Ondřej Fibich

česká, 1954

Nahrávám...

Životopis

Narodil se 27. ledna 1954 v Praze-Karlíně. Po gymnáziu vystřídal různá manuální zaměstnání. V roce 1984 přijal křest, o dvanáct let později vstoupil do maltézského řádu. Je antikvářem na strakonickém hradě.

Bibliografie:
Země Jana Křtitele (1990, KDU)
Podoby soumraku (1995, Karmelitánské nakladatelství)
Čtyři rytíři (1997, Setkání)
Pasovské elegie (1998, Nakladatelství Franze Kafky)
Topografie (2001, Petrov)

Zdroj životopisu: http://www.ipetrov.cz/

Populární autoři:

Terry Pratchett

1948 - 2015
George Gamow

1904 - 1968