Praktická kuchařka
kniha od: Libuše Vlachová
KoupitKoupit eknihu
Účelně uspořádaná kuchařka je určená všem ženám, které chtějí vařit rozmanitě a přitom dbát zásad správné výživy.
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135326/prakticka-kucharka-135326.jpg 4.733Žánr | Literatura naučná, Kuchařky |
Vydáno | 1987, Avicenum |
více informací... |
Komentáře (13)
Kniha Praktická kuchařka

Vynikající kuchařka, vřele doporučuji! Vyrovná se "Kuchařce naší vesnice", která je přeci jen o dost obsáhlejší, v době vydání to byla nezbytná kniha pro ženy-kuchařky v domácnosti. Už léta podle ní vaříme a jen spokojenost :-)

vařil jsem podle ní a vždy se povedlo, obsahuje taky dobré rady, třeba jak zaplést vánočku, připravit domácí tlačenku a naporcovat králíka

Podle této knihy jsem se před třiceti lety naučila vařit. Obsahuje recepty na všechna česká jídla na která si vzpomenete.

I moje první kniha o vaření od rodičů, mám ji přes 30 let, podařilo se mi ji sehnat i dceři. Nejlepší a opravdu PRAKTICKÁ kuchařka.

Moje první kuchařka od mamky. Sama se podle ní učila vařit. Pokud chcete mít doma jen jednu kuchařku,tohle je dobrá volba ;-)

Též i moje první kuchařka - bylo mně dvacet, vdala jsem se a jediné, co jsem uměla uvařit, byla vaječná omeleta. Díky této kuchařce jsem se za pár let vyvinula ve velice zdatnou kuchařku :-).
Štítky
Autor a jeho další knihy
- Domácí cukroví vánoční, velikonoční aj. 1995
- Praktická kuchařka 1987