Jediná šance přehled
Má jedinou šanci jí dokázat, že je ten pravý! Na Elise, milou a nádhernou mladší sestru svého spoluhráče, bych neměl ani pomyslet, nemůžu si však pomoct. Po vítězství na hokejovém šampionátu jsme vzájemné flirtování přenesli do ložnice odkud hned ráno se studem utekla. Myslí si, že si naši společnou noc nepamatuju – každičkou vteřinu mám však vypálenou do mozku. Tři měsíce jsem se ji snažil vyhnat z hlavy, začínám se však smiřovat s tím, že už nikdy žádnou jinou chtít nebudu.... celý text
Originální název: Playing For Keeps, 2019
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha vyvolává smíšené pocity mezi čtenáři. Někteří ji chválí za oddechový styl a romantiku v hokejovém prostředí. Jiní ji však považují za klišé a nedostatečně rozvinutou. Postavy a děj se zdají být povrchní a předvídatelné, což zklamalo ty, kteří očekávali něco nového. Přesto se najdou i ti, kteří si příběh užili a těší se na další díly. Více v komentářích.
Komu by se kniha Jediná šance mohla líbit?
- Čtenáři hledající oddechovou literaturu
- Milovníci romantických příběhů ze sportovního prostředí
- Fanoušci hokejových romancí
- Čtenáři, kteří preferují jednoduché a rychlé čtení
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jediná šance. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 48 komentářůSouvisející novinky - Jediná šance (1)
Beren a Lúthien, Láska z jiného života a další knižní novinky (47. týden)
19.11.2023
Kniha Jediná šance v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 420x |
| ve Čtenářské výzvě | 13x |
| v Doporučených | 8x |
| v Mé knihovně | 240x |
| v Chystám se číst | 152x |
| v Chci si koupit | 27x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Kendall Ryan také napsal(a)
| 2015 | Elegantní hřích |
| 2015 | Všechno, nebo nic |
| 2015 | Turbulence touhy |
| 2023 | Jediná šance |
| 2024 | Až do konce |

80 %
77 %

Serii mam na seznamu dlouho, ale říkala sem si že to nebude nic pro mě. Nečekejte tu nějaký velky příběh nebo drama, ale jako jednohubka na večer idealni.
Justin a Elis jsou do sebe zakoukani už od dětství, ale ani jeden si to nechce přiznat. Navic Elis je segra Justinova nejlepšího kamarada Owena.
Příběhy z obou pohlednu mám moc rada. Sms mezi Elis a Justinem když mu omylem napíše, aby ji koupil tampony mě bavila. Jediné co mi v příběhu vadilo, Elis je panna a už bere antikoncepci??Když sem to četla protačela jsem oči