Armin1984 Armin1984 diskuze u knih

☰ menu

Vyhnání Gerty Schnirch Vyhnání Gerty Schnirch Kateřina Tučková

Stydím se za dnešní neznalost protektorátní historie, omezenost uvažování a zrůdnou módní přehlíživost statisíců přímých obětí okupace, natož pak dalších statisíců druhotně postižených. Stydím se za každého člověka, který si myslí, že si vůbec může dovolit něco takového z dnešního pohledu soudit.
Soud přísluší pouze obětem té doby...

19.04.2019


Hodiny z olova Hodiny z olova Radka Denemarková

Přes tři kila za povinnost nelhat a nemlčet je znamenitý obchodní tah ;)

09.04.2019


Opuštěná společnost Opuštěná společnost Erik Tabery

Kdo ví, ten ví. Kdo tuší, ten tuší. Kdo neví a netuší, ať bádá a nekňučí...

03.12.2018


Alrúna: příhody živoucí bytosti Alrúna: příhody živoucí bytosti Hanns Heinz Ewers

Za 99 Kč v LK

26.10.2018 5 z 5


Opuštěná společnost Opuštěná společnost Erik Tabery

Vysoké hodnocení této knihy je jasným dokladem, jak ohromnou intelektuální a morální krizí česká společnost prochází... I toto je jen trendová záležitost vyburcovaná trapným politicko-propagandistickým marketingem, který po masivním nástupu moderních komunikačních technologií zcela zatemnil rozum konzumentů, potažmo paralyzoval schopnost svobodného a nezávislého myšlení jednotlivce. Skandální je, že Tabery a podobní diletanti mají nejen odvahu své bludy šířit, ale dokonce jim nikdo nebrání!! Naopak, jako produkt doby jsou velice podporováni a stávají se normotvornými "mysliteli"... Mám hrůzu z budoucnosti, té obludné totality uvažování a myšlení, kterou nám podobní Erikové pomalu a nenápadně nesou na svých prospěchářských hrbech.

28.09.2018


Boss Babiš Boss Babiš Jaroslav Kmenta

Další kniha napsaná na politickou objednávku, nic víc... Kmenta se tímto sám stává Babišem ve svém oboru. Takových "podnikavců" typu Babiš nám devadesátá léta nadělila desítky. Kde jsou knihy o nich, pane Kmento? Nebo si takovou knihu zaslouží jen ten grázl, který vystoupí ze stínu? Odporná je dnešní doba a prospěchářští pisálkové s ní musí držet krok, bohužel...

12.12.2017


Tak jsme lajkovali Tak jsme lajkovali Dominik Feri

Úprava žánru z politologie na sociologii? Koukám, že tato komedie nemá konce...

19.11.2017 odpad!