Deset důvodů, proč tě miluji

Deset důvodů, proč tě miluji https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131012/bmid_deset-duvodu-proc-te-miluji-ESg-131012.jpg 4 267 44

Bevelstoke série

< 3. díl

Na lady Annabel má políčeno lord Newbury. Byl by to prý oboustranně výhodný sňatek, ona by mu dala vytouženého dědice, on by se postaral o její početnou rodinu, kterou náhle zesnuvší otec zanechal zcela bez prostředků. Jenomže lordu Newburymu je nejméně sedmdesát pět a je to hulvát a surovec. Beztak složitou situaci ještě zkomplikuje setkání s pohledným Sebastianem, mimochodem lordovým nenáviděným synovcem…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Ten Things I Love About You , 2010


více info...

Přidat komentář

Hradčiatko
dnes 4 z 5

Pekné dielko, autorka má naozaj nadanie na tento žáner, len vo mne neostalo toľko spomienok, ako by som čakala na samotné postavy a dej.

Senza Jenka
25.07.2023 5 z 5

Mé povaze je asi blíž Harry. Ale Sebastian je zábavný :D Roztomilý. A knihy Sarah Gorelyové jsou prostě k neuvěření :D
Jen ta kariéra ostřelovače... myslím, že první se objevili až za druhé světové (oni by taky dřív neměli z čeho střílet) ;)


Petra-1
11.06.2023 5 z 5

Tak tohle bylo krásné. Sympatické postavy a spousta úsměvných hlášek.

vcielka
05.06.2023 4 z 5

Knižka sa mi páčila. Babička bola dobrá. Sebastian bol taký typický nehrdinský hrdina. Bezstarostný, vtipný. Taký kamarát zabávač. Šteniatko na pohľadenie. Veľmi sa mi páčil. Páčilo sa mi ich prvé stretnutie a jeho úprimnosť.

uzivatel83509
15.02.2023 5 z 5

Právě dočteno. Kniha byla dobrá - ostatně jako i další knihy téhle autorky.

pip11
05.01.2023 3 z 5

Tento díl mě oproti předchozímu dost zklamal. Na Sebastiana jsem se těšila, ale mé očekávání se moc nenaplnilo. Tento díl zábavný nebyl a zápletka mě neoslovila. Za mě palec spíše dolů.

účetní
18.07.2022 4 z 5

Pěkné, i když musím říct, že oproti prvnímu a zvlášť druhému dílu to bylo slabší.

Damonka12
08.01.2022 4 z 5

4,5 jsem vážně ohromená z toho, jak skvělé jsou knihy od této autorky, kéž bych ji objevila dřív. Knihu nešlo odložit.

narisa
25.10.2021 5 z 5

Myslím si, že toto byl nejlepší díl série, ikdyž já mám nejraději Harryho. Ale Sebastian je také úžasný. A to ještě nevíte, co všechno se o něm dozvíte v průběhu knihy :). Sebatian je opravdu zajímavá postava, je velice vtipný a veselý, ale zároveň uvnitř smutný a skrývá nejedno tajemství i před svým bratrancem Harrym. Jo, oba jsou literárně nadaní :).
Jinak ten první díl mi přišel takový oddělený, kdežto druhý a třetí díl této série byl pěkně propojený. Asi za to může to, že Miranda a Turner se neobjevili ani v jednom z následujících příběhů. Kdyžto Harry a Olivie byli i ve třetím díle.
Annabel byla v opravdu těžké situaci, opravdu nezáviděníhodné. Ale nakonec se vše vyřešilo, tak jak mělo. Byla také sympatická.
Příběh byl pěkný, svižný a vtipný. Mě osobně dostala ke konci Annabelina babička. Ta se tedy fakt nezdála.

Marci_Vaj
17.09.2021 5 z 5

Tento díl byl tak bezvadný :-) Ty vtípky, ta vzájemná promyšlená konverzace, několikrát jsem se ze musela opravdu ze srdce smát. Moc se mi tento díl série líbil.

TerkaJK
27.04.2021 5 z 5

Zápletka románu se mi líbila. Příběh byl čtivý a romantický...

