Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology zajímavosti

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37266/mikrobiologie-pro-potravinare-a-biotechnology-37266.jpg 3 3 0

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství. ... celý text

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ocenění knihy, související novinky, ani citáty.

Štítky knihy

potraviny potravinářský průmysl

Autorovy knížky

Ludmila Šilhánková
česká, 1927 - 2011
2008  60%Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Kniha Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology je v

Přečtených4x
Knihotéce9x
Chci si koupit2x