Nedotknutelný

Nedotknutelný https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432389/bmid_nedotknutelny-hMO-432389.jpg 4 58 15

Cutler, Sutter & Salinas série

< 3. díl

Quinton Zane je zpět. Jacka Lancastera, konzultanta FBI, vždycky zajímaly ty nejtajemnější odložené případy, které policie buď nedokáže vyřešit, nebo je prohlásí za nehody či sebevraždy. Jelikož v dětství přežil ošklivý požár, přitahují ho nejvíc ze všeho případy žhářství. Jeho téměř nadpřirozená schopnost nahlédnout do vrahovy mysli mu v jistých kruzích zajistila pověst – a komplikuje jeho osobní život. Čím víc případů Jack vyřeší, tím víc sklouzává do temnoty. Jedinou útěchu mu přináší terapeutka Winter Meadowsová. Po obzvlášť příšerných případech je to jedině Winter, která Jacka dokáže upokojit. Dokud je však Quinton Zane naživu, Jack se klidu nedočká. Poté co Zane upevnil své postavení v hedgeovém fondu, který založila jeho rodina, chce se zbavit nevlastních synů Ansona Salinase a začne právě s Jackem.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Untouchable , 2019


více info...

Přidat komentář

essene
09.01.2024 3 z 5

pěkné počteníčko

Luigi1
27.06.2023 4 z 5

Příjemně oddychové čtení


TerezaMondeková
06.09.2022 5 z 5

Kniha rozhodně patří mezi ty lepší od autorky. Zápletka v knize byla skvěle vymyšlená. Možná trochu moc komplikovaná, že jsem si na konci musela všechno srovnat, kdo, co udělal, kdo to byl, ale rozhodně to bylo promyšlené a nezůstaly mi žádné nezodpovězené otázky a otevřené konce. Rozhodně nechybělo napětí, překvapení, láska, nebezpečí, akce, zvrat a jiskření mezi hlavními hrdiny. Oblíbila jsem si hlavní hrdiny a i vedlejší postavy. Jen mě trochu mrzí, že jsem nezačala od prvního dílu, ale rozhodně si je přečtu a těším se na ně.

pip11
07.06.2022 4 z 5

Závěr série hezky uzavřel zápletku táhnoucí se od prvního dílu, žádný otevřený konec. Předchozí díly se mi ale líbily o něco více než tento, čekala jsem více napětí. Ovšem i tak to bylo pěkné.

Kudík
12.06.2021 3 z 5

(SPOILER) Tak jsem předchozími díly byla dobře navnaděná, hlavně jak dopadne Quinton Zane a nějak mi to přišlo nedotažené. Čekala jsem akčnější závěr a ne, že se vše doslova vyřeší na dvou stránkách. U Winter se mi zamlouvala její "schopnost" a hlavně jak ji využila hned v úvodu po seznámení se s Alice. A Jack, ten měl taky jisté schopnosti, ale přesto mi pro QZ přišli jeho bratři jako větší hrozba. U Jacka jsem měla ke konci mírnou alergii na % vyjádření pravděpodobnosti a označováním se jako konspirační teoretik. Přesto celkem povedený závěr.

zuzca.h
07.06.2021 2 z 5

Úplně nejslabší díl. Všechny tři díly jak přes kopírák, dočetla jsem jen proto, že jsme byla zvědavá co se stane se Zanem. Což byla mimochodem jediná zajímavá postava tohoto dílu.

moudivlacek
20.04.2021 4 z 5

Miluji autorku i její příběhy, tohle je vyvrcholení příběhu Maxe, Cabota a Jacka. Jack ví, že nebude mít v životě klid, dokud nevypátrá Zaneho. Ale pátrání a hledání a jeho práce ho málem stojí duševní zdraví, teprve lektorka meditace Winter mu dokáže alespoň na chvíli pomoci. A tak se najednou stane, že Winter se zaplete do příběhu Jacka, najednou jsou tu situace, kdy jim jde o život. Ale ti dva se naučí "poslouchat" toho druhého a když se do pomoci zapojí i "rodina" Jacka, protivník nemá šanci. Rodina je neporazitelná vírou a vzájemnou láskou.
Nádherné zakončení série.

MAU256
04.04.2021 5 z 5

(SPOILER) Knížka se mi moc líbila. Konečně se dočkali pomsty a klidu. Zas tam byla trochu romantika, padouši dostali co proto, prostě super čtení. Už se těším na další knížku od této autorky.

angelbooks
12.09.2020 5 z 5

Knihu jsem si původně koupit nechtěla, dostala jsem ji za splněnou zkoušku, avšak když jsem zjistila, že jde o pokračování série, vrhla jsem se na ní.
I když jsem si na konci říkala, že mě z příběhu něco chybí, že tam je ještě jeden otázník, přesto jsem dala 5*. Myslím, že si z knihy znovu přečtu jen některé části a možná právě díky nim dávám knihu do doporučených.

saez
27.05.2020 2 z 5

Tady už nám autorka kapku přeháněla. Jestli ještě někde v blízké budoucnosti uslyším "konspirační teoretik", tak začnu řvát. Ale dočetla jsem, budiž mi to ke cti :-)

alzbeta4340
23.02.2020 3 z 5

Začátek dobrý, ale postupně to bylo slabší a slabší. Ani pořádná romance ani detektivka. Ale za návrat do městečka Eclipse Bay, (což je - na rozdíl od téhle - opravdu povedená série), přidávám jednu hvězdičku.

mariva
20.12.2019 4 z 5

Příjemná oddechová četba, trochu tajemna i napětí i romantiky, prostě dobře namícháno.

Modrina
18.12.2019 4 z 5

Potřebovala jsem trochu vypnout, k čemuž se tahle knížka skvěle hodila. Velmi příjemná oddechovka. :)

kolacky
12.12.2019 4 z 5

Dobré zakončení série. Komentář od biki - souhlasím!

biki
08.12.2019 5 z 5

Třetí díl byl důstojným završením celé série. Jack a Winter tvořili pozoruhodný pár se zajímavými schopnostmi, ovšem detektivní pátrání za spolupráce všech tří bratrů, jejich nevlastního otce i dámského osazenstva agentury většinou probíhalo podle pravidel žánru. Také závěrečná akce byla velmi, velmi slušná na autorku romantických příběhů.
Pro mě osobně bylo příjemné opětovné setkání s městečkem Eclipse Bay a zvláště se starou známou Arizonou Snowovou, která v příběhu nehraje úplně malou roli. Malinkatý odkaz také na další sérii Burning Cove. Prostě se mi líbí, že autorka úplně neopouští místa, která pro své příběhy vytvořila.