Sebastian byl zábavný a přitažlivý muž, ale i za slupkou přetvářky byla cítit minulost války.
Byl dokonalý gentleman a skvěle se hodil k lady Annabel. A někdy se našlo i více než jen deset důvodů...proč...
Krásný závěr této série Bevelstoke.

Maruš.D
24.03.2021 5 z 5

Zjistila jsem, že nejlepší knihy od této autorky jsou ty nenáročné. Když píše jen o lásce a drží se u tak nějak uvěřitelné zápletky. Jakmile si tam vymýšlí bůh ví co, už to u mě ztrácí na věrohodnosti a zajímavosti.
Tato kniha mne bavila. Sebastián byl přesně takový, jak jsem očekávala. Byl okouzlující, zábavný, milý, krásný a každou buňkou gentleman. Jeho tajemství jsem skoro odhalila ještě před přečtením, jelikož mi to k němu prostě sedělo.
Annabel byla také super. Žádná slečinka, ale pořádná dívka, která si nenechá jen tak něco líbit. Byla chytrá a moudrá. Hodně se k sobě se Sebem hodili a jsem ráda, že se našli.
Příjemné čtení, příjemné postavy, příjemný zážitek. :-))

lumaz
19.02.2021

Uvedením první a už se ví že ne poslední řady serie Bridgetonových na Netflixu jsem se poprvé setkala s autorkou Julia Quinn. Ze zvědavosti, co můžu očekávat dál právě u Bridgetonů, když jsem přelouskala ty, pustila jsem se do dalších jejích knih, jsou krásně odpočinkové a tahle? U téhle knížky jsem se opravdu dobře bavila a často zasmála i nahlas.

Kačka227
28.01.2021 5 z 5

I třetí příběh byl úžasný. U prvního se mi tajil dech, druhý byl zábavný a tento ... jsem zhltla neuvěřitelně rychle. Během jednoho dne! A to nečtu závratnou rychlostí. Ale příběh mně prostě bavil a musela jsem vědět jak to dopadne. U první kapitoly jsem si říkala, že Seb musí na konci usnout ... A co myslíte? Usnul? ....

milena8281
16.11.2020 4 z 5

Přesně takový příběh, jaké miluji.
Krásné romantické odpočinkové čtení pro sychravý podzim.

Tynyton
24.09.2020 4 z 5

Plně přiznávám, že Quinn je má nejoblíbenější autorka románů tohoto druhu a tahle kniha nezklamala. Je to osvěžující odpočinkové čtení. Hlavní hrdinové mi byli velmi sympatičtí. Jako jedinou výtku bych měla, že kniha byla moc krátká. Na místě autorky bych příběh více natáhla v prostřední části.

Badun
14.04.2020 5 z 5

Kvůli koronavirové karanténě čtu všelicos co máme v knihovně a překvapivě mě Julia Quinn nesmírně baví. Dialogy jsou vtipné, zápletky inteligentní a občas se i skoro nahlas směju, že na mě manželka podezřele pokukuje. V téhle knížce mi akorát vadí, že ze Sebastiana udělala snipera, což je v napoleonských válkách nesmysl a navíc v předchozím díle zmínila, že sloužil u 18.husarského regimentu, čili jezdectvo. Ale to jsou jen drobnosti, které mi zábavu nezkazí.

luci2
07.03.2020 5 z 5

10 důvodů, proč se mi kniha líbila:

1. Je to hezká knížka
2. Sebastian byl okouzlující a především romantik
3. Oblíbila jsem si ho
4. Libili se mi slovní “prestrelky”
5. Příběh nebyl fadni a krásně plynul
6. Nezapomenu na postavu autorky Sarah Gorelyove
7. Líbila se mi impulzivita při žádosti o ruku
8. Annabelina babička v samém závěru neměla chybu
9. Vyznání lasky!!!
10. Tesim se až si ji přečtu znovu. Miluju knižní série!

Katt15
29.01.2020 4 z 5

Z této serie je tento díl pro me asi nejslabší. Kniha se skvěle četla, ale v jistých pasážích jsem očekávala jiný zvrat něž ten,který zvolila autorka a trochu me to zklamalo.

avalonek
19.06.2019 4 z 5

Krásné počtení..