Divoká karta

Divoká karta https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428489/bmid_divoka-karta-IfU-428489.jpg 5 106 15

Upíři z Chicaga série

< 9. díl >

Pro Merit a jejího milovaného nastal čas na chvíli vypadnout z města. Starostce Chicaga teče do bot, situace se jí vymyká z rukou, a tak hodlá jako obětního beránka použít Ethana Sullivana. Ten i s Ochránkyní svého upířího Domu nachází azyl u rodiny zazobaných kožoměnců. Ale vypadá to, že kamkoli Merit s Ethanem vkročí, přivedou s sebou trable. Při kožoměnecké oslavě se rozpoutá pravé peklo a všichni čelí nevysvětlitelnému útoku bytostí, které by v první řadě neměly existovat. Jistěže v podezření upadnou upíři, stejně jako Meritina čarodějnická kamarádka, která už sice nějakou dobu seká dobrotu, přesto však před časem nechala Chicago málem lehnout popelem. Starostka Větrného města mezitím vytáhla proti upírům v plné polní a její cíl je jasný: přilákat cadoganského Mistra zpět z jeho momentálního úkrytu. Aby toho nebylo málo, ozve se Merit někdo, kdo si od ní hodlá vybrat starý dluh. Únosy, intriky, nenávist i strach, a ke všemu ještě záhadný lunapark. Autorský pramen Chloe Neill nevysychá ani v devátém pokračování série! Nabruste si zuby, abyste se mohli řádně zakousnout do dalšího nadpřirozeného dramatu, kde to bude čpět sírou, jiskřit napětím při detektivním vyšetřování, a tradičně si Merit najde čas i na nějakou tu romantickou chvilku. Vsaďte na Divokou kartu!... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

Wild Things , 2014


více info...

Přidat komentář

Ailee
12.12.2023 4 z 5

Veze se to na podobné vlně jako všechny předchozí díly. Nic světoborného a přesto se to čte velmi dobře. Udržuje si to svou úroveň.

michaela5515
27.10.2023 3 z 5

Tento díl na rozdíl od předešlého nepostrádal akci a něco se dělo. Za mě spokojenost.


Luigi1
21.06.2023 5 z 5

Zase si nemůžu pomoct,ale tento díl byl zase vynikající,zápletka byla úžasná,že se nedalo ani vydedukovat kdo by to mohl být.Doporučuji

Laf
28.01.2022 5 z 5

Kniha se mi četla dobře. Bavilo mne to. A navíc se mi líbí, že se objevuje pořád něco nového v ději, a ty zvraty ani nepočítám, takže kniha nepřestane nikdy nudit. A pořád je na co se těšit, neboť spousta toho zůstala nezodpovězena. Všem vřele doporučuji :)

kolacky
10.01.2021 4 z 5

Do mrazu džíny, tílko a bundu, byť koženou? To jako fakt???

Erlif
18.12.2020 3 z 5

Merit mám ráda, už ji člověk nějaký ten rok čte, ale Divoká karta mi přišla slabší... Začátek byl pecka, říkám si super, autorka udržuje svůj styl, to bude problém dát knihu z ruky... No, nebyl... Kniha byla taková fádní, sem tam se něco dělo a pak zase nic... a ani z konce knížky si člověk nesedne na zadek, žádné wau to byla jízda, knihu odložit nemůžu.. ne nic takového se nedělo... No uvidíme, co další díl :)

luculi
04.12.2020 3 z 5

O něco zajímavější než díl předchozí. Tentokrát se toho děje více najednou. Problémy se hrnou ze všech stran. Přesto mě kniha ničím nenadchla, Merit je pro mě zklamání už skoro od začátku. Ale zase na druhou stranu je spousta jiných zajímavějších postav. Navíc byl odhalen nový druh nadpřirozených a dá se očekávat do budoucna, že nastane něco velkého...

Tesset
22.07.2020 3 z 5

Tenhle díl mi přišel slabší. Celkem nic se tam nedělo a najednou byl konec. Dost mě to ale navnadilo na další díl. Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.

Jana65
19.07.2020 5 z 5

Opět skvělá kniha této autorky. Přečteno za jeden den, už se těším, co Chloe Neill vymyslí v dalším pokračování. Můžu jen doporučit, kniha je čtivá a má spád.

Alena_S
03.07.2020 4 z 5

Stále nová dobrodružství v dost věrohodném světě, skoro vše oukej, ale prostě mi tam něco hapruje: Merit je mezi nadpřirozenými jako doma, všechno dovede vyřešit, má plnou důvěru svého okolí a se svým partnerem jsou dokonale sžití, ALE to všechno stihla za jeden rok, A PŘESTO když se baví vedení, musí mlčet a šoupat bačkorami a co chvíli jí někdo připomene, že je jenom Ochránkyně Domu. Aspoň jim nemusí vyvářet (viz série s Mercy Thompsonovou), to už by byla konečná...

Adik2021
04.04.2020 5 z 5

Chcelo by to ďalší diel. Vynikajúca fantazy. Už sa veľmi teším na ďalšiu časť.

Lethania
25.03.2020 4 z 5

Další, v pořadí již devátý, díl nás opět zavádí k Ochráňkyni Merit a jejímu milovanému upířímu Mistrovi Ethanovi. Tentokrákt se zajímáme spíše o politické pletichy - o tom, jak si udržet křehký mír mezi lidmi a upíry, mezi kožoměnci a Lidmi a dalšími nadpřirozenými bytostmi. Čekala jsem větší jízdu, větší porci zábavy a černého humoru. Snad další díl bude lepší.

Nelly
08.01.2020 4 z 5

Jeden z lepších dílů - jistěže nikdo neočekává hlubokomyslnou knihu, prostě odpočinkové fantasy...

Ryorka
30.12.2019 3 z 5

Tak tady budu za hnidopicha. Za mě v tomhle díle pokles. Námět byl neskutečně hloupý pomlčka blbý. Zvraty v ději byly servírované na stříbrném podnose. Prostě to na mě působilo dojmem. že autorka trochu vaříla z vody. Umí to líp. Takže doufám, že v dalším díle nám politické a osobní pletichy Prezidia trochu okoření děj.

havrmoni
27.12.2019 5 z 5

Líbilo se mi to.