Terry11 Terry11 diskuze u knih

☰ menu

0 TU. Svazek I 0 TU. Svazek I Jakub Hussar

Přečetla jsem si reklamu na FB a šla se kouknout na zdejší recenze, zda stojí kniha za zakoupení. A tady 8 komentářů, z toho 7 s pěti body a všichni uživatelé první zápis a přihlášení v květnu. To zařídil nakladatel nebo autor? Jj, kde jsou ty doby, kdy se spisovatel prosazoval svou kvalitou sám. Např. Petra Stehlikova nebo Katka Petrusova.

26.05.2021


Se mnou si nezačínej Se mnou si nezačínej J. D. Robb (p)

Stale cekam na e-knihu. Nevite, kde se da sehnat? Vetsinou byla k prodeji zaroven s. knihou. Vsem autorkam predchazejicich komentářů uprimne závidím. ????

31.10.2018 4 z 5


Totožnost neznámá Totožnost neznámá J. D. Robb (p)

A taky se mi moc líbí (dodávám při četbě Smrtící rozdělení, ale i kdekoli jinde), že počítá s inteligentními čtenáři. Nevysvetluje, prostě ví, že kdo dobře čte, porozumí.

09.09.2018 4 z 5


Totožnost neznámá Totožnost neznámá J. D. Robb (p)

Milé milovnice Dallasky, jsem nadšena, že jste rovněž tak zaujaty těmito psychologickými scifi-detektivkami jako já. Měla jsem to štěstí, že se mi zcela náhodně dostal do ruky zrovna první díl, a tedy jsem měla i tu správnou chronologickou souvislost. Nejdříve jsem četla v knižní podobě, posléze v elektronické, kterou jsem sháněla, kde jsem mohla. Leta mi chyběl díl, kde byla zavražděna dívka patologa Morrise, což mě dost ničilo. Naštěstí pak byla vydána kniha, takže jsem své díly měla konečně zkompletované. Celou sérii jsem četla minimálně 2x, některé díly i častěji (1.,2. 11....)
Myslím, že už bych mohla zfleku napsat diplomovou práci na téma "Smrtící". Mám několik oblíbených pasáží, především to jsou sarkastické rozmluvy mezi Peabody a Evou a hádky mezi Evou a Roarkem. Vůbec vztahy mezi Evou a postavami jí blízkými jsou barvité, různorodé a celou dobu drží charakteristiku, která jim byla dána v průběhu děje, ať už to jsou dříve jmenovaní nebo Feeney, dr. Miraová či Nadine. Celý rok se pak těším na novou knihu.

06.09.2018 4 z 5


Volba: Klíčový okamžik Volba: Klíčový okamžik Jakub Trpiš

Zatím jsem nečetla, jen mi přijde silně podezřelé, že valná většina komentářů zde zaznamenaných vznikla u účtů založených během posledních dvou měsíců. Takže si knihu nejspíš budu muset přečíst, aby nebyly komentáře jen autora samého :-).

13.04.2018


Teď neplač Teď neplač Joy Fielding

Druhá Fieldingová za sebou a mám potřebu si přečíst něco laskavého, nezákeřného, kde se nedovím, že to manžel táhne s mou the best friend, kde se nestřílí po sousedech a děti nezabíjí děti. Takže šup šup a nasadím Vejce a já.

26.06.2017 3 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Bože, klidně mi řekněte komu, já vám tu sračku pošlu zadarmo jako knihu. Bohužel jsem ji dostala a četla.

05.03.2014


Pod africkým sluncem Pod africkým sluncem Barbara Wood

Děkuji moderátorům za tak brzké umožnění změny žánru.

26.02.2014 5 z 5