Karen Schaler

americká

Diskuze (3)

Přidat příspěvek

monika0181
15.11.2023

Knihy této autorky se mi podařilo přečíst všechny u nás dostupné. Jsou to romantické jednohubky, u kterých si odpočinete. Jsou to příběhy plné lásky, naděje a plné neskutečné vánoční atmosféry. Příběhy bez výrazných zápletek a již na začátku zřejmým koncem. Ale kdo si občas nechce odpočinout a nic neřešit. Tak přesně pro ty z nás knihy jsou. Kdo chce nasát vánoční atmosféru, tak jistě sáhněte po některé z jejích knih, ponoříte se do láskyplného příběhu, kde vánoční atmosféry budete mít plnou náruč.

PeťulaV.
28.01.2022

Od této autorky jsem si přečetla zatím jen jednu knihu - Vánoční tábor a naprosto jsem si ji zamilovala. Krásné odpočinkové čtení pro pohlazení na duši. Už teď se moc těším, až si přečtu i její další vánoční příběhy a vím, že ani u nich nebudu zklamaná.


Esk
04.10.2019

K. Schaler je známá svým scénářem k filmu Christmas Prince (2017) od Netflix. Kniha Vánoční tábor je také původně scénář, a to k rom-com pod hlavičkou amer. TV společnosti Hallmark. Film Christmas Camp byl poprvé uveden na jejím kanálu v létě 2019.