RenataP RenataP diskuze u knih

☰ menu

Myšlenky síly Myšlenky síly Louise L. Hay

karty jsou v dalším vydání.

14.04.2023 5 z 5


Čtyři dohody – Inspirační karty Čtyři dohody – Inspirační karty Don Miguel Ruiz (p)

Karty vyšly i v roce 2021.

12.05.2022


Tarot Keltských draků Tarot Keltských draků Deanna J. Conway

V roce 2021 vyšlo nové vydání!

15.02.2022 5 z 5


Andělské rady Andělské rady Doreen Virtue

V roce 2021 byly vydány znovuo jen s autorem Radleigh Valentinem.

20.12.2021 5 z 5


Kapesní Crowley Tarot Kapesní Crowley Tarot Miki Krefting

Znovu vydán v roce 2019. :-)

10.07.2020


Hrůzná vláda žen Hrůzná vláda žen Laurie R. King

Mám slabost pro příběhy, ve kterých si autor hraje s představou, že fiktivní postava doopravdy žije. Sherlock Holmes je dokonalou předlohou a literární styl Laurie R. Kingové je excelentní. Vše navíc zasazené do zimního londýna, prosincovo-lednový čas a doba po první světové válce. A kdo by chtěl začít hezky popořádku, tak série má ještě jeden díl (sazený před Hrůznou vládu žen), Holmesovu učednici. Mě osobně přišel druhý díl lepší, ale to je asi tou slabostí pro Londýn a zimu.

03.02.2017


Potřebuji tvou lásku - Je to pravda? Potřebuji tvou lásku - Je to pravda? Byron Katie

Moje cesta k této knize a metodě The Work byla následující – nejprve jsem knize nemohla přijít na jméno – a pak jsem skončila sama plně v zaujetí této metody a pilně na sobě pracující s českou koučkou. Zjistila jsem, že to, co mi na ní bylo nepříjemné, je nakonec tím, co jsem potřebovala sama v sobě zpracovat. Metoda, která je duchovní, ale zároveň velice logická a smysl dávající. Zpětně jsem se potom k této knize vracela a nacházela v ní další a další podněty pro vlastní práci.
Za mne je to tedy kniha, kterou se musíte naučit milovat, pokud ji náhodou zezačátku trošku nenávidíte. Nezatracujte ji, tak či onak se může časem ukázat, že měla pravdu a v tu chvíli nabízí praktická a z nových úhlů pohledu se dívající řešení.

03.02.2017


Kouzelník ze Lhasy Kouzelník ze Lhasy David Michie

vandalko, já si myslím, že Dalajlamova kočka se moc povedla, to bylo skvělé čtení. Kočku a vrnění jsem nečetla a tohle se mi taky nelíbilo. Jak píšeš, naprosto amatérské. Tak nevím, kde a jak vznikla Kočka, protože ta je o x tříd lepší, ta je top... neskutečný propad je tohleto a přemýšlela jsem, že to snad jedině bylo schválně, jinak nevim.

28.11.2015


Zprávy z druhého břehu Zprávy z druhého břehu Gordon Smith

Je zajímavé vidět autora na videích z youtube. Nesmírně sympatický a milý pán.

04.11.2013


Miluj svůj život Miluj svůj život Louise L. Hay

V roce 2012 vyšel na motivy této knihy i inspirační kalendář pro rok 2013. Příjemný svými ilustracemi, které uklidňují a i praktický - protože kolonky pro jednotlivé dny jsou dostatečně velké pro běžné malé záznamy.

18.10.2012