Žhavá mafiánská romance

recenze

Podmanivý (2023) 5 z 5 / Knihomolka97
Podmanivý

Podmanivý si mě naprosto podmanil.
Už od prvních stran bylo jasné, že to bude pořádná jízda a emoční bomba. Kniha má skoro 500 stran a mě bavila opravdu každá stránka. Neustále se něco dělo, žhavé momenty střídaly ty napínavé.

Rose doopravdy nežije, jenom přežívá. Když ji v rámci boje o moc unese mafián Danny Black, zaplaví ji čirý děs. A ještě něco - nezkrotná touha. Už o něm slyšela různé zvěsti. Prý je bezcitný. Chladnokrevný. Ale nikdo jí nikdy neřekl, že je i tak hříšně sexy. Rose ze všech sil bojuje se silnou přitažlivostí, ale jde jí to jen těžko. Nejnebezpečnější ze všech her právě začíná. Může ji ale vůbec někdo vyhrát?

Vyprávěno máme v ich-formě z pohledu obou hlavních aktérů.
Danny Black - nelítostný, bezcitný mafián, který nedává druhé šance a zabíjí na potkání. Andělský zabiják mu říkají. A samozřejmě je neskonale sexy.
Rose - otupělá, životem zkoušená nádherná žena, která praktiky jen přežívá, poslouchá rozkazy a je přesto neuvěřitelně silná.

Ani jeden z nich neměl lehký život, takové zlomené duše. Danny měl přece jen o něco více štěstí než Rose, které mi bylo neskutečně líto a zároveň jsem ji obdivovala. Bojovnice. Oba se mi vryli do srdce.

Přitažlivost pracuje na plné obrátky od jejich prvního setkání. Romantická linka je zkrátka eňo ňuno.

Čtení tak žhavé, tak drsné, tak navýkové. Jako droga, kterou chcete víc a víc.

Nechybí i trocha černého humoru, který tu zkrátka pasuje.
,,Tak jaký bylo rande?"
,,Jako předkrm byla vražda."

Vše je završeno strhujícím závěrem. Vlastně jsem něco takového čekala, ale stejně mě to úplně sebralo.

Komentáře (0)

Přidat komentář