Cena za lásku

Cena za lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444408/bmid_cena-za-lasku-lXb-444408.jpg 3 29 6

Radostný život Jovilette má srdce lvice a povahu divoké kočky. Když jí poprvé Keane zkříží cestu, vystrčí na něj ostré drápky. Je si totiž jistá, že její nový okouzlující šéf může ohrozit vše, co ve svém životě má ráda. Zároveň však nemůže ignorovat silnou přitažlivost, která mezi nimi panuje od prvního okamžiku. Jakou cenu bude muset zaplatit, pokud podlehne jeho polibkům a skončí v jeho náruči? Schůzka na Havaji Laine přijíždí na Havajské ostrovy, aby se setkala s otcem, s nímž se neviděla patnáct let. Nečeká vřelé přivítání, ale zaskočí ji nepravdivé obvinění, které se zrodí v hlavě otcova mladého společníka Dillona. Ten ji totiž sleduje na každém kroku, aby se nedopustila něčeho nekalého. Jenže tahle něžná dívka mu velmi rychle uloupí srdce a cena, kterou za to bude muset Dillon zaplatit, není malá…... celý text

Přidat komentář

mariva
09.11.2022 4 z 5

Příjemné odpočinkové čtení, nenáročné, krátké příběhy z Harlekýnek, ale je to moje oblíbená Robertsová a ta píše vždy hezky.

Petrush
09.07.2022 2 z 5

Druhý příběh mi přišel lepší, ale oba byly celkově spíš slabší. Konce měly nečekaně rychlé. Jako romantická oddychovka každopádně splnilo očekávání.


Aracely
03.02.2021 4 z 5

Tato kniha obsahuje dva samostatné příběhy. U obou příběhů stahuji * za nedořešené záležitosti a urychlený konec. Určitě to bude hodně stará tvorba, kde autorka ještě není tak vypsaná, každopádně pořád to je Nora Roberts a já oba příběhy přečetla jedním dechem. Jsou to takové krátké HQ.
Ale jednou za čas, proč ne...

alnahu
08.10.2020 3 z 5

V knize najdeme dva romantické příběhy o lásce .V prvním příběhu Radostný život se setkáme s krotitelkou lvů Jovilett ,kterou okouzlí jeden z diváků,který ji obdivuje ,jak umí skvěle zvládnout divoké kočky(lvi)-ovšem netuší ,že je to přímo majitel cirkusu i přes veškeré neshody nemohou ani jeden odolat silné přitažlivosti.
V druhém příběhu Schůzka na Havaji se dívka Laine vydá na Havajské ostrovy ,aby vyhledala svého otce,kterého několik let neviděla,tam ji do cesty vstoupí otcův společník Dillon,který ji sleduje na každém kroku a i ona mu nedokáže odolat.Četla se dobře-i když má pí.Robertsová lepší knihy.

MirrorIsis
20.08.2020 1 z 5

První povídka - téma cirkus...ty já vůbec nemusím, takže tentokrát propadák...

Adris
23.07.2020

Jsem naštvaná. První ze dvou povídek je o krotitelce lvů v cirkuse. V anotaci o tom ani zmínka. Palec dolů za téma.