Cosi o tobě

Cosi o tobě https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335307/mid_cosi-o-tobe-NdY-335307.jpg 4 397 74

FBI / US Advokát série

1. díl >

Osud spojil dva zapřisáhlé nepřátele... Ze všech hotelových pokojů v Chicagu si asistentka státního zástupce Spojených států amerických Cameron Lyndeová musela vybrat právě ten, který sousedil s pokojem 1308, kde velmi hlučné a náruživé milostné hrátky skončily vraždou. Je jedinou svědkyní, zahlédla zezadu vraha špehýrkou ve dveřích a může policii poskytnout jeho hrubý popis. Případ vyšetřuje vedle policie i FBI, noc se zavražděnou prostitutkou strávil totiž v dotyčném pokoji významný senátor. A ze všech agentů FBI v Chicagu to musí být právě zvláštní agent Jack Pallas, kdo je pověřen vyšetřováním této prominentní vraždy. Tentýž Jack Pallas, který stále Cameron viní ze zmařeného vyšetřování před třemi lety a z toho, že mu málem zničila kariéru. Cameron tehdy dostala příkaz vzít na sebe rozhodnutí nežalovat hlavu drogového gangu, u něhož Jack předtím působil v utajení, byl odhalen a mučen. Jack se po tomto údajně jejím rozhodnutí o Cameron nevybíravě vyjádří v celonárodní televizi a je na tři roky přeložen do Nebrasky. Nyní je však zpátky a má s Cameron spolupracovat. Pracovat s Cameron Lyndeovou? Nejspíš to má být nějaký žertík na uvítanou po jeho návratu do Chicaga, myslí si zprvu Jack. Ale žert to není. Oba musejí na svou svízelnou minulost zapomenout a soustředit se na současný případ. Pokud ovšem dokážou hodit za hlavu minulá příkoří a uhasit plamen sexuálního napětí, který mezi nimi doutná...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Something About You , 2010


více info...

Přidat komentář

Jita160
23.02.2024 4 z 5

Agent FBI a hubatá asistentka státního zástupce.
V minulosti se ti to dva znepřátelili a dnes jsou nuceni pracovat společně. Cameron je svědek vraždy a Jack jeden z nejlepších agentů ji vyšetřuje a zároveň ji musí chránit.
Bylo to svižné ,vtipné ,dráždivé napínané s detektivní záplatkou.
Má první knížka od této autorky a určitě ne poslední. Mělo to ten správný čtecí pohon :,-)

essene
18.02.2024 5 z 5

Jako vždy je i tato kniha super čtení. Detektivka,romantika, humor.


monika0181
01.02.2024 5 z 5

Pokud bude celá série taková jako tento díl, tak to se moc těším na čtení.
Romantika na detektivním podkladu.
Super, číst zase něco jiného než úspěšné miliardáře.
Nečekejte nic hlubokomyslného. Je to jednoduchý detektivní příběh s romantickou linkou.
Čtení pěkně plynulo. Dialogy vtipné.
Za mě spokojenost, vrhnu se jistě do dalších dílů série.

tynaaa770
01.11.2023 4 z 5

Pár knih od autorky už jsem četla a vždy se mi líbily. Všechny jsou ze světa ,,státních orgánů", takže v každém z těchto příběhů nechybí trocha dramatu. Hlavní postavy mi sedly a ty vedlejší taktéž Příběh byl vymyšlený moc hezky a četlo se mi to velmi plynule.
Bohužel jsem se opět setkala s celkem špatným překladem - dost překlepů. A jediné, co bylo blbé, že čtenář neprožije větší napětí vzhledem k tomu, že je psáno ve třetí osobě a je tak prozrazeno, kdo je vrahem. Čtenář pak vlastně jenom čeká, kdy a jak se na to přijde - to mi přijde velká škoda.

Fidibus
26.07.2023 3 z 5

(SPOILER) Je to spíš detektivka - Cameron přespí v hotelu a vedle v pokoji se stane vražda. Nebýt toho, že zahlédla muže, byl by případ jasný.Bohužel zjišťuje, že případ vyšetřuje Jack, se kterým měla kdysi konflikt kvůli jeho případu, který byl shora odpískán a ona se mu naopak snažila pomoct. Svým svědectvím se ocitá v nebezpečí, protože vrah má dlouhé prsty. Naštěstí dostává ochranku a po prvním napadení, kdy zasáhne Jack, ji začne hlídat sám. Samozřejmě to mezi nimi jiskří, ale ani jemu něco nedošlo... Cameron je však odvážná žena a dokáže jednat i v mezní situaci.
Nebylo to špatné, ale vadilo mi, že hned od počátku běží paralelně vrahova dějová linie, takže chybí moment překvapení. Myslím, že paradoxně to ději neprospělo a záminka k k vraždě se dala vysvětlit zkráceně až na konci. Některé pěkné dialogy mazi Cameron a policisty.

maluck
22.06.2023 4 z 5

Skvělá romantická oddechovka, kde nechybí i napětí. Tohle se mi opravdu líbilo, přečteno na jeden zátah.

MarŽak
07.05.2023 5 z 5

Pěkné a napínavé až do konce

MAU256
04.11.2022 5 z 5

Tak tohle bylo super, krásně čtivé, hezká zápletka s trochou romantiky. Prostě dokonalé. Cameron byla neústupná, neúplatná, sexy, musela však kvůli šéfovi udělat rozhodnutí, které jí stálo tři roky života. Jack byl drsný, sexy, a myslel si, že kvůli jejímu rozhodnutí byl tři roky mimo. Ale osud je nevyzpytatelný a svede je zas dohromady, ovšem tentokrát to dopadne úplně jinak. Je to jednohubka, kterou mohu jen doporučit.

mimi55
11.02.2022 4 z 5

Pěkný romantický příběh.

scarletblue
26.01.2022 5 z 5

Nemám co vytknout. Rychle se četla, celkem měla i zajímavou zápletku, navíc i erotickou. Rozhodně to stojí za přečtení pokud netoužíte po ničem složitém, spíše oddechovém, přesto trochu napínavém.

Vendulik
09.01.2022 1 z 5

Kniha mě moc neoslovila, nakonec jsem jí odložila.

tamdr
08.11.2021 4 z 5

docela dobré počtení,nic moc náročné,ale přesto zajímavě napsané,krimi podle mého gusta-žádný velký krvák,sympatická hlavní dvojice a dokonce i láska,odpočinková a příjemná četba

petulik330
02.09.2021

Moje recenze knihy james-julie---cosi-o-tobe.
Hodnocení: 4, dobrý.
Opět vtipné napsaná kniha, která byla pro mě tentokrát trochu zklamáním. Představovala jsem si trochu něco jiného než se mi dostalo v této knize.
Rozhodně ale neříkám že byla špatná. Byla dobrá, dala se přečíst jen nebyla podle mého gusta.
Jinak co se týkalo hlavních hrdinů. Oba dva mi příští tak trochu padlí na hlavu podle toho tak se v jednu chvíli hádají a pak najednou obrátí o stopadesát stupňů.

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Mam ráda tyhle knížky z advokátského prostředí a tahle opět nijak nezklamala..od této autorky je to ZATÍM první kniha,kterou jsem přečetla..mám maličko do toho si dokoupit zbytek série (ale musím už prostě šetřit na horší časy) Už od první kapitoly jsem v tom byla až po uši ️ Cameron a Jack byli skvělí ️ chemie mezi něma no comment jenom mě mrzí že byl vrah odhalený tak brzo...těšila jsem se jak zase budu mít seznam vrahů a ani jednou se netrefím těším se na filmové zpracování a jsem hoooodně zvědavá na obsazení postav

johana3160
26.07.2021 4 z 5

Neni to vylozene muj oblibeny zanr. Ale spolu se serii o FBI od Garwoodove je to unik od moji “klasiky”. Castecne. Postavy jsou fajn, pribeh vzrusujici i romanticky, nikde nevazne. Co me trosku zarazelo bylo, ze pouzivali v kamere “pasku” v dobe digitalni, ale to je mozna jen chyba prekladu. No a o podpaznim pouzdru se bavit nebudu, protoze to pochopi jen strelec, pouze podotknu, ze pokud ho nekdo jeste pouziva je vul nebo ne moc dobry strelec.

gossipavlina
13.07.2021 4 z 5

Dost jsem váhala nad počtem hvězd. Ale nakonec jsem porovnala s předchozí knihou a dala hvězdy 4. Ale je to spíš tak 3+.
Knížka mě zaujala spojením krimi + romantika. Čtu detektivky a thrillery běžně, a tak jsem ani moc nečekala, že by příběh v té kriminální zápletce dosahoval do nějakých literárních výšin. Ale už když jsem se do čtení pouštěla, tak jsem to tušila, že to bude spíš taková omáčka pro vztahovou linku. No, nakonec takový průměr.
Za to co se týkalo té vztahové linky kolem Cameron a Jacka, tak to moje mínění o knížce vylepšilo. Napětí mezi Cam a Jackem bylo z knížky cítit, ty emoce a vše kolem. Bylo to teda dost žhavé. K tomu inteligentní a zábavné slovní přestřelky.
Takže jsem si čtení vlastně docela užila, a jako odpočinkovou knížku třeba na dovolenou doporučuji.

wielka
23.05.2021 5 z 5

Ano, prosim. Tieto policajno-tajnoagentovo-prokuratorsko-detektivno-romanticke pribehy su mojou uchylkou.... Jack a Cameron sa mi velmi pacili :-) Sem sa dalsou knihou :-)

petulkapeta
15.05.2021 4 z 5

Přiběh Jacka a Cameron se mi libil a měli skvělou chemii...těšim se na další dili

ladyKristyn
25.04.2021 5 z 5

Přečetla za jeden večer a to je už co říct. V každém případě se těším na další díly.

dooky
16.04.2021 4 z 5

Na začátku jsem se nemohla začíst, ale zbytek knihy byl pěkně napínavý a sexy. Klasický příběh o zamračeném agentovi FBI a ženě, která potřebuje ochránit. Neurazí, nenadchne, ale spokojenost.