Svět v bouři diskuze

Svět v bouři https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496830/bmid_svet-v-bouri-Tgk-496830.jpg 4 162 45

Po mnoha letech nevědomosti a strádání se dal svět konečně do pohybu. Lidé schází na zem, mezi ty, které kdysi opustili, a stvůry z cizí planety. Aby se Země znovu stala bezpečným domovem, je třeba odhalit všechna tajemství zrůd i lidstva, které ta svá v době chaosu pečlivě ukrylo. Plán na záchranu světa existuje, cesta však nebude snadná a ti, kdo se po ní vydají, budou za každý krok platit krví. Třetí díl postapokalyptické série Města Kristýny Sněgoňové odhalí další střípky světa, který učaroval tisícům čtenářů.... celý text

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Paav
26.01.2023 5 z 5

Když o tom přemýšlím: vždyť my jsme se vlastně příliš ani do města v oblacích nedostali. Nehodláš to ještě v budoucnu napravit?

Ráda bych na tu trilogii navázala jednou knihou, která byla obsahovala jak prequel, tak sequel k ústřednímu příběhu. Až v průběhu psaní mě napadlo, že bych se chtěla podívat do toho okamžiku, kdy už města v oblacích stála, lidé zvažovali, jestli si v nich koupí místo, a zemí se najednou začaly valit zrůdy. Živě vidím jak ty, kterým už se povedlo dostat nahoru, tak ty, co zůstali dole. A už od začátku Země v troskách vím, kdo se zúčastní posledního střetu se zrůdami, tentokrát na jejich domovské planetě, a toužím mu ten příběh napsat.
https://www.fantasyplanet.cz/literatura/rozhovory/jsem-autor-ktery-rad-pise-co-se-odehrava-v-jeho-hlave-rika-kristyna-snegonova/

Paav
03.10.2022 5 z 5

Při rozhovoru na Comics Salonu 2021 nám Kristýna Sněgoňová taktéž prozradila, že by možná ráda svět Měst rozšířila i o nějaký spin-off. A v neposlední řadě bychom se v budoucnu mohli dočkat i tajemného románu o odvrácení apokalypsy, o kterém se autorka v rozhovoru taktéž lehce rozpovídala.
https://nerdfix.cz/clanek/zaverecny-dil-postapo-trilogie-mesta-je-ve-fazi-tisku-rbp1gy