těstoviny

štítky

77 knih


TěstovinyTěstoviny2012, kolektiv autorů

Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této dev... více


Italská pasta – nejen těstovinyItalská pasta – nejen těstoviny2015, Antonio Carluccio

Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciali... více


Rychlé večeře: TěstovinyRychlé večeře: Těstoviny2017, Kate McMillan

Těstoviny jsou ideální surovinou pro rychlé a chutné večer během pracovního týdne, ale i pro sváteční víkendy. Tato kniha nejenže nabízí celou řadu omáček - od pesta Bolognese po Alfredo, ale naleznete zde také jednoduch... více




Těstoviny - Více než 100 nepostradatelných receptůTěstoviny - Více než 100 nepostradatelných receptů2009, kolektiv autorů

Těstoviny jsou chutné, levné, výživné, snadno se připravují a dají se donekonečna obměňovat a kombinovat se sýrem, s masem, rybami, plody moře i se zeleninou. V knize najdete vhodný recept pro každou myslitelnou příležit... více


Těstoviny, rýže a ještě mnohem víceTěstoviny, rýže a ještě mnohem více2008, kolektiv autorů

Kniha obsahuje více než 600 neodolatelných receptů na přípravu těstovin, rýže, rizot, noků, obilovin, polenty, polévek a dalších lahůdek, na jejichž skladbě je znát vliv italské kuchyně. Navíc ji doprovází přes 800 inspi... více


Těstovinová kuchařkaTěstovinová kuchařka2002, Alena Doležalová

Praktická a přehledná kuchařka, ve které najdete zajímavé recepty na těstovinová jídla se zeleninou, houbami, uzeninami, s různými druhy masa, několik tradičních italských specialit a výběr těstovinových salátů, příloh a... více


Variace na téma TĚSTOVINYVariace na téma TĚSTOVINY2002, Barbara Rias-Bucher

Další kniha z edice Nová kuchyně přichází se zajímavou úpravou různych druhů těstovin - penne, fusilli, cannelloni, ravioli a další. U každého receptu jsou uvedeny informace o výživové hodnotě, době přípravy, možných obm... více


TěstovinyTěstoviny2003, kolektiv autorů

Přehledně krok za krokem představuje různé druhy těstovin, základní kuchařské postupy a desítky předpisů na přípravu salátů se zeleninou, rybami, masem, sýrem. C2b1d více


Těstoviny - Špalíček receptůTěstoviny - Špalíček receptů2003, Tom Bridge

Přehledná sbírka receptů na přípravu rozmanitých pokrmů z těstovin, ať už v kombinaci s rybami, plody moře, zeleninou či masem. více


Domácí sušeníDomácí sušení2008, Karina Havlů

Podtitul: ovoce, zelenina, houby, ovocné a zeleninové placky, bylinky, maso a ryby Návody na sušení ovoce, zeleniny, hub, masa, ryb, bylinek, pečiva, těstovin, sýrů a více než 250 zajímavých receptů. více


Tajemství těstovinTajemství těstovin2019, Laura Santini

Italská spisovatelka Laura Santtini píše o jídle a spojuje v sobě na jedné straně bohatou kulturu autentické italské kuchyně, která patří k hluboko zakořeněnému dědictví milovníka jídla, a na straně druhé moderní přístup... více


Saláty 200 nejlepších receptůSaláty 200 nejlepších receptů2010, Alice Storey

Saláty mohou být jak jednoduchou přílohou, která se podává k hlavním chodům - k masu nebo k rybě, tak báječným hlavním jídlem samy o sobě, lehkým obědem, rychle připravenou zdravou večeří, případně poslední zajímavou teč... více


Špagety – rychlé, chutné a vyzkoušené receptyŠpagety – rychlé, chutné a vyzkoušené recepty2015, Alena Winnerová

Špagety jsou ideálním řešením pro ty, kteří si chtějí připravit rychlý, chutný a zdravý pokrm. Tato kuchařka nabízí velice ucelený komplet receptů, které jsou srozumitelně napsané, na přípravu časově nenáročné a použité ... více


The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptůThe Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů2018, kolektiv autorů

Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochut... více


Pasta e BastaPasta e Basta2013, Emanuele Andrea Ridi

Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než it... více


1