Minutky zajímavosti
Libuše Vlachová
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se takévolbou příloh a obložení a uvádí i předpisy na omáčky a ochucená másla k minutkám a na směsi k zapékání minutek.... celý text
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost, ocenění knihy, související novinky, ani citáty.
Štítky knihy
drůbež zvěřina vepřové maso maso rychlé pokrmy hovězí maso
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |
Kniha Minutky je v
Přečtených | 1x |
Knihotéce | 1x |