Zaskočený

Zaskočený https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237058/bmid_zapleteny-zaskoceny-4aM-237058.jpg 4 575 102

Zapletený série

< 2. díl >

Na světě existují dva druhy lidí. Ti, co dvakrát měří, a ti, co rovnou řežou. Já jsem vždycky přeměřovala. Bývala jsem opatrná a ráda jsem si všechno nejdřív naplánovala. To se změnilo, když jsem potkala Drewa Evanse. Byl neuvěřitelně vytrvalý. Byl si tolik jistý sám sebou – i mnou. Ovšem ne každá love story má šťastný konec. Mysleli jste si, že Drew a já odcváláme vstříc západu slunce? Vítejte v klubu. Teď se musím rozhodnout a jde o nejdůležitější volbu v mém životě. Drew už si vybral – vlastně se snažil rozhodnout za nás oba. Jenže to není můj styl, jak víte. Proto jsem se vrátila do Greenville. Sama. Tedy, ne tak docela... Došlo mi totiž, že zvyk je železná košile a že se někdy musíte vrátit tam, kde jste začali, abyste se mohli pohnout dál. Druhý díl Zapleteného navazuje na příběh Kate a Drewa po dvou letech a je tentokrát vyprávěn z pohledu Kate.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Twisted , 2014


více info...

Přidat komentář

uzivatel83509
25.09.2023 5 z 5

(SPOILER) Kniha se mi líbila téměř stejně, jako první díl :-) Nedorozumění se stávají a když dva spolu nemluví a místo toho jeden z nich hned vytáhne takový kalibr, jako Drew, aby tomu druhému co nejvíc ublížil, není se čemu divit.. ale kdo četl první díl Zapletený, už postavu Drewa trošku zná a tohle byl docela předvídatelný děj... konec mi přišel dost vtipně napsaný, takže jsem se musela usmívat ještě půl hodiny po dočtení knížky!

Lavina
25.03.2023 3 z 5

Z pohledu ženy,za mě jako ženy,lepší díl,než předchozí...Jen teda ten zmatek mi přišel až nereálný...
Jako oddychovka fajn,ale mi stačilo pokračování už číst nebudu...


Artep071
04.10.2022 3 z 5

Slabší než jednička ...škoda... ale bylo fajn pokračovat v jejich příběhu a samozřejmě se těším na další pokračování :)

Andrea81
05.09.2022 4 z 5

Zrovna nemám chuť číst něco náročnějšího a tato série mi plně vyhovuje ;-)

Jita160
31.08.2022 5 z 5

Jestli máte přečtený první díl a líbil se vám tak se vůbec neobávejte pokračování.Tentokrát z pohledu Kate ,milující ženy s prořízlou pusou.Co dokáže udělat malé nedorozumění ,které se okamžitě na místě nevysvětlí ,no přece pohromu ,zlobu ,útěk ,radikální řez .Užívala jsem si hlášky co vyprodukovala Kate když si myslela že se jí podle ní zhroutil svět ,nadávala a klela jak starý námořník. Drewe mezitím prošel změnou z Bohéma na milujícího ,oddaného a citově založeného muže .
Moc mě to bavilo bylo to sexy počteníčko.

intelektuálka
27.08.2022

Tak nevím - nechala jsem se přesvědčit od svých oblíbených a sáhla po žánru, který moc nečtu ....

Kniha mne pobavila hned v začátku -
" ženy kráčejí po tenké hranici - buď jsou puritánky nebo coury ...."

Ale vřele bych doporučila kapitolu 8 - tolik trefných nadávek pro zraněné srdce jsem snad ještě nečetla ....

Celkově jsem knihu přijala jako úsměvné pobavení /promiňte mi ten cynismus / ....

Ráda ji pošlu dál a chvíli se těmto tematům vyhnu ....

alzbeta2843
23.12.2021 2 z 5

Prečítala som prvý diel a vravela si, že dám tomu ešte šancu, ale tu mi to prišlo ešte viac šialenejšie než v prvej knihe. Nechápem ako po dvoch rokoch vzťahu môže zlyhávať dôvera. Prišlo mi to naozaj nepochopiteľne a tak som len krútila hlavou ešte viac než v prvej knihe. Ja už autorke šancu zrejme nedám. Myslím, že je pre mňa viac autoriek, ktorým dám radšej svoj čas než Emme :)

Fidibus
15.12.2021 5 z 5

"I když jsem tě nenáviděl, miloval jsem tě."
Přečetla jsem to dost rychle a líbilo se mi to. Tentokrát vypráví Kate (včetně dobře vystižených glos o ženách) a jen konec Drew. Zápletka je celkem jednoduchá, jak malá lež způsobí velký omyl, ale nakonec vše dobře a ještě lépe dopadne. Postavy jsou pořád stejné, z vedlejších vede Dee a její prořízlá pusa, i když nejen pusa. Z Mrchy je Kosatka a Mackenzie už nechodí se sklenicí, ale peníze jí jsou na konto... Bohužel se tam mihne jen jednou, ale fakt vtipně.
Drew je "... jako meteorit. Když je kolem, všechny ostatní světla na obloze pohasnou. On totiž září tak, že z něj nejde spustit oči. Teda aspoň mně to nikdy nešlo." (Kate)

SBH
27.11.2021 3 z 5

(SPOILER) Po třech letech jsem se vrátila k hrdinům ze Zapleteného a… přestávka byla moc dlouhá. Upřímně – u tohoto druhu literatury se hrdinové pod kůži moc nedostanou, děj v paměti neutkví. Ovšem sebejistota, s jakou autorka předpokládala, že echt Kate a Drewa má člověk v srdci zapsané zlatým písmem, byla obdivuhodná.
Další poznatek – označení bestseller New York Times NENÍ známkou kvality. Jakože tohle už dávno vím, jen opakuji (matka moudrosti).
Přesto nebudu dštít pouze oheň a síru. Styl vyprávění, lehce ironický a sebekritický, mi byl sympatický a taky díky němu se to dobře četlo. Dějové schéma – očekávám, vítám, beru. Jo, ta fatální roztržka kvůli banálnímu nedorozumění bruslila na hodně tenkém ledě, ale autorka to vcelku uhrála, budiž.
Ovšem závěr jí totálně ujel. Drewovo přeslazené panáčkování, jak panička pískala, mi pro změnu lezlo totálně na nervy. A pozor, jedno důrazné varování – pokud v životě (případně ve vztahu) nějakou důležitou část přeskočíte, nelze jej jako film zastavit, převinout nazpět a doplnit chybějící scény. Ano, lidé, kteří z nějakého důvodu předčasně vyspěli, se můžou v nevhodném věku začít chovat jako puberťáci. Ovšem jednak to působí dost blbě, a potom – oni se stejně nechovají jako skutečně nezralí teenageři. Už mají totiž nesrovnale víc zkušeností. To zpátky vzít nelze.
Takže – číst se to dalo, výplach mozku po náročném pracovním období byl příjemný, ale nějaký otisk v čtenářském srdéčku veškerý žádný.

Maruš.D
19.07.2021 5 z 5

Jak už jsem psala v prvnim dílu, mě tato série baví. Tentokrát z pohledu Kate se dozvídáme, jak se to dokáže pokazit, když ve vztahu nepanuje naprostá upřímnost a otevřenost. Drew se zase vybarvil, ale já ho stejné miluju. Nejvíce mam ráda, jak se by pro Kate udělal cokoliv, a to co nabídl, když si myslel, že by ji jinak ztratil úplně mi dokazuje, jak moc ji miluje. Jen doufám, že jednoho krásného dne také najdu svého “Drewa”. Za mě krásně a zábavně napsané. Doporučuji :-)

janqa410
09.06.2021 4 z 5

(SPOILER) Tak druhý díl mě oproti prvnímu opravdu zpravil chuť. Čtení jsem si moc užívala, nejspíš i proto, že byl nyní vyprávěn z pohledu Kate. Ale také byl více uvěřitelný, takový lidštější. Tak nějak jsem tušila, že přijde nějaký zvrat, přece by to pořád nemohlo být jen fajnový vztah, ale jakmile odjelo to auto z parkoviště, věděla jsem, že to Drewe zase pose*e. A nezklamal chlapec. Nicméně jsem moc ani nepochopila reakci Kate, když ho pak doma našla, ale nejspíš ji k tomu vedla hrdost? Být tam já, v první řadě bych vyhodila tu striptérku, klidně i násilím a pak bych to tomu šmejdovi otriskala všechno pěkně o hubu. Ale to by se nedorozumění vyjasnilo příliš rychle a co by to pak bylo za zápletku, že. Takže ok, čtu dál a pořád si říkám:"to jsou takoví blbci..." Naštěstí Drewe dostane rozum a za Kate přijede a ejhle, stačí si promluvit a je po nedorozumění. Zdá se to jednoduché, viďte. Opak byl pravdou. S Kate jsem její přemýšlení a dumání neuvěřitelně prožívala a chtělo se mi brečet, když to nedařilo. Nakonec, jako ve všech pohádkách, vše dobře dopadlo a já jsem se do tohohle páru opravdu zamilovala. Jsem ráda, že jim to vyšlo, ale Dee Dee, tak ta je prostě krutopřísná a já se moc těším na třetí díl série, který je věnovaný jí. Jdu na to!

Kikityna19
06.03.2021 3 z 5

Nevěř ničemu, co slyšíš, a jen z půlky věř tomu, co vidíš.

Pěkné, lepší než první díl, ale i tak oddychovka, u které jsem se docela nasmála, Delores je prostě skvělá co si budeme.

Janicga88
26.01.2021 5 z 5

Druhý dil je taky mooc pěkný, ale z pohledu jeho je to vtipnějši.

scarletblue
08.01.2021 5 z 5

Naprosto skvělý, opět svižný a dobře napsaný. Plné zvratů a drama. Úžasná oddechovka.

Kristy.Seb
14.12.2020 4 z 5

Znamení jsou všude kolem nás. Pomáhají nám najít správný směr k tomu, co je naším údělem. St i jen otevřít oči a srdce a najdeme svou cestu.
Vždycky nezískáme všechno, co chceme. Někdy musíme být vděční za to, co máme.
Odpuštění je někdy sobecké. Dáváme ho ne proto, že je zasloužené, ale protože ho sami potřebujeme. Chceme mít klid. A mír v duši.
Nevěř ničemu, co slyšíš, a jen z půlky věř tomu, co vidíš.

No, trochu zbytečně zdlouhavé, ale dobrý.

kacenka6144
22.11.2020 5 z 5

Tady jsem se nemohla rozhodnout jestli 4* nebo 5. Nakonec jsem dala 5, protože Kateiny postřehy nebyly vůbec špatné a pak to nakonec vzal do rukou Dewe, takže pro mě zatím cela série fajn.

Charmedka
15.11.2020 4 z 5

Vážně jsem se bála, že vyprávění z pohledu Kate nebude takové, je jiné, ale v dobrém slova smyslu. Je zábavné v tom, že v tom jejím pohledu a myšlení se většina z nás žen pozná.

Smýšlení, že bych měla být sebevědomá žena a nedávat najevo, jak moc toho chlapa chci a že přece mám ještě nějakou sebeúctu, ale vlastně je mi jasné, že když napíše, padnu mu kolem krku a silná ženská vlastně vůbec nejsem. Jako pecka, zasmála jsem.

Jelikož Drew s Kate jsou od sebe, tak erotických scén ubylo a spíše přibylo dumání nad budoucností.

ovecka535
29.09.2020 5 z 5

Tenhle díl se mi líbil víc,než předchozí. Vyprávění z pohledu Karty je lepší.

Kristulda
12.09.2020 4 z 5

Taková nenaročná erotická oddechovka.

Zuzanka45
29.08.2020 4 z 5

Četla jsem 1.dil a hned poté až třetí.
Knihu jsem naprosto pochopila, protože nijak moc nenavazovala, a když ano autorka to bezvadně vysvětlila. U knihy jsem se zasmála. Skvělé odreagování, žhavé popisování..