Kdo by si chtěl brát vévodu

Kdo by si chtěl brát vévodu https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474813/bmid_kdo-by-si-chtel-brat-vevodu-GG4-474813.jpg 4 76 13

Dynastie vévodů série

< 3. díl >

Marlowe Drake, vévoda z Thornfieldu, zjišťuje, že ani po devíti letech nemůže zapomenout na polibek Olivie Norleyové ani na úklady, jež poté následovaly. Když zjistí, že si ji jako známou chemičku najal jeho bratr Grey, aby mu pomohla při vyřešení dlouholetého rodinného tajemství, jeho podezření znovu vzrůstá. Nehodlá ji spustit z očí ani jí důvěřovat, přestože je k ní nepochopitelně přitahován…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Who Wants to Marry a Duke


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
10.11.2023 4 z 5

Skvělý příběh odpůrce lásky a mladé rebelantky chemičky. Díky dřívějšímu nedorozumění si ani jeden nemyslí, že by mezi nimi něco někdy mohlo být. Přesto vzpomínka na dřívější jediný polibek budí u obou vášně.
Ona má dokázat vraždu Greyova otce. Ale ne každý je z toho nadšen...
Příjemné čtení s vážným podtextem a přesto i o lásce, která se nedá a razí si cestu na světlo...
Těším se na poslední díl s rozuzlení.

munka
24.07.2022 4 z 5

Romantika s detektívnou zapletkou. Nenáročné oddychové čítanie.


Anetinklub
23.03.2022 4 z 5

Knížka se mi líbila ale nemá to úplný konec tedy pokud nebude další díl ale neví se kdo zavraždil předchozí vévody a jejich příbuzný.

Hatshepsut
21.03.2022 4 z 5

Moc pěkná historická série s detektivní zápletkou. Je dobré číst díly najednou, poněvadž po nějaké době se hůře orientuje v hlavních postavách a členech celé rodiny. Jsem zvědavá na poslední díl této série a zda vyjde můj typ, kdo je vrahem!

alnahu
02.01.2022 4 z 5

Další odpočinková romantika-příjemné a nenáročné počtení.

alzbeta4340
16.11.2021 5 z 5

Historická romance, jak má být, nenáročné, příjemné a vtipné čtení. Přesně to jsem zrovna jako relaxaci potřebovala. Snad bych jen ostatním čtenářkám doporučila, pokud to jde, přečíst všechny díly rychle za sebou. Bratrů - vévodů je zde dost a trochu se mi pletli.
Těším se na další pokračování.

havrmoni
27.10.2021 5 z 5

Moc pěkné a jsem napnutá co bude dál. Jinak k tomu není co dodat.

Zomy
22.09.2021 4 z 5

Stejně jako předchozí díly série, i tahle knížka je moc fajn. Nic světoborného a pořád u mě vede první díl, ovšem jako nenáročná příjemná romantika to splňuje vše, co má. Thorn i Olivie byli sympatičtí a hezky jim to spolu fungovalo.

Jak je předneseno ve věnování (rodičům), autorka při psaní knížky nejspíš neprožívala snadné chvíle. Ale asi právě proto taková literatura vzniká. Abychom si my všechny mohly vyčistit hlavu, na chvíli zapomenout na starosti a trochu se zasnít. Protože kdo by si nechtěl brát takového vévodu :-)

Maruš.D
21.09.2021 5 z 5

Naprosto boží! Tato série je vážně super. Nejen že postavy jsou sympatické a zábavné, ale ještě k tomu dostaneme napínavý příběh, který se proplétá všemi díly. Thorn byl gentleman, který byl chytrý, hezký, hodný a obětavý. Olivia byla zajímavá postava, u které mi přišlo trochu líto, že nám podrobněji nepopsala její vášeň pro chemii, což si myslím, že na začátku 19. Století bylo velmi neobvyklé a zajímavé.
Myslela jsem si, že už se konečně dozvíme nějaké to rozřešení, avšak autorka nás jen navnadí na další díl. Už se nemohu dočkat!

biki
12.09.2021 5 z 5

Tak tento díl se mi zatím líbil nejvíc. Oba hlavní hrdinové mají na svou dobu neobvyklé zájmy - Thorn ten svůj tají i před nejbližší rodinou, zatímco Olivii může přinášet i velké potíže, jak se o tom může přesvědčit v úvodu knihy, kde si také vyslouží Thornovu nedůvěru na celé roky. Je zábavné pozorovat, jak oba bojují proti i po letech přetrvávající vzájemné přitažlivosti, jak zpočátku hlavně Thorn objevuje opravdovou Oliviinu osobnost a svá tajemství skrývá, což se mu ke konci skoro vymstí. Jako bonus se kromě této klasické romantické zápletky konečně trochu víc rozvíjí i zápletka kriminální, a to zvláště Oliviinou zásluhou. Moc se těším na další díl.

rampapa
21.08.2021 5 z 5

Miluji tuhle sérii a zbožňuju tuhle autorku. Na tenhle díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Thorna jsem si zamilovala už v předchozích knihách a teď ho mám radši ještě víc. Olívii jsem si hnedka zamilovala. Moc se mi líbil příběh i jak je kniha napsaná. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl jen nevím jak to vydržím čekat tak dlouho. Knížku doporučuji všem co mají rádi romantiku a Anglii.

LilianaFalcon
18.08.2021 5 z 5

Kdyby to byla samostatná kniha a ne součást série od Sabriny Jeffries, tak jsem asi přísnější, ale...
Jakmile tenhle titul vnímám jako součást celku, kdy se postupně odhaluje detektivní zápletka? Tak je to prostě skvělé, mám nutkavou potřebu pořídit si závěrečný díl v angličtině, jak se nemůžu dočkat pokračování.

Možná to autorka mohla okořenit víc humorem, ale jinak... Hrdinka, co se zabývá chemií a zhýralý hrdina (vévoda!), co rád píše divadelní hry? I v dnešní době by to fungovalo :D Vědkyně a prostopášný filmový scénárista :D

Verunka4444
11.08.2021 5 z 5

Ach jo,jsem hodně netrpělivá a tuto knihu jsem přečetla během jednoho dne.Zajímalo by mě,jak to dělají ostatní,mám za měsíc přelouskáno 15 knih a hrozně to leze do peněz :)
Ne,neztěžuji si...miluji vůni nového titulu i kouzlo starších knih,někdo utrácí za čokoládu a já zase za papírové poklady :)
Třetí díl Dynastie vévodů se mi líbil o maličko více než ten druhý,ale jedničku nepřekonal :)

Štítky knihy

historické romance

Kniha Kdo by si chtěl brát vévodu je v

Přečtených95x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených6x
Knihotéce109x
Chystám se číst39x
Chci si koupit9x