Královsky spolu

Královsky spolu https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496468/bmid_kralovsky-spolu-Oqk-496468.png 4 177 31

Royally série

< 2. díl >

Někteří muži se narodili zodpovědní, na některé byla zodpovědnost uvalena. Henry John Edgar Thomas Pembrook, princ z Wessca, právě dostal do svého urozeného klína obrovský náklad zodpovědnosti. A nezvládá to dobře. Královna Lenora nakonec souhlasí, že mu věnuje trochu prostoru. Jenže princ si chce hrát, a to rovnou v televizní reality show. Vítejte v pořadu Spřízněné duše: královská edice. Dvacet nejkrásnějších dívek s modrou krví usiluje o Henryho pozornost. Zaujme ho jen jedna. Sarah Mirabelle Zinnia von Titebottum. Tichá a nenápadná. Naprosto Henryho okouzlí svým laskavým duchem a prostou krásou. Ovšem Řím nebyl postaven za jeden den a starého psa novým kouskům jen tak nenaučíte. Henry si bude muset přestat hrát, pokud si chce udržet Sářinu náklonnost. Obsahuje bonusový příběh: Královsky po letech... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Royally Matched + Royally Raised , 2017


více info...

Přidat komentář

Ála1968
06.01.2024 4 z 5

Musím říct, že první díl byl rozhodně lepší.Byl akčnější a stále se něco dělo,tady děj jen tak plynul bez nějakých větších zvratů.Na Henryho jsem se těšila a myslela jsem, že s jeho pověstí to bude super jízda.Nic takového nebylo

Heaven001
12.09.2023 3 z 5

Jednoduchý, málo realistický příběh, který ovšem zachraňovaly charaktery postav - což představuje hlavní důvod proč pokládám tento díl za lepší, než ten minulý.
Líbí se mi ten progres u Henryho. Sarah byla zlatíčko a fandila jsem jim.
To že tam bylo méně scén s Nicholasem a Olivou z minulého dílu mi vůbec nevadilo, i když většinou mám ráda, když se postavy vracejí. Henry a Sarah mi přirostli ale k srdci víc, takže si nestěžuju :)
Celkově pokud hledáte nenáročnou pohádku pro dospělé, vřele doporučuju.


Silvisek
02.08.2023 3 z 5

Takovy jednoduchy pribeh. Obcas me nudil a obcas bavil.

Katka7922
25.06.2023 5 z 5

Moc krásný příběh, jak nezbedný, ale přesto smutný budoucí král ke štěstí přišel s tichou a plachou knihovnicí.
Moc se mi líbilo, že si na sebe na konci museli oba počkat a projít "proměnou" i když si myslím, že tomu mohlo být věnováno v knize víc, než jedna kapitola.
Kniha byla úžasná, nemohla jsem se odtrhnout a četla a četla. Nešlo přestat, přestože jsem věděla, že to dobře dopadne.
Chtěla bych tam více Olivie a Nicholase, ale to já tak mám vždycky, když čtu sérii.
Tentokrát jsem zvládla i ten překlad a bylo to lepší.
Epilog typický Henry :-) a Královsky po letech prostě karma.
***
Otočím se na bok, abych na ni viděl. Na co teď myslíš?
Že na dítě je podle mého cyklu nevhodná chvíle. Ale jednou jsem četla, že pro lidi, kteří používají metodu plodných dnů, existuje slovo.
Jaký slovo?
Rodiče. Sarah se zazubí.

johana3160
13.05.2023 4 z 5

Jak uz asi bylo nekolikrat napsano, bylo to jednoduche, nenarocne, ale az ploché a nezazivne. Presto ctive napsane. Posledni dobou ale hledam vic.

Zomy
18.04.2023 4 z 5

Jednotlivé díly je asi lepší číst s určitým odstupem, protože jsou si dost podobné.
Ale to je zároveň i největší plus - dostanete přesně to, co už jste čekali. Je to jednoduché, nekomplikované, sladké a zábavné.
Přesně tohle jsem potřebovala.

evik2710
14.04.2023 5 z 5

Mooc pěkný jsem zvědavá na třetí

georginaa
28.03.2023 5 z 5

Princ Henry měl v těle ďáblíka. Nedokázal vydržet na jednom místě, stále něco divokého podnikal, jinak se začal nudit a to nebylo nic pro něj. Pak totiž přišli myšlenky z armády, o děsivém útoku co viděl. Žádná ho nedokázala zklidnit, hledal jen chvilkové povyražení až jednou, uviděl ji stát ve stínu stromu s knihou, mlčenlivou, pokornou a stydlivou. Přistoupil k ní a když uviděl její oči pod brýlemi, pomalu ztratil řeč. Tím se začal rozvíjet další příběh královského potomka. I v tomto díle se setkáme s Nicholasem a Olívií z prvního dílu.

kacenka6144
17.03.2023 4 z 5

Jo, jo, jo. Napřed jsem si myslela, že je Henry tak trochu pitomec. Ale přesvědčil mě, že každý má dostat svou šanci. Mám ráda knížky této autorky, vždycky se u nich pobavím. A už se těším na další díl téhle série.

Jita160
08.03.2023 4 z 5

Tento královský příběh je vlastně pohádka pro dospělé o nezbedném princi který našel královnu svého srdce a naučil se kralovat.... a jak prince zkrotila stydlivka a jak našel pod všemi těmi matracemi svou dokonalou kuličku hrášku.

Gabriela143
22.02.2023 5 z 5

Rovnako dobrá ako prvý diel. Prečítaná jedným dychom. Som zvedavá na pokračovanie..

anna7852
15.02.2023 4 z 5

Ze začátku me to moc nebralo,ale pak už se nešlo odtrhnout:)

happy19
27.01.2023 5 z 5

Parádní pokračování Royall family,-)
Přidávám se k většině,že mě tento díl zaujal víc než první.
Mělo to i vtip,romantiku a uvědomění si svoji hodnoty...sebepoznání,každý je jedinečný.:-)
Prozření nemají chybu!Stejně tak epilog:-*


„Nejlepšího člověka hledej mezi těmi, které svět odsuzuje.“

petusska01
19.01.2023 3 z 5

Nooo, prvý diel sa mi páčil podstatne viac. Harry nebol veľmi môj šálok kávy a Sarah bola celkom nudná. Aj keď samozrejme ich osudy neboli ľahké, minimálne Sarah si zažila ozaj svoje a vlastne to vysvetľovalo jej strach zo všetkého, tak autorka sa s tým mohla trochu vyhrať. Takto to tam bolo raz spomenuté a akoby vyriešené?! Niekde v polovici, kde boli stále zavretí iba v izbe som to už chcela odložiť, ale potom teda sa to trošku rozbehlo, aj keď fakt mám dojem, že veľa vecí nebolo doriešených a iba akoby zmizlo. Takže, séria sa celkom dobre rozbehla, určite v nej budem pokračovať, aj keď tento príbeh sa mi nezdal až taký zaujímavý, ale epilóg bol fajn, stretnutie s predchádzajúcimi postavami tiež zaujalo, a navnadilo na ďalšie príbehy...takže slabšie, ale môže byť.

Anna195
18.01.2023 5 z 5

Tak toto ma bavilo omnoho viac ako prvá časť. Priznám sa princ Henry si získal moje sympatia už v prvej časti, takže som sa na jeho príbeh obzvlášť tešila, aj keď Henry má za sebou veľmi ťažké obdobie, a ešte ho čaká ťažšia budúcnosť, o ktorej nikdy ani nesníval.

Musím povedať, že pri čítaní som zistila, že v princovi sa skrýva omnoho viac, ako dáva najavo a úloha, ktorá mu prischla bola stvorená priamo pre neho. Jeho zmenu z chlapca, ktorý môže mať každú ženu na zadpovedného muža som si fakt užívala. Ale som rada, že autorka nezmenila jeho podstatu osobnosti a nechala mu tú skvelú hravosť, ktorou si ma získal už v prvej časti.

Hlavná hrdinka Sarah bol jeho presný opak, a práve Sarah bola to, čo Hnerymu chýbalo. Možno sa zdá na prvý pohľad, že je Sarah taká sivá myška, ktorá ma zahrabaný nos len v knihách (mnohé knihomoľky budú Sarah v jej vášni chápať), no pod tým sivým zovňajškom sa skrývala inteligentná, krásna žena so zmyslom pre humor, čo neskôr pochopí aj sám princ. Nuž len sa bude musieť snažiť. Ale ani Sarah nemá bezstarostný život, pretože jej minulosť ju veľmi poznačila.

Ich postupné zbližovanie autorka vymyslela skvelo, mňa to od samého začiatku po koniec bavilo a čakala som na ten výbuch emócií. Samozrejme výbuchu som sa dočkala, no dočkala som sa aj úžasných intímnych scén. Už dlho som nečítala, tak skvelo spracované scény, samozrejme veľmi tomu prispela aj chémia medzi Sarah a Henrym. Takže intímne scény sú v tejto knihe TOP. Inak tak, ako sa mi páčila Henryho zmena, tak sa ma získala aj zmena Sarah, z ktorej sa stala sebavedomá žena, ale stále mala v sebe to dobrosrdečné srdce. Inak epilóg spolu s poviedkou Královsky Po Letech boli úžasné.

Ja môžem dať len plné hodnotenie, keďže toto bolo skvelé čítanie.

kristy.books
17.01.2023 4 z 5

Princa Henryho som si obľúbila už v minulej časti, takže som sa na jeho príbeh tešila. Po dočítaní môžem povedať, že sa mi dvojka páčila trochu viac ako jednotka. Královsky spolu je príjemná romantická oddychovka, ktorá vás pobaví i dojme.

Zápletka o reality show z kráľovského prostredia, kde niekoľko žien bojuje o srdce budúceho kráľa, možno trochu pripomína Selekciu (vo verzii pre dospelých), ale to mi nevadilo, čítanie som si užila.

Henryho mi bolo zo začiatku celkom ľúto, zo dňa na deň nastali v jeho živote veľké zmeny a zrazu naňho boli zo všetkých strán kladené veľké očakávania. Ani sa nečudujem, že sa cítil stratený a nevedel, čo zo sebou. Našťastie, postupne sa ukázalo, že predpoveď jeho brata bola správna. Henry počas niekoľkých týždňov dozrel a hoci naďalej zostal vtipkárom, naučil sa postaviť svojim povinnostiam čelom.

Sarah bola sympaťáčka, hneď som si ju obľúbila. Knihomolka, ktorá nie je rada v centre pozornosti, radšej je doma v spoločnosti knihy... vedela som sa do nej veľmi dobre vcítiť. Mali sme toho dosť spoločného.

Ako sa hovorí, protiklady sa priťahujú, čo sa potvrdilo aj v tomto prípade. Henry a Sarah sa veľmi pekne dopĺňali. Tvorili rozkošný pár, neraz mi vyčarovali úsmev na tvári. Samozrejme, že nechýbajú ani pikantné scény.

Tesset
14.01.2023 5 z 5

Královsky jsem se bavila. Děj plynul jedna báseň, nechyběl humor a vtipy ani sympatické postavy. Musím jenom pochválit. A řekla bych, že se mi druhý díl líbil ještě víc než první. Super, chválím a doporučuji.

Ralemo
09.01.2023 5 z 5

Skvělé pokračování, musela jsem si osvěžit první díl, abych si připomněla příběh a musím uznat, že tento je o krapánek lepší něž předchozí díl. Henry se mi líbil i v prvním díle, i když si procházel těžkým obdobím. V tomto díle byl miláček, Sarah mi taktéž přirostla k srdíčku, kniha nepostrádá ani zajímavou zápletku, se spoustou dramatu, hádek, ale nakonec vše skončí tak jak má. Od knihy se nedalo odtrhnout, děj neustále nutil k dalšímu čtení a já si tuto knihu moc užila. :) Všem doporučuji a určitě se k této knize ještě vrátím.

Janinajel
05.01.2023 4 z 5

Kniha byla takova pěkná oddychovka . Četla se moc hezky , stejně jako první díl . I když byl dej tak trosku předvídatelný , nebyla nudná . Těším se na další knihy od této autorky

narisa
05.01.2023 5 z 5

Mně se tento díl líbil více než ten první. Henry byl úplně skvělý a Sarah jsem si také moc oblíbila. Sarah jsem moc držela palce, protože si prožila svoje a štěstí si vážně zasloužila. Henry se opravdu o lidi zajímal a bylo v něm více, než si ostatní mysleli. Moc se mi nelíbilo chování sestry Sarah vůči Henrymu, protože k němu byla nespravedlivá. Jinak pro mě příběh krásně plynul a nic bych na něm neměnila. Bylo to romantické počteníčko a zároveň to bylo vtipné.
Ale mám jedno velké ALE... To, co se stalo před koncem, za to bych autorku zaškrtila. Protože jako fakt dva roky? DVA ROKY a úplně zbytečně. No co to jako bylo? Nechci nic prozrazovat, ale mě to hrozně vytočilo.
Jinak epilog se mi moc líbil.
Navíc je ke knize přidána krátká část s názvem Královsky po letech, která je zajímavá a člověk z ní má pocit, že by měl být také díl o dceři Sarah a Henryho Jane, ale jak se zdá, autorka nic takového nenapsala, škoda.
Nakonec tedy hodnotím 4,5*.

Autorovy další knížky

Emma Chase
americká
2014  81%Zapletený
2015  80%Zaskočený
2015  80%Zkrocený
2016  82%Spoutaný
2022  82%Královsky v háji

Kniha Královsky spolu je v

Právě čtených5x
Přečtených252x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených2x
Knihotéce197x
Chystám se číst104x
Chci si koupit20x
dalších seznamech8x