Nebojácná nevěsta

Nebojácná nevěsta https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93347/bmid_nebojacna-nevesta-vSn-93347.jpg 4 80 12

Černá kobra série

< 3. díl >

Logan Monteith, pronásledován Černou kobrou, se vrací z Bombaje do vlasti přes Lisabon. Přesto, že zde na něj čekají nepřátelští agenti, podaří se mu nalodit na portugalskou obchodní loď směřující do Portsmouthu. Špatné počasí a útok nepřátel jej však přivede do péče Linnet Trevissionové, která na ostrově Guernsey léčí jeho rány včetně ztráty paměti. Logan obdivuje její zručnost i odvahu, a když se mu paměť začne vracet, je mu zřejmé, že nemůže nechat Linnet v nebezpečí, že by ji agenti Černé kobry objevili. Mnohá další nebezpečí a dobrodružství při cestě na statky vévody z Wolverstone prožívají již spolu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Brazen Bride , 2010


více info...

Přidat komentář

cukrovka
04.04.2023 4 z 5

Čtivá oddechovka kde je dobře nakombinovaná romantika s dobrodružstvím. Sebevědomá a odvážná hlavní hrdinka a chlap co to dokáže respektovat.

rampapa
12.11.2020 5 z 5

S každým a každým příběh černé kobry se do těchto příběhu zamilovávám. Lovaný a Linnet jsem si zamilovala hnedka. Ale autorka mě chce asi zničit. V tomhle příběhu se už objevují všichni cynsterovy a a pár postav z klubů Bastion. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Rafovi Carstairsovi.


účetní
28.04.2020 4 z 5

Z této série jsem si pořídila jen tento a poslední díl a určitě mi to bude stačit, celkově to šlo, ale pro mně to bylo moc zdlouhavé, natahované, příliš mnoho popisů a úvah. Taky mi vadilo, že v půlce knihy už autorka z Linnet dělala téměř supermanku, která musela mít vždy velení, ale nakonec snad pochopila, že silný, spolehlivý a poctivý muž jako Logan stojí za to, aby si ho pustila do svého života. Místy mi i překlad přišel velmi těžkopádný a v knize bylo i dost překlepů. Takže na čtvrtý díl jsem zvědavá, ale slovo kultista nechci nějaký čas vidět, tak si počkám. Taky mně napadlo, že by vůbec nebylo na škodu, kdyby B vydal znovu sérii Bastion a některé díly Cynsterů, které nelze sehnat.

narisa
13.12.2019 5 z 5

Tak tento díl byl také super. I když trochu jiný než ten předcházející, který byl mnohem více dobrodružný. Zde si člověk užil zase mnohem více erotiky. Až se mi zdálo, že jí je nejvíce, ze všech knih, co jsem od této autorky četla (mám za sebou celou sérii Cynsterů). Poslední třetina byla zase napínavější. Hodnotila bych tak 4,5*, ten předcházející díl byl lepší. Ale i tak super čtení. Celá série Černé kobry mě nadchla, je napínavější a zaživnější než jiné autorčiny knihy. Těším se na posledního hrdinu :)

ariel platto
19.06.2019 5 z 5

Velice propracované sexuální napětí hlavních hrdinů v každém díle série. I ta sex. perverzita záporných postav byla skvěle napsaná, aniž by se mi dělalo zle...plus napínavý děj, prostě lahůdka.

MonaLisa42
10.06.2019 4 z 5

Tato kniha je daleko lepší než předchozí díly.
Líbí se mi, že jsem se tu dozvěděla více o hlavních postavách, především o jejich minulosti - to mi v minulých dílech chybělo. Logana a Linnet mám moc ráda, Linnet je odvážná a samé překvapení.
První polovina knihy je především o vztahu těchto dvou a o boji se ztrátou paměti. Druhá část už je dobrodružná a dokonce i napínavá (celou dobu mě zajímalo, jak Logan zařídí to, aby s ním Linnet podstoupila celou cestu).
Za co musím ubrat hvězdičku je, že jsem některé části musala číst vícekrtát, protože mě čtení občas přestalo bavit, a tak kniha přišla o část mojí pozornsti, což by se stát nemělo!
Nyní se pustím do posledního dílu a uvidím jestli mě překvapí. Děkuji!!!

moudivlacek
01.10.2017 4 z 5

Tento díl byl trošku jiný než ty dva předcházející, moc dlouho se zabýval hlavně vztahem Logana a Linnet, a také se tam opakovalo dost událostí z předešlých dílů, tak za to ubírám hvězdičku.
Jakmile ale oba se pustí na cestu do Anglie, začne mít děj konečně ten správný spád a děje se toho dost. Někdy mi přišlo, že jediná Linnet umí najít řešení a východisko z nouze. Každopádně mě Logan trošku překvapil svým rozhodnutím, kde žít, i když to vysvětluje a já to přijala. Byl mi sympatický, mnohem víc jak Linnet.
Jsem zvědavá na poslední díl na Rafea a jeho protějšek.

havrmoni
29.06.2015 5 z 5

Zatím se mi líbila nejvíc. Ostatním jsem dala 5* téhle přidám plus.

miruska1
16.07.2014 5 z 5

Ani tato časť nesklamala. Prišla mi menej dobrodružna ako ta predošla časť. Prva časť knihy mi prišla dosť eroticka a plna očakavania kedy si hlavny hrdina spomenie. A druha časť bola ta dobrodružnejšia,kde som zase čakala ako dopadne cestata tohto kuriera. Ale bolo to zaujimave a veľmi pekne. Tak a teraz hura na poslednu časť.........:-)

machrus
20.07.2013 4 z 5

Je vtipné že jsem si přehodila knihy a přečetla si nejdřív 3.díl a potom teprve 2. díl. Ale zase takový problém to nebyl.Ale ještě větší sranda byla že když jsem začala číst 2. díl tak jsem se lekla že jsem si omylem vzala 1. díl a čtu ho znovu.Prostě ten začátek byl dost podobný s 1. dílem.Já totiž 1. díl četla někdy loni na dovolené. No a letos na dovolenou jsem si brala 2. a 3. díl.Trochu jsem se do toho zamotala ale prostě Laurens má pěkné knihy.Je fajn že jsem ale zjistila,že série Klub Bastion patří vlastně na úplný začátek a měla bych si ji tudíž také určitě přečíst.Prostě spisovatelka započala sérii Klub Bastion, následovala ji série Cynster a následně byla série Černá kobra a v té se vlastně objeví všechny postavy ze dvou předchozích sérií.

ivule85
29.06.2012 5 z 5

jako předchozí dva i tento byl krásný a jen doufám že vydavatelství vyda i poslední díl i přes udajně malou prodejnost serie,pač nevydat zrovna posledni díl ve kterém je cele rozuzlení a bude nejnapínavější by byl jeden velký podraz...

Dannette2
24.04.2012 5 z 5

moc pěkné čtení, nemůžu se od něj odtrhnout. Těším se na pokračování - jak to asi dopadne se čtvrtým kurýrem??????