martina.tim martina.tim diskuze u knih

☰ menu

Čtvrtý hrob pod nohama Čtvrtý hrob pod nohama Darynda Jones

Lenka.Vílka: Nezlobte se, ale trošku to přeháníte ne? Jak asi slušný člověk, který neumí anglicky si to má přečíst???? Má si to přeložit přes google translator? To by si asi neužil moc zábavy. A mimo to fan překlad vznikl na základě toho, že se na to nakladatelství sprostě vy*ralo a ani to pořádně neumělo prodat, ale to je jejich vina. A za další: pokud by vyšly další díly v ČR tak si jej určitě zarytí fandové koupí i když četli fan verzi nemyslíte??? Jo a ještě jedna věc při dotazu nakladatelství zdali budou vydávat další díly, tak sami odkazovali na tyto fan překlady. Že by mnoho povyku pro nic???

22.07.2019 5 z 5


Skrytá těla Skrytá těla Caroline Kepnes

Zatím jsem na 148 straně a popravdě přemýšlím, že se na to vykváknu nebo spíše přeruším a dočtu někdy v daleké budoucnosti možná. Popravdě jsou tam světlé chvilky co mě chytly a nepustily, ale je to jak na houpačce. Převažně jsou tam tlachy o ničem a mlácení pantem na prázdno. A říkám si "doprdele co jako má být na dalších 316 stranách????"

Tim bych chtěla poprosit, jesti se tam objeví těch vražd vícero, protože ta jednamě nestačí. Ta první vražda mě právě nabudila knihu číst, ale nadšení opadává.

02.06.2017 odpad!


Nestoudná hraběnka Nestoudná hraběnka Jo Beverley

:D :D :D Tak ta anotace mě poslala do kolen :D

12.01.2017


Tak to je, tak to bude Tak to je, tak to bude Sharon J. Bolton

Pro Trianu: Né všechny její knihy byly u nás vydány.

01.11.2016 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Člověk se diví co dokáže jedna pořádná reklamní masáž. :/

25.10.2016


Křič! Křič! Karen Rose

Zdravím, chci se zeptat někoho, kdo již tuto knihu četl. Zachází tato kniha do až červené knihovny jako kniha Viděl jsi ji? Přemýšlím, zda si ji přečíst či ne, ale po předchodí zmiňované jsem na vážkách. Ta romantická část mě děsně nudila. Děkuji za případné odpovědi.

09.09.2016