Odvážná nevěsta

Odvážná nevěsta https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166515/bmid_odvazna-nevesta-VoJ-166515.jpg 4 70 11

Černá kobra série

< 4. díl

Čtyři královi důstojníci riskovali životy, aby pomstili smrt svého přítele a přivedli spravedlnosti záhadného zločince známého jen jako Černá kobra. Poslední z nich, odvážný a trochu lehkomyslný Rafe Carstairs, podniká dlouhou cestu z Indie do Anglie s úkolem dopravit domů důkaz, který odhaluje identitu zločinců z vysokých šlechtických kruhů.Řízením osudu však na své pouti získá nečekaný doprovod – mladou ženu, která si na první pohled získá jeho srdce i myšlenky. Půvabná Loretta Michelmarshová bere život a jeho nástrahy směle a neváhá bojovat o svou lásku, ale přitom si s těmi novými, neznámými city nedokáže poradit. Čím víc se dvojice blíží k Anglii, tím se situace přiostřuje a napětí stoupá… Rozuzlení spletitého příběhu Černé kobry je na dosah!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Reckless Bride , 2010


více info...

Přidat komentář

cukrovka
05.04.2023 4 z 5

Čtivá romantická oddechovka. Pěkné zakončení celé série. První dvě třetiny knihy byly takové poklidné, ale překvapení na závěr to vynahradí.

moudivlacek
02.07.2021 5 z 5

Tak konečně mám přečtený poslední díl série. Sice Rafe a jeho protějšek Loretta hodně dlouho putovali do Anglie bez "nehod" a nebezpečí, ale konec to plně vynahradil. Hlavní je, že zde byly vyzdviženy 2 události - milovaná žena se dokáže přeměnit v nebezpečnou dračici, pokud je v ohrožení její láska a děti, a nepodceňujte "slabé" pohlaví. Dokážou překvapit. Každopádně jsem si Lorettu oblíbila, byla realistická, a i když se v srdci hodně bála, navenek byla oporou Rafeovi, a on naopak její. Čistá, upřímná láska prostě dokáže dělat divy. A já mohu jen souhlasit.
Doporučuji číst sérii postupně, abyste znali postavy, které se tu vyskytnou, a jejich vzájemné vztahy.


rampapa
12.11.2020 5 z 5

Na poslední díl jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo. Rafa a Lorettu jsem si hodně oblíbila a zamilovala. Že se v průběhu příběhu objeví i cynsrerove a Klub Bastion mě potěšilo a bavil s jsem se. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

narisa
15.12.2019 4 z 5

Tak za mě trochu zklamání. Od posledního dílu jsem čekala více napětí. Dvě třetiny knihy odehrávající se na kontinentě pro mě byly celkem nudné a to že nedošlo k žádnému střetu s kultisty mě také nepotěšilo. Navíc jsem od Černé kobry čekala něco víc, i když je pravda, že jsem odhalení na konci nečekala. Navíc mi hlavní hrdinka nebyla moc sympatická. Předchozí dva díly byly podle mě lepší. Hlavně ten o Garethovi a Emily se mi moc líbil. Celkově se mi tato série moc líbila :).

ariel platto
19.06.2019 5 z 5

Tak tohle byla nejlepší série, jakou jsem kdy četla. Závěr mě šokoval a utvrdil, že paní spisovatelka je velice dobrá ;)

Abigail313
29.04.2017

Nádherné! U ničeho jiného se nedá tak krásně odpočinout jako u takovýchto knih.

havrmoni
30.06.2015 5 z 5

Jedním slovem nádhera, celá série úžasná. I když mám klub B. teprve před sebou,moc se mi líbilo to setkání na konec. Mám ráda rodinné a podobné ságy a to jak se osudy a příběhy proplétají. V tom mi vyhovuje Howell a jí podobné autorky. Nic neřeším jen se nechávám unést příběhem.

Katera
15.11.2014 3 z 5

Na tuhle knihu jsem se nesmírně těšila. První tři díly jsem přečetla jedním dechem. Nevím, jestli na to mělo vliv, že jsem se k ní dostala až po hodně dlouhé době, ale přišla mi nudná a zklamala mě. Určitě z celé série nejslabší. Děj se vlekl, chybělo mu víc napětí, některé situace byly předvídatelné. A vlastně i závěr celé série se v určitém bodě příběhu začal jevit jako jediný možný.

miruska1
20.07.2014 5 z 5

Kniha bola pekna tak ako aj predošle časti. Prvych asi 15 kapito sa vyvijal vsťah hlavneho hrdinu. A vo zvyšnych kapitolach som sa konečne dozvedela ako to dopadlo s čiernou kobrou. Musim dodať že ma zaver prekvapil a netušila som kto je vlastne čierna kobra až do chvile kym som si to neprečitala. Cela seria je veľmi pekna

machrus
02.10.2013 3 z 5

Pro mě nejslabší díl.Ale číst i přečíst se dal.Posledních 15 stran mi přišlo už zbytečné natahování.

sisulisa
25.09.2013 5 z 5

Pekný záverečný diel, zločinec je polapený, hrdina už nie je ľahkomyselný. :-) Kniha sa mi páčila, podobná predchádzajúcim častiam, nesklamala ma.