zavařování a nakládání potravin

štítky

75 knih


Zavařování 80% Zavařování 2000, Libuše Vlachová

Postupy na konzervaci ovoce a zeleniny,výrobu džemů,marmelád,rosolů,klevel, protlaků,past, kojeneckých přesnídávek,moštů,sirupů a proslazeného ovoce více


Džemy a zavařeniny 60% Džemy a zavařeniny 1994, Jill Norman

Lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem. více


Zavařování 100% Zavařování 2003, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více




Džemy, marmelády a čatní 100% Džemy, marmelády a čatní 2007, kolektiv autorů

-rychlé a snadné recepty pro výrobu džemů, marmelád a čatní -přehled potřebných surovin -podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření -za každým receptem informace o výživné hodnotě -žádné speciální kuchyňské ... více


Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů 100% Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů 2016, Alena Doležalová

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může ... více


Marmelády 80% Marmelády 2002, Herbert Rhein

Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 ... více


Zavařujeme ovoce a zeleninu 60% Zavařujeme ovoce a zeleninu 2009, Jaroslav Vašák

Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a h... více


Čo s ovocím a zeleninou 60% Čo s ovocím a zeleninou 1982, Róbert Šimončič

Zelenina a ovocie patria medzi historicky najstaršie zdroje našej výživy. V predhistorickej dobre svojho vývoja človek hojne využíval aj divoko rastúce plody ovocia a zeleniny, ktoré sa mu v obývanej zemepisnej šírke pon... více


Domácí marmelády od Hanky 2 60% Domácí marmelády od Hanky 2 2020, Hana Chmelíková

Nejlepší marmeláda je domácí! Vyrobit jam nebo marmeládu, kterou budou vaše děti zbožňovat, není vůbec těžké. Recepty v bio kvalitě plné fantazie, tentokrát obohacené o buchty, koláče a další dobroty, které vám bude c... více


Zavařujeme pro diabetiky 60% Zavařujeme pro diabetiky 2001, Jaroslav Kalivoda

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Domácí konzervování - kompoty, džemy, mošty, vína 60% Domácí konzervování - kompoty, džemy, mošty, vína 1995, Karel Půhoný

Praktická příručka pro domácnost, která přináší recepty na domácí přípravu kompotů, protlaků a kečupů, ovocných moštů a vín, džemů, marmelád, povidel, sterilované zeleniny a hub. Více než 130 receptů na to, jak bez po... více


Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 80% Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 1989, Ján Silvester Kaščák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Babička zavařuje 100% Babička zavařuje 2004, Jiří Kareš

Rady a návody na zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa. Kuchařské předpisy na jídla z vyrobených kompotů a marmelád, naložené zeleniny, zavařeného masa. více


Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů 100% Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů 2014, Mario Grazia

Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např. meruňkový... více


Pochoutky z kompotů 80% Pochoutky z kompotů 1993, Libuše Vlachová

220 receptů na přípravu jídel a nápojů z kompotovaného ovoce a zeleniny. více


Konzervujeme po celý rok 80% Konzervujeme po celý rok 2011, Heinz K. Gans

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchovám... více


Domácí zavařování 100% Domácí zavařování 2010, Magdalena Wagnerová

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle prak... více


Tradičná babičkina kuchárka 4 80% Tradičná babičkina kuchárka 4 2016, Vladimír Horecký

Chalupárske a záhradkárske recepty. Ak chcete poznať chuť tradičných chalupárskych a záhradkárskych kutilov, tradičná babičkina kuchárka 4 je určená priamo do vašich rúk. V knihe nájdete tradičné polievky, pomazánky, ... více


Pečeme, zavařujeme 0% Pečeme, zavařujeme 1992, Karel Šeda

Brožura uvádí předpisy k přípravě moučníků a konzervování ovoce a některých druhů zeleniny. více


Zavařování ovoce a nakládání zeleniny 0% Zavařování ovoce a nakládání zeleniny 1930, A Pospíšilová

Zavařování ovoce a nakládání zeleniny. Sestavila A. Pospíšilová. Nakladatelství Karel Borecký, Praha - Karlín. Knihtiskárna Karla Smolíka, Praha - Podolí. Edice: Zlatá kniha domácnosti, svazek II. více