Cukrárna v Paříži diskuze

Cukrárna v Paříži https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533273/bmid_cukrarna-v-parizi-65e19a6637257.jpg 4 1897 1897

Romantická cukrárna čeká na svoje objevení. Vstupte a ochutnejte některý z dezertů. Kdysi vyhlášená pařížská cukrárna se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz. Právě na něj míří z anglického venkova i třicetiletá Nina Hadleyová. Kromě odpalovaného těsta se ale bude muset vypořádat ještě se Sebastianem, velmi úspěšným a také velmi protivným šéfkuchařem, do kterého byla kdysi nešťastně zamilovaná. Postaví se Nina konečně za sebe a za to, po čem opravdu touží?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , Grada
Originální název:

The Little Paris Patisserie , 2018


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Krlu
22.10.2023 3 z 5

Moje první dočtená Caplinová. No...jsem zklamaná. Obálky jsou dokonalé a ohlasy na autorku většinou pozitivní a tak mi doma leží většina jejich knih. 3 mám rozečtené z minula, kdy jsem se pro ně nenadchla a tuto jsem dočetla asi jen proto, že jsem se s ní přihlásila do společného čtení. Autorka píše krásně, čtivě, ale tak nějak o ničem. Chyběla mi zde akce, zápletka, nějaké jiskření, napětí.... nenašla jsem zde nic, co by mě popohánělo číst dál a dál. Zkrátka se jedná o oddechovku - ty já mám ráda...ale raději mám, když i tam se něco děje a musím aspoň trochu přemýšlet.

HaHy7
21.07.2020 4 z 5

Milé pohodové počteníčko, u kterého si představujete všechny ty sladké dobroty. V příběhu nechybí romantická zápletka, dobří přátelé, odvaha, zdravá drzost, ctižádostivost, píle a rozhodnost.