Nakonec je svede jedna noc a už se to veze. Jenže Elise najednou vlastně Justina nechce, chce jen románek. A Justin ji vlastně taky nechce. Takže se chtějí a nechtějí, a o tomhle byla pomalu celá kniha. Bože! Už v půlce jsem myslela, že to nedám. Ale říkala jsem si, že musím vyčkat, že třeba mě tam přece jen něco zaujme. Tak mě nezaujalo vůbec nic, ach jo. Ani nemusím psát, jak je mi to strašně líto, moc jsem se těšila.
Co ale musím uznat, autorka umí pěkně popsat erotické scény. Navíc nemá úplně špatný styl psaní. Vždy po několika kapitolách, které se mi nelíbily, přišla jedna, kdy jsem si říkala: Jo! Konečně se to rozjíždí a už to budu hltat, ale za pár stránek to zase bylo tam, kde předtím. Což je fakt velká škoda! Každopádně celá série má dle GR stoupající tendenci, takže dalšímu dílu dám určitě ještě šanci, abych si ověřila, zda tato autorka bude vůbec to pravé ořechové pro mě. Tohle se ale fakt moc nepovedlo.

Andrejka91
18.01.2024 4 z 5

Milá a kraťoučká oddechovka na jeden večer.
Hokejové prostředí mě vždy baví. Postavy jsem si oblíbila a těším se na další díl.

Ewe291
17.01.2024 2 z 5

Ok, ak mi niekto bude platit za to, aby som knihy ospevovala az do neba aj ked to tak nebude, tak to aj tak nebudem robit!!!!! A kedze mi za to nik neplati som stastna lebo toto bol pre mna prepadak prislo mi to ako parodia na knihy od Elle Kennedy co je fakt smutne. Prislo mi to akoby autorka pozbierala vsetky napady a hlava nehlava ich podavala ma papier a bum pre vsetkych je to skvele?! Coze????? Za prve obalka?! Ved je to kniha o hokeji a nie futbale alebo co tak tam dam polonaheho hokejistu alebo neaku chutnu foto so stadiona alebo tak ..... Za dalsie hlavne postavy no nemam slov obaja zvlastny a ziadna akcia ziadna chemia prosto nic vobec nic z mojej strany ziadne sympatie, Justin na zaciatku aky je s toho unaveny a aky je hrdina a taji vsetko pred kamaratom a jej bratom?! A ona stale nemali by sme a nemala by som a aka je ona samostatna a chce to ukoncit a par slov a dobre?! No zial za mna znova nic a to clovek ocakava ze wau efekt a popritom som sa pri citani doslova nudila. Takze za mna znova jedno velke NIE TOLKO OSPEVOVANEJ KNIHE

MAU256
09.01.2024 4 z 5

Tohle je má první kniha od této autorky a musím říci, že se mi líbila. Bylo to krásné romantické čtení z hokejového prostředí. Musím souhlasit s tím, že to na Elle Kennedy nemá, ale knížka se četla vážně dobře. Příběhů lásky k sestře nejlepšího kamaráda bylo napsáno spoustu, no a že jsou předvídatelné? Vždyť to přeci vůbec nevadí. Každá autorka má svůj styl a my s romantikou v srdci máme alespoň co číst :-). Pro odpočinek při čajíčku jsou tyto knížky jak dělané. Už se těším na pokračování, v němž bude hrát hlavní roli Owen.

Dellphi
07.01.2024 2 z 5

No, přišlo mi to slabé. Mám dojem, že autorka sázela na to, že stačí napsat příběh, kde hlavním hrdinou bude hokejista. Ale nestačilo to. Příběh byl předvídatelný a celkově nudný. Možná kdybych nečetla Elle Kennedy, tak by mi to tak nudné nepřišlo, nevím. Na druhou stranu bych si docela ráda přečetla knihu o Elisiné nejlepší kamarádce Becce, to by možná mohlo být zajímavější Takže autorce dám asi ještě šanci.

A mimochodem, ta obálka taky nic moc – když už mám knihu o hokejistech, tak bych to téma využila i na obálku, i kdyby tam měl být jen led s pukem stejně by mi to přišlo lepší.

Lofda
07.01.2024 1 z 5

Je mi líto, ale tohle..?? Asi jsem se namlsala u Elle Kennedy, tady to bylo jedno laciné klišé přes druhé a vlastně žádný příběh. Jak kdyby měla autorka v hlavě spoustu hezkých (rande na ledě) a třeba i vtipných (tampony) scén, ale neuměla je spojit do příběhu, jen přeskakovala dál a dál.. Pardon, mám tyhle pohádky ráda, ale v tomto případě jsem nevěřila ani trochu, že někdo takhle vůbec přemýšlí.. Další díly si nechám s čistým svědomím ujít, tahle jediná šance stačila.

MarKy95
30.12.2023 2 z 5

Taková slabší kniha než na co jsem zvyklá třeba od E. Kennedy.

Ála1968
30.12.2023 4 z 5

Celkově to nebylo špatné,ale když si vezmu Elle Kennedy a její hokejisty, přišlo mi to trochu nudné,i když jsem se občas i zasmála.Tak snad budou i další díly

Tesset
27.12.2023 4 z 5

Hokejisté bývají dost často sázkou na jistotu. Tuhle jsem měla přečtenou za jeden den, opravdu se četla sama. Děj nebyl úplně propracovaný a hlubokomyslný příběh taky nečekejte. Mi to ale nevadilo, jako jednohubka to bylo fajn. Uvidíme, co přinesou další díly.

Anna195
27.12.2023 2 z 5

Ďalšia kniha z hokejového prostredia, takže som si ju nemohla nechať ujsť. Len škoda, že táto kniha bola taký slabší odvar a nejako ma vôbec neuchvátila. Mne tam chýbalo viac všetkého.


Príbeh ponúka známe klišé sestra najlepšieho kamaráta, tieto klišé mi nevadia, ak ich autor vie dobre podať, ale toto bolo ako z rýchlika. Elise a Justin sa poznajú od detstva a sú dobrí kamaráti, čo je aj v príbehu niekoľkokrát zmienené, ale mne prišlo, že ich vzťah ide hneď zhurta. Z kamarátov hneď milenci. Chýbal tam nejaký medzikrok medzi nimi.

Ak mám pravdu povedať hlavné postavy mi nesadli. Veľakrát mi prišlo ich správanie či zmýšľanie až detinské, čo mi potvrdilo niekoľko situácií v knihe, mala som pocit, že čítam o tínedžeroch. Ani som nezaregistrovala ten moment, kedy nastal pre nich ten osudový okamih. Všetko to bolo tak rýchle.

Čo mi značne kazilo zážitok z čítania boli nedkončené veci v knihe, ktoré autorka naznačila a nejako upadli do zabudnutia. Napríklad Justinova rodina, ktorej sa v podstate vyhýbal, ja by som o tom chcela vedieť viac, ale autorka to spomenula skôr vo všeobecnosti a viac sa tomu nevenovala. Takže som sa dozvedala len hlavný dôvod a nič viac.

Čo sa mi zas páčilo bolo, ako sa z typického playboya stal verný muž, tu bolo pekne ukázané, ako si ľudia škatuľkujú čkoveka, aj keď ho skutočne nepoznajú. V knihe je väčšinu času množstvo intímnych scén, síce veľakrát na úkor deja, ale aspoň boli dobre spracované. Na celom príbehu ma zaujali vedľajšie postavy Owen a Becca, na ich príbeh sa teším, títo dvaja ma v príbehu veľmi bavili a som zvedavá na ich osud.

Janulkaxxx
26.12.2023 2 z 5

Pribeh by byl super, ale celkove je kniha napsana nudne az jsem se tesila az bude konec.

Zomy
26.12.2023 3 z 5

Příjemná romantika z hokejového prostředí - ovšem na Elle Kennedy nikdo nemá.
Tohle je taková jednorázovka, trochu ukecaná a naivní, ale asi jsem zrovna tohle potřebovala.

Majka1979
24.12.2023 5 z 5

Tak toto bola jazda. Od začiatku knihy až po koniec.
Hokejový tím plný sexuchtivých chlapov, kopec fanyniek, ktoré by boli najradšej, keby práve do nich títo hokejisti skórovali.
Boli teda pasáže, kde sa mi rozum pozastavoval. Ale inak super.
Dvaja priatelia sa rozhodnú, že im stačí len kamarátstvo s výhodami. No len nie vždy sa to podarí. Hlavne vtedy nie, ak sa do toho zapletie láska. A ak by potenciálny vzťah mohol pokaziť nielen ich priateľstvo, ale i priateľstvo dvoch najlepších kamarátov...
Stojí to za to obetovať láske priateľstvo alebo radšej obetovať lásku priateľstvu?

Určite to stálo za prečítanie ;)

A vôbec sa netreba báť čítať. Hoci je to 1.časť série, príbeh je ukončený.

Books_by_Dee
13.12.2023 4 z 5

Možná obal „Jediné šance“ vyloženě nekřičí sportovní romance, ale její obsah je plný sexy těl profesionálních Seattleských hokejistů, jejich zápasů, tréninků, ale hlavně je plná romantické linky Elise a Justina.

Justin je 28letý profesionální hokejista, kterého už nebaví zapíjet každé vítězství alkoholem a slavit nezávislým sexem s další fanynkou. Kolem něj se už od jeho dětství pohybuje krásná Elise, která je mladší sestrou jeho spoluhráče a nejlepšího kamaráda Owena. Měla by to být zakázaná láska, její bratr by totiž jejich vztah nikdy nedovolil, ale jejich chemie a pár panáků vodky zapříčiní to, že odhodí zábrany a skončí spolu v posteli. Aletakhle jejich příběh jenom začíná, zbytek si musíte přečíst.

Já si je oba zamilovala, obzvlášť Ryana, to je hrozný zlatíčko. Já vždycky v knížkách miluju, když chlap se zamiluje první a podle mě vnitřně (i když si to nechtěl úplně přiznat) se do ní naprosto zabouchl.

V neposlední řadě chci říct, že díl mě hlavně neskutečně navnadil na druhou knihu série, která bude právě o Owenovi, bratrovi Elise, kterého žádné sukně nenechá chladným a o Becce, nejlepší kamarádce Elise.

Dílů je v sérii Hot Jocks celkem 8, takže se máme na co těšit

Jita160
02.12.2023 3 z 5

Taková hodně známá romantická pohodička,kterých už mám spousty za sebou.
V žádném směru nic originálního ani nepředvídatelného.
Láska mezi dlouholetými kamarády, která se roky vyvíjela. Ale vždy je zábavné sledovat jak se s děvkaře stává oddaný a milující muž.