Cesta časem

Cesta časem https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61973/bmid_cesta-casem-JaZ-61973.jpg 4 175 26

Dvě navazující milostné romance, ozvláštněné sci-fi motivem cestování v čase. Muž z budoucnosti: Pro Caleba Hornblowera, který se dostal do přítomnosti, bylo těžké vrátit se do 23. století a opustit kouzelně nevinnou Liberty Stoneovou. Cesta v čase se mu stala osudnou… Do minulosti: Jacob Hornblower následoval svého bratra Caleba do minulosti a doufal, že ho přemluví k návratu. Učarovala mu však Libertina divoká sestra Sunny, a tak sám zjistil, že i pro člověka budoucnosti, který nevěří na romantické příběhy, je láska silným poutem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Time and Again , 2001


více info...

Přidat komentář

petulkapeta
12.03.2021 5 z 5

kombinace romantiky a scifi se mi moc libila i přiběhy sourozenců, zasmala jsem se a oblibila si oba bratry :)

De.De.
05.02.2021 3 z 5

Zarazilo, že někdo házel mezi Harlequin.
Br.
Tahle verze má rozhodně pěkný obal.
Co se týče příběhu?
Sci-fi nemám zrovna v oblibě, ale možná pro tu kombinaci s romantikou i kniha celkem líbila.


Ester59
03.01.2021 5 z 5

První část super, zajímavý námět pro ty, kteří mají rádi sci-fi, zbytečné erotické pasáže, které se ve druhé části úplně opakují. Spisovatelka by se měla rozhodnout ktery žánr chce psat. Ale i tak dávám plný počet hvězd za neobvyklost.

pip11
18.03.2020 3 z 5

Čekala jsem od této knihy něco jiného, takže za mě celkem zklamání. Číst se to ale dalo, i když to bylo dost rozvláčné. Druhá část příběhu byla trochu lepší.

Simikik
09.12.2019 odpad!

Knihu jsem "přečetla", ale nadšená z ní opravdu nejsem. Neustálé upozorňování na vášen, kterou všichnoi prožívájí, sílu okamžiku a horoucí erotično, které mělo být vepsáno do řádek působí spíše jako snaha o knižní pornografii, leč nezdařenou!

helenkan
28.07.2019 3 z 5

Myslím,že jsem četla od autorky lepší. Tahle mě zrovna moc neuchvátila,ale přečíst se dala.

Mruskulka
17.01.2019 4 z 5

Kniha rozdělena do dvou částí, každá část o jedné sestře a o jednom z bratrů. Byl to zajímavý námět a líbilo se mi, že tam nastínila autorka budoucnost. Cestování mezi planetami, lepší zdraví, jiná hygiena, počítače, ale i naopak to, že si nevážíme toho co máme, jako jsou lesy, dřevo, sklo...První část na mě byla moc přeslazená, ale se Sunny už lepší

cukrovka
31.08.2018 3 z 5

Zajímavý námět, ale dlouho mi trvalo se začíst. Tahle autorka má rozhodně lepší knihy. Moc se tam toho neděje. Je to spíše o sbližování dvou lidí, o jejich pocitech a myšlenkách.

katslana
16.06.2018 3 z 5

Nebylo to špatné. U první časti jsem chvílemi přeskakovala. Ne a ne se začíst.Ke konci už jsem otáčela jednu stránku za druhou i slza ukápla. U přiběhu Sunny a J.T. už se četlo snáz. Byla jsem v obraze. Takže sumasumárum dobrý průměr :-)

mišák1262
24.04.2018 5 z 5

Já nemám co k tomu říct.....četla jsem ji i v práci po tají protože sem potřebovala číst.......skvělá knižka...... víc takových knih .....první přiběh romantický, krásný skvělí až sem myslela že budu brečet ...........a i když je kniha rozdělena do dvou částí i druhá čast byla skvěla i když mi Sunny ze začátku nesedla ke konci jí a Jacobovi fandila a to už sem brečela chytla mě za srdce tahle knižka..... kdyby bylo vice hvězd tam víc....:-)....

Aracely
04.10.2017 5 z 5

Kniha je rozdělena do dvou částí a ani jedna nemá chybu. Nora, ostatně jako vždy nezklamala. O trochu více se mi líbil příběh Sunny a Jacoba, jelikož mám ráda páry, kteří se nejdříve nenávidí a pak se milují, krásně to mezi nimi jiskřilo :-).
Číst příběh odehrávající se v budoucnosti a potom v minulosti bylo velice zajímavé a i když autorka nešetřila milostnými scénami, tak to bylo psáno jemně a decentně a já jsem nemusela přeskočit jedinou stránku... A nevadí mi ani ukázkový Happy end, ba právě naopak :-).

Doporučuji k přečtení!

angelbooks
11.09.2016 3 z 5

Myslím, že i když mám tuto autorku ráda a obdivuju ji, tahle kniha se ji moc nepovedla.
U začátku obou příběhů jsem přeskakovala pár řádku, nebo četla hodně rychle.
Zajímavé to začalo být až od poloviny a ke konci. Spíš bylo nejlepších posledních pár stránek.
Původně jsem dala o hvězdičku víc, ale tohle je spíš takový průměr :). Přesto pěkná odpočinková kniha, která Vás třeba i pobaví :).

jitka7
12.08.2016 4 z 5

První díl o Calebovi se mi tak trošku zdál o ničem. Bylo to dost sladké. Ale strašně mě bavil rozdíl mezi budoucností a přítomností - u toho jsem se dost zasmála. Ale druhý díl o Jacobovi, teda spíš o Sunny - no tak to bylo jiné kafe. Místama jsem skoro brečela smíchy. Druhý díl naprsotá pecka. Je to pěkné odreagování. Ke knížce se určitě někdy vrátím, až se budu chtít zasmát.

simviki
12.05.2016 3 z 5

Nora Roberts je jedna z mých oblíbených autorek. Ve spoustě knih dokázala smysl pro propracovaný psychologický thriller nebo romantický příběh se zápletkou.
Proto mě tahle kniha poněkud zklamala. Má skvělý námět, ale celkově děj pokulhává.
Vše je naprosto předvídatelné a nějaká větší zápletka chybí. Směle by se mohla zařadit mezi klasické šestákové harlekýnky , podle známého klišé, kdy osmělá dokonalá dívka náhodou potká téměř dokonalého muže, který je jí zároveň nesympatický a současně ji neuvěřitelně přitahuje.
Autorka tentokrát rozhodně nešetřila žhavými scénami, vášní i romantikou , bohužel na úkor akce. Proto jen tři hvězdičky.

delatrix
29.02.2016 5 z 5

Knížka mi prošla opravdu pekna. I když taková vec jako, že se člověk zasekne v chatě díky sněhové vánici je dost otrepany. Osobně se mi nejvíce libyla postava Jackoba, je takovým hodně výbušný a energický. Dávám ple hodnoceni, obě části knížky stojí za to.

mariva
23.06.2014 5 z 5

Báječná knížka tentokrát sice z oblasti sci-fi, ale skvěle napsaná a odtrhnout se od ní nedalo. Je jasné, že u druhého příběhu už si konec každý dokáže domyslet, ale to nic neubere na čtivosti. Prostě autorka nikdy nezklame, ať už se zaměří na jakékoliv téma.

Poutnice
02.10.2013 4 z 5

Kniha se četla jako vždycky skvěle, ale musím uznat, že do druhý poloviny (příběhu Jacoba a Sunny) jsem se vůbec nemohla začíst. První půlku jsem zhltla, jak byla skvělá...pak jsem četla sem tam po pár stránkách. Nakonec jsem se taky chytla, ale až po nějaké době.

lela25
11.09.2013 4 z 5

Kniha byla velice zajímavá.Zase úplně něco jiného.Super.Pěkné počtení :)

kolacky
30.06.2013 4 z 5

Mně se četlo moc dobře. Jediná připomínka - český korektor by ode mě dostal za 5. Tolik chybějících nebo naopak přebývajících čárek mezi slovy nebo uvozovek jsem ještě nedoplňovala/nevyškrtávala. Fujtajbl vespolek :-)

Nause
22.04.2013 3 z 5

Pohodová kniha pro relax. Čtené trochu na etapy, první část byla vážně dobrá, ale druhá už mi přišla trochu kopie, tak nějak se to dalo všechno už očekávat, takže jsem si ten zbytek neužila tolik.