Džemy a zavařeniny
Jill Norman
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění série
< 5. díl >
Lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1994 , Champagne Avantgarde , Slovart (ČR)Originální název:
Jams & Preserves , 1989
více info...
Přidat komentář
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy
Autorovy další knížky
2006 | Vaří šéfkuchaři |
2006 | Bylinky a koření v kuchyni |
2004 | Káva |
1992 | Chuť a vůně koření |
2004 | Čaje a byliny |
Kniha Džemy a zavařeniny je v
Přečtených | 1x |
Doporučených | 1x |
Knihotéce | 1x |
Úžasná knížečka... Až se sliny sbíhají.