těstoviny
štítky
71 knih

Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této dev... více


Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciali... více


Těstoviny jsou ideální surovinou pro rychlé a chutné večer během pracovního týdne, ale i pro sváteční víkendy. Tato kniha nejenže nabízí celou řadu omáček - od pesta Bolognese po Alfredo, ale naleznete zde také jednoduch... více


Těstoviny jsou chutné, levné, výživné, snadno se připravují a dají se donekonečna obměňovat a kombinovat se sýrem, s masem, rybami, plody moře i se zeleninou. V knize najdete vhodný recept pro každou myslitelnou příležit... více


Kniha obsahuje více než 600 neodolatelných receptů na přípravu těstovin, rýže, rizot, noků, obilovin, polenty, polévek a dalších lahůdek, na jejichž skladbě je znát vliv italské kuchyně. Navíc ji doprovází přes 800 inspi... více


Praktická a přehledná kuchařka, ve které najdete zajímavé recepty na těstovinová jídla se zeleninou, houbami, uzeninami, s různými druhy masa, několik tradičních italských specialit a výběr těstovinových salátů, příloh a... více


Přehledně krok za krokem představuje různé druhy těstovin, základní kuchařské postupy a desítky předpisů na přípravu salátů se zeleninou, rybami, masem, sýrem. C2b1d více


Podtitul: ovoce, zelenina, houby, ovocné a zeleninové placky, bylinky, maso a ryby Návody na sušení ovoce, zeleniny, hub, masa, ryb, bylinek, pečiva, těstovin, sýrů a více než 250 zajímavých receptů. více


Saláty mohou být jak jednoduchou přílohou, která se podává k hlavním chodům - k masu nebo k rybě, tak báječným hlavním jídlem samy o sobě, lehkým obědem, rychle připravenou zdravou večeří, případně poslední zajímavou teč... více


Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než it... více


V knize najdete oblíbenou klasiku, ale i některé neobvyklé pokrmy s rybím masem a zeleninou. V úvodu jsou uvedeny informace i tom, jak se připravují a vaří různé druhy těstovin, i základní předpisy na nudlové těsto, výva... více


Další kniha z edice Nová kuchyně přichází se zajímavou úpravou různych druhů těstovin - penne, fusilli, cannelloni, ravioli a další. U každého receptu jsou uvedeny informace o výživové hodnotě, době přípravy, možných obm... více


Přehledná sbírka receptů na přípravu rozmanitých pokrmů z těstovin, ať už v kombinaci s rybami, plody moře, zeleninou či masem. více


Těstoviny, o kterých se říká, že jsou pokrmem králů i žebráků, jsou možná italské, ale patří celému světu. Tato kniha se zrodila ze snu dostat je do všech koutů světa, ke všem lidem, aby si mohli sami pro sebe najít nejo... více


Italská spisovatelka Laura Santtini píše o jídle a spojuje v sobě na jedné straně bohatou kulturu autentické italské kuchyně, která patří k hluboko zakořeněnému dědictví milovníka jídla, a na straně druhé moderní přístup... více