Meghan March

americká

Diskuze (5)

Přidat příspěvek

adela.hol
03.12.2022

Mount Trilogy jsem slupla jako malinu. Nedalo se od toho odtrhnout. Autorka píše tak, že na konci kapitoly/celého dílu musíte jít hned na další. Postavy jsem si oblíbila a věřila jsem jim každou emoci.

Těším až se pustím do další trilogie a doufám, že od autorky bude vycházet víc knih, protože vydaných jich má už mraky.

Misshell1
19.07.2022

Obě její série jsou super. Má propracovane postavy. Příběh jede na plné obrátky, drží vás v napětí. Okoření to pasážemi se sexem. No budu vyhlížet, co dalšího nam naserviruje.


moma08
19.12.2021

Po přečtení její trilogie jsem si tuhle autorku zamilovala!! Moc se těším na její další knihy.

TerezaMondeková
03.07.2021

Stačila jedna kniha od téhle autorky a zamilovala jsem si ji, zařadila se mezi mé oblíbené a rozhodně musím mít každou její knihu a doufám, že jich bude přeloženo víc. Každá její kniha je skvěle vymyšlená a napsaná. Autorka píše neuvěřitelně poutavě, začnu číst a nemůžu se odtrhnout (ani kdybych chtěla). V každé knize jsou dost pikantní erotické scény, smrt, nebezpečí, překvapení, vzrušení, akce a musím říct, že autorka má neskutečný talent čtenáře šokovat. Dokázala i věrohodně popsat svět mafiánů, který mám v oblibě.
Obálky knih od téhle autorky jsou opravdu nádherné. Připadají mi skoro jako umělecké. Jsou erotické, temné, intimní, ale přesto vkusné a sexy. A k příběhu se vždycky skvěle hodí.

Myška43
19.04.2021

Zamilovala jsem si tuto autorku a její sérii Mount Trilogy. Ano, nic nového, co už bych nečetla, ale skvěle napsané. Přesně podle mého gusta. Nikdy se takových příběhů nenabažím. Jsou to prostě pohádky pro velké holky a já si je užívám.