Emma Chase citáty

americká

Citáty (27)

...Ty seš někdy takovej mizera. – Tak to se k sobě hodíme dokonale, protože ty seš prvotřídní mrcha. (Zapletený)


...Žádný chlap nechce šukat kostlivce, který uždibuje u večeře suchary a zapíjí je vodou jako válečný zajatec. To fakt není sexy. Nutně pak začnete přemýšlet o tom, že ta ženská je divná. Jestli je do vás chlap blázen, dvojitý cheesburger ho neodradí. A když není? Tak to nespraví ani celý zeleninový sortiment z farmářských trhů. To mi věřte. (Zapletený)


"Já nejsem on, Dee." "Kdo?" "Ten šmejd, kvůli kterýmu jsi vzala do zaječích, kvůli kterýmu se tak bojíš vážnýho vztahu. Kvůli kterýmu si nedovolíš cokoliv cítit... někoho chtít... a já jsem si jistej, že chceš mě." Překříží si ruce a vystrčí jeden bok. "Ty asi nelítáš moc často, co? Aerolinky totiž mají pro zavazadla povolenou hmotnost dvacet kilo a jen tvoje hlava váží nejmíň padesát." A co teprve, když se mi nafoukne jiná část těla. Usměju se. "Fakt vtipný." Odvrátí se ode mě a pozoruje projíždějící auta. Když znovu promluví, její hlas zní vážně. Je v něm napůl smutek a napůl strach. "Nebyl to on, Matthewe... byli to oni. Už jsem tohle zažila. Proč procházet celým dramatem, když už víš, jak to skončí."


"Povídala mi, žes ji řekl, že kluci jsou pitomí. A často dělají pitomy věci. Takže by se nad nima měla sem tam slitovat. A když se omluví, měla by jim dát druhou šanci. Ne třetí nebo čtvrtou.. Ale řekls jí, že druhou šanci si zaslouží každej." Odmlči se. Pak se zasměje. "A pak jsi ji poradil, že jestli to ten kluk udělá znovu, měla by ho nakopat do koulí."


„Jak trávíte svůj volný čas? Jaké jsou vaše koníčky?“ Už víte, co tím myslím? Je to jako ty rozhovory uprostřed Playboye – „Mám ráda bublinkové koupele, polštářové války a dlouhé, nahé procházky po pláži.“ Ne, nemá. Ovšem podstatou té odpovědi není informovat, ale posílit fantazie těch týpků, co si ho honí nad jejími fotkami. U mě je to stejné. Zazubím se, náznak dolíčku – ženy se můžou z dolíčků zbláznit. „Nejradši si po večerech čtu.“ Rád šukám. Fanoušci by takovou odpověď určitě slyšeli rádi. Nicméně palác by zešílel, kdybych něco takového řekl. Královsky v háji


„Jde si pro mě a já jsem si tři dny neholila nohy!“ Královsky v háji


„Nepoužili jsme žádnou ochranu.“ To asi není ta nejromantičtější postkoitální věc, kterou jsem kdy řekl. Nicméně kondomy jsou zlatým pravidlem královského sexu a poprvé jsem ho porušil. Sarah se mi hlavou opírá o hrudník a přikývne. „Já vím.“ „Je to moje chyba. Měl jsem na to myslet.“ „Taky jsem na to měla myslet. Byla jsem panna, ne idiot.“ „Jsem otestovaný. Nemáš se čeho bát.“ „Nebojím se.“ Otočím se na bok, abych na ni viděl. „Na co teď myslíš?“ „Že na dítě je podle mého cyklu nevhodná chvíle. Ale jednou jsem četla, že pro lidi, kteří používají metodu plodných dnů, existuje slovo.“ „Jaký slovo?“ „Rodiče.“ Sarah se zazubí. Královsky spolu


Co to děláš? – Vracím ti důstojnost. (Zapletený)


Děkuju za nabídku, ale ne. Pocit, že jsem pitomá a využitá nemám tenhle týden na seznamu úkolů. To už jsem zažila a o opakování nestojím. (Zapletený)


Dotkni se jí ještě jednou a prohodím tě výlohou. Budou tě sbírat celý dny. (Zapletený)


Jsi v pořádku? – Je mi fajn. (Zapletený)


Láska je pro naivky, zlatíčko. (Zapletený)


Mám tedy tři možnosti: Můžu dát výpověď. Můžu donutit Kate, aby dala výpověď. Můžu ji přimět, aby se mnou strávila úžasně příjemnou noc. Dostat to ze systému, ať už jsou následky jakékoli. Odhadnete, kterou možnost jsem si vybral? (Zapletený)


Máme tolik společného. Oba děláme byznys, oba máme rádi dobré červené… Myslím, že bychom měli zjistit, kam nás to dnes v noci zavede. Dlužíme to sami sobě. (Zapletený)


Měl jsem geniální nápad, že budu brát schody po třech. Proč ne, měřím skoro 180 cm a mám dlouhé nohy. Jediný problém byl v tom, že moje kancelář se nachází ve čtyřicátém patře. Idiot. (Zapletený)


Musím tě ale varovat. Ona je ten typ holky, co chlapy použije a odhodí, většinou s modřinami. Jestli hledáš zábavu na jednu dvě noci, tak jí zavolej. Jestli hledáš něco víc, nech to plavat. (Zapletený)


Myslím, že byste měla vědět, že Vás chci, Kate. (Zapletený)


Nenávidím tě! – Já tebe víc! (Zapletený)


Nikdy nic nepředpokládejte, i když si myslíte, že víte všechno, i když jste si jistí, že máte pravdu. Přesvědčte se. Když to neuděláte, může vás to stát tu nejlepší věc, jaká vás v životě potkala. (Zapletený)


No, mohla by ses zachovat ušlechtile a vzdát to. – Leda ve snu. – Po pravdě řečeno, v mých snech už jsi a vzdáváš se mi jedna radost. (Zapletený)


Pokud chcete, aby si vás chlap všiml, přísahám, že s deseticentimetrovými jehlami neuděláte chybu. (Zapletený)


Stála ke mně zády a já zaznamenal hladké tmavé vlasy, svázané do nízkého uzlu, a malou, drobnou postavu. Mluvila s někým přede mnou, očima jsem sjel po jejích zádech. Instinktivně jsem pokračoval k zadku a… Moment. Kruci, počkejte na moment. Ten zadek už jsem viděl. A do prdele. Otočila se. Do prdele. Podívala se na mě hlubokýma, zářivýma očima, o nichž se mi doteď ani nesnilo, široce se usmála a napřáhla ke mně ruku. ,,Pane Evansi.“ (Zapletený)


Už je celá tvoje. Právě jsem skončil. (Zapletený)


V tomhle byznysu nepodnikám. Jestli hledáte něco podobného, 42. ulice je deset bloků odsud. Nejsem pasák a Katherine Brooksová není kurva. Schůzka skončila. (Zapletený)


Vím, že se ženský asi předhánějí, aby získaly tvou pozornost a jeden z tvých okouzlujících úsměvů, ale to není můj případ. Nemám zájem stát se tvou fanynkou ani zářezem na pažbě, tak si nech ty svý úsměvy a řeči pro někoho jiného. (Zapletený)


Viróza. Když si to opakujete dost dlouho, zní to vlastně hezky. (Zapletený)


Všechno v pořádku? – Všechno je fajn. (Zapletený)