Shari Lapena

kanadská, 1960

Diskuze (9)

Přidat příspěvek

helenkan
29.07.2022

Teď už mi chybí přečíst jen poslední díl. I když jsou všechny fakt dobrý, tak v žádné se nenajde postava, kterou bych si oblíbila. :-)

helenkan
20.07.2022

Mám další oblíbenou autorku. Její styl psaní a kráté kapitoly se mi líbí. Zatím jsem sice přečetla jen dvě její knihy,ale obě byly skvělé. A tak pokračuju dál.


Simix.š
19.05.2022

Normálně komentáře k autorům nepíšu, ale tady prostě musím. Velká reklama a knihy hrozné zklamání. Jediná, která byla trochu dobrá a u které jsem nedokázala říct, co se stane je Nevítaný host (dala bych 85 %).
Knihy se dobře čtou, mají spád a jde to tak nějak samo, o tom žádná. Ale příběhy nemají žádné konečné wow. Všechny knihy jsou v podstatě stejné. Přečetla jsem skoro všechny, protože jsem je měla stažené z ulož.to (koupit je, tak jsem nasr*ná za vyhozené peníze). Měla jsem u každé knihy pocit, že čtu jeden dlouhý příběh z Wisteria Lane (Zoufalé manželky). Pořád dokola stejný scénář - předměstí, sousedi co vše vidí, hlavní pár a "zápletka". Některé pasáže úplně zbytečné, jen aby kniha neměla 50 str. ale 250, děj a závěr naprosto předvídatelné, žádné napětí. A dialogy hlavních postav ? ... kolikrát jsem přeskočila celé strany, jak se to nedalo číst. Vůbec si nepamatuju, která kniha byla o čem, protože byly všechny stejné. Rychle se mi slily dohromady a po měsíci už jsem je nedokázala od sebe odlišit. Za mě tak čtení pro puberťačky 11-14 let. A je fakt, že i v tomto věku jsem četla lepší knihy.

dianka8897
29.07.2021

Nejlepší autorka současnosti. Její knihy jsou napínavé od začátku až dokonce, nikdy nevíte jak to dopadne. Zatím mám všechny a těším se rozhodně na další tvorbu!

twigxi
03.07.2021

Nerada píšu negativní hodnocení, ale tady si nemůžu pomoct. Sama jsem se totiž nechala zblbnout přehnanou reklamou a vyzkoušela jsem už tři knihy od této autorky. Hrozně moc jsem si přála, aby se mi ta další kniha líbila. Bohužel, ani jednu jsem nemohla dočíst. Naprostá nuda. Vykreslení prostředí je velice jednoduché, postavy ploché, děj předvídatelný a trapné dialogy na úrovni žáka ZŠ. Je spousta daleko lepších autorů!!!

ivet35
27.07.2020

Úžasná autorka. Knihy jsou napínavé od začátku až do konce. Četla jsem všechny a ani jedna z nich mě nezklamala.

8371
26.02.2020

Nejlepší autorka. Knížka byla napínavá od začátku do konce. Doporučuji

Doubravka1975
24.01.2020

Skvělá autorka. Jedna knížka lepší jak druhá a třetí. Moc se mi líbí styl psaní, příběh odsýpá, kratší kapitoly. Bezva, těším se na další knihy.

Puntíkatýhrnek
06.04.2018

Mně osobně tahle knížka příjde poměrně slabá, zrovna tak jako předchozí...Nesedí mi styl vyprávění, absolutně vše je předvídatelné, chybí napětí, emoce a aspoň minimální čtivost...Určitě jsem četla výrazně lepší knihy